Demister
Domaćin
- Poruka
- 3.290
Pa Milica i ja smo humanitarci, pa ti vidi... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Делиш ли и ти став са милицом да су масони хуманитарци?
Ма нисам тебе пито.Pa Milica i ja smo humanitarci, pa ti vidi...![]()
Па како то онда поред толико хиљада масона(и то све најбогатији, најмоћнији,...) у нашој земљи народ и држава убрзано пропадају и злопате се? Ниучему напретка?...nemam pojma o Milichinim razmishljanjima...niti me interesuju posebno...
...moj stav, tj. ne samo stav je, da su Masoni mnogo vishe od humanitaraca ( prevedeno na tvoj jezik )...![]()
Па како то онда поред толико хиљада масона(и то све најбогатији, најмоћнији,...) у нашој земљи народ и држава убрзано пропадају и злопате се? Ниучему напретка?
Ма нисам тебе пито.
Криви су они који су на власти јер не раде за добро државе у којој живе, има о томе доста тема на пдф Политика. Не може обичан човек да утиче на друштво. И ту грешиш....prvo...u Srbiji je manje od 2000 Masona ( ukupno kod svih Obedijencija )...
...razlog propadanja drzhave ne trazhi u Masonima...nego u narodu......u svetu smo najpoznatiji narod po "korishccenju" mehanizama odbrane, tj. SVE i SVI drugi su krivi osim NAS...
...a Masoni nemaju "charobni shtap" da isprave Srpsku stvarnost...xaxaxa
Један од примера:u svetu smo najpoznatiji narod po "korishccenju" mehanizama odbrane, tj. SVE i SVI drugi su krivi osim NAS
И као што рекох:Zaboravljeni su:
-Slobodan Milosevic
-Dobrica Cosic
-Tapi
-Dragoljub Micunovic
-Ljubomir Tadic(Borisov otac)
......................itd.
Доказа нема, линка нема бар колико ја знам али је све обавијено индицијама и велом мистерије и зато се ова тема и налази на овом пдф-у.
Криви су они који су на власти јер не раде за добро државе у којој живе, има о томе доста тема на пдф Политика. Не може обичан човек да утиче на друштво. И ту грешиш.
А пуна нам је влада масона. Читао сам на нету недавно ко је све од наших челника масон. Ако некога занима линк могу покушати да га нађем поново.
Један од примера:
Јели народ крив за санкције и бомбардовање? Или је кривац Милошевић?
И као што рекох:
Значи ти си један од оних што верује у истинитост изборних резултата....Derane,
...'ajd' prvo zavrshi osmogodishnju shkolu...
...ko bira Vlast u nekoj drzhavi...NAROD na izborima...
...nastavi da chitash Pdf Politika...
...pa-pa dete
Значи ти си један од оних што верује у истинитост изборних резултата.
Не могу да верујем да си то написао![]()
...po chemu (je jedina)...?![]()
А по чему нје?
Аха, значи ти си руководио тим изборима....derane,
...rekoh ti...nastavi da se ponashash kao polovina SrBije u trazhenju krivca u bilo chemu/kome, samo ne u nama...
...takodje, izborna volja gradjana Srbije u minimum 98% nije izborna kradja, kao shto ti mislish, nego volja glasacha...
...![]()
Pa Milica i ja smo humanitarci, pa ti vidi...![]()
Па како то онда поред толико хиљада масона(и то све најбогатији, најмоћнији,...) у нашој земљи народ и држава убрзано пропадају и злопате се? Ниучему напретка?
Аха, значи ти си руководио тим изборима.![]()
![]()
А нису намештени а...kao i uvek...da takvi kao ti ne dodju nikada ni blizu Vlasti...
...![]()
А нису намештени а![]()
![]()
![]()
...koliko znam, postoje i druge Religije, verovanja...pa te opet pitam das mi obrazlozhish svoj Hrishccanski Uber Alles stav, a ne da na pitanje odgovarash pitanjem...jer, tako rade Arapi i Jevreji...Hrishccanine...![]()
Јудаизам више није истинит јер је одбацио правог месију ког су требали да прихвате јер су сва строзаветна пророштва указивала на Њега.А они су хтели земаљског цара који ће да их ослободи од римског ропства..
Мухамеданство никад није ни било истинито,јер су Христа Бог прогласили за једног од пророка.А мухамеданство је само мешавина девне арапске религије сабеизма са јудаизмом и манихејском јереси + су додата учења Аристотелове философске школе.
Будизам је у почетку била обична далекоисточна филозофија која је настала под утицајем религије Џаинизма.Џаинизам је опет нека верзија хиндуизма.Хиндуизам је класично идолопоклонства помешано са веровањем у карму и реинкарнацију.итд.
...i šta je od ovih Wikipedia podataka stavilo Uber Alles (po tebi) Hrišćanstvo...to što se svako u 2000 godišnjoj istoriji Hrišćanstva pozivao na Hrista kad mu je odgovaralo...počevši od 400-te godine A.D....pa istrebljenje Qatara, Bogumila...pa Inkvizicija itd. itd...![]()
Бабуни или ти ''богу0'' мили су манихејска јерес и нису истребљени као цела групација.а једино њихови вође протерани.А ти си манихејац?Па колико вас има овде?
...ne...ali nisam ni verski fanatik, kao ti...![]()
Стварају услове за антихристово царство на земљи.
Па уједињеност свих масона око заједничког ритуала без обзира на религију.Зар то не подсећа на екуменистичке скупове?Шта мислиш ко су идејн творци и једног другог?
A по чему ти ниси фанатик?И зар је чврсто веровање у Бога и побожност по теби фанатизам?