Arkadijanac
Ističe se
- Poruka
- 2.797
Eh masoni? Oni su fin svet, sa ovim nasim jajarama je tesko. Prodali bi rodjeno preduzece za 2 kile janjetine.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh masoni? Oni su fin svet, sa ovim nasim jajarama je tesko. Prodali bi rodjeno preduzece za 2 kile janjetine.....
Mislim da si rekao sustinu!
- - - - - - - - - -
..... i jos jedna sitnica koju bih dodao:
Pored masona postoji toliko sekti, politickih partija, verskih organizacija, raznoraznih udruzenja,..... koji nam nisu privukli paznju svojim besmislenim,pljackaskim,kontra-drzavnim,needukativnim,rijaliti,..... i ko zna kakvim jos patoloskim delovanjem i niko od nas nije zagrebao po njima vec smo se ostrvili na masone.
A znate zasto?
Zato sto nam u principu smeta to sto su masoni UGLAVNOM drzavnici,naucnici,skolovani ljudi,ljudi na visokim finkcijama,biznismeni,ljudi iz poznatih familija,..... i da se takvi drze medju sobom,postuju,pomazu,.... Eeee to nama smeta, jer mi UGLAVNOM vise volimo da "komsiji crkne krava", mi smo ljubomorni na moc,novac,funkcije,poreklo,... jer svima nama to fali, pa zato opletemo po njima iz sve snage jer nam to jedino preostaje. Zbog toga su nama obicnima masoni zanimljivi jer u principu nikada ne mozemo da budemo deo njih, pa kada to vec ne moze da se desi onda udri!
Citao sam prilicno,slusao prilicno,... i nisam dosao do zakljucka da su masoni napravili negde nesto lose. To sto mnogi pricaju da oni vode svet,to je prilicno diskutabilno i naduvano (po meni "rekla-kazla"), pa u "vodjenje" sveta se mesaju mnogi koji nisu ni "culi" za masone jer je svetska politika principalna interesna sfera, pa je zato vrlo glupo o tome pricati u kontekstu masona jer se oni ne mesaju ni vise ni manje od drugih zainteresovanih i mocnih pojedinaca i grupa!
Priznali to mi ili ne, svidjalo se to nama ili ne, masoni su UGLAVNOM kvalitetniji pojedinci koji su se dokazali u raznoraznim aspektima drustva,nauke,sporta,biznisa,..... znaci skup kvalitativno izdvojene grupe ljudi koji imaju odredjena pravila i kodekse i pri primanju novih clanova i pri funkcionisanju, tako da smatram da je zavist u kontekstu masona suvisna!
PS:Napisao sam gore "uglavnom" jer ce sigurno neko da skoci i krene: "ja sam cuo da je taj mason,a on je ovakav ili onakav",.....
Koji su to "mi", botovi?![]()
Koji su to "mi", botovi?![]()
gledajte i ucite, kako su masoni ubili naseg kralja, koji je i sam bio mason i pokusao da pobegne od tog zla, i pogledajte ko je covek koji se danas nalazi na srpskoj novcanici od 1000 dinara:
Napisao sam u jednoj od recenica "nama obicnima". Pojam "obican covek" je vrlo sirok pojam koji uglavnom podrazumeva one obicne smrtnike koji ne spadaju u onu grupu navedenih "selebritija" koji su prihvatljivi za masone!
PS: Da ne bude zabune, pod selebriti ne podrazumevam ucesnike raznoraznih rijalitija!
PS1: Ako smatras da spadas u navedenu grupu masonskih selebritija,cast je imati te na ovom forumu!
Ti si ocigledno toliko zanesen botovanjem po raznoraznim sajtovima da sve stavljas pod termin "bot". Pa covek je sve lepo objasnio gore, ako ne razumes onda nastavi da botujes i uzivas u "posteno" zaradjenoj pljeskavici i kk.
Napisao sam u jednoj od recenica "nama obicnima". Pojam "obican covek" je vrlo sirok pojam koji uglavnom podrazumeva one obicne smrtnike koji ne spadaju u onu grupu navedenih "selebritija" koji su prihvatljivi za masone!
PS: Da ne bude zabune, pod selebriti ne podrazumevam ucesnike raznoraznih rijalitija!
PS1: Ako smatras da spadas u navedenu grupu masonskih selebritija,cast je imati te na ovom forumu!
Ma nije bre, sad će Sizif da objasni, kako se oni samo zezaju i pomažu sebi samima i nemaju nikakvog uticaja nigde i da to što su svi astronauti masoni kao i kraljicina negovateljica ne znači ništa![]()
Šta da kažem na ovo... ko želi da vidi shvatiće. Bio to Sizif ili bilo ko drugi.
.....gledajte i ucite, kako su masoni ubili naseg kralja, koji je i sam bio mason i pokusao da pobegne od tog zla, i pogledajte ko je covek koji se danas nalazi na srpskoj novcanici od 1000 dinara:
Pa ovo je radio neko ko je totalno nepismen,ne razlikuje prostu od prosto-prosirene recenice,a o zarezima,znacima navoda,... i da ne govorim. Neko ko je igrajuci se mesao lazi i istorijske cinjenice, politiku i crkvu, masone i bugarski IMRO. Sve u svemu napravio je jednu zanimljivu pricu za nepismene i one koji se busaju u grudi a napustili su osnovnu skolu kada su im ukljucili istoriju (tip:"vodja navijaca").
Ali detalji: "Car Boris: Da li si ti mason?; Kralj Aleksandar:Nisam,ali sam odavno prestao da idem na sastanke po tim lozama"ili "Cim ga preporucuje Vanco Mihajlov znaci da nece omanuti "
, pa ono "Dido: Ovo je moje remek-delo"
ili ono na kraju "Razumete li sada ili cemo svi u furunu ko prasici da se pecemo"
![]()
. Da li je poenta price da zakljucimo po milioniti put da smo mi Srbi nebeski narod i da su se svi urotili protiv nas, a posebno masoni! Sve je zaista grotekstno, ali dobro, bar si se potrudio da pronadjes i zalepis. Posebno mi se svideo tvoj komentar "...pogledajte ko je covek koji se danas nalazi na srpskoj novcanici od 1000 dinara", nemas ti dve blage veze ko je bio i sta je uradio za Srbiju Djordje Vajfert!
Otkad je negovateljica muško? Meni ova baš liči na žensko............ to što su svi astronauti masoni kao i kraljicina negovateljica ne znači ništa![]()
Otkad je negovateljica muško? Meni ova baš liči na žensko...![]()
Znam da se baviš poljoprivredom, ali žensko ne može biti mason. Naravno, ženi niko ne brani da nosi kaiš kakav hoće, ali ona i pored kaiša ne može biti mason.Жигосана су и женска и мушка грла.
Znam da se baviš poljoprivredom, ali žensko ne može biti mason. Naravno, ženi niko ne brani da nosi kaiš kakav hoće, ali ona i pored kaiša ne može biti mason.
Znam da se baviš poljoprivredom, ali žensko ne može biti mason. Naravno, ženi niko ne brani da nosi kaiš kakav hoće, ali ona i pored kaiša ne može biti mason.