fighter vs 9/11
Ističe se
- Poruka
- 2.239
Ramcox/milica cobanica:ne smem da otkrijem imena jer je glavni zidar medju nama.
?????
Vic godine ili ??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ramcox/milica cobanica:ne smem da otkrijem imena jer je glavni zidar medju nama.

To me i ne interesuje!
...a shta te interesuje...?
To je nesto kao Centralni Komitet SKJ u Beogradu i Osnovna organizacija SK u mjesnoj zajednici!
Hvala na pitanju, ali bas nista me ne interesuje!

I ti mason ko milica?Hvala na pitanju, ali bas nista me ne interesuje!
...ok... OnO tvoje poredjenje samo tebi neshto znachi...i nikom vishe...![]()
I ti mason ko milica?
Masonerija je hijerarhijski ustrojena, sto znaci da na vrhu glava kojoj sluze udovi i koja udovima upravlja.
Ne znam da li je Milica mason ili ne, ja nisam!
I masoni imaju centar (CK) i mjesne loze (mjesne organizacije SK). Zadaci i instrukcije iz CK idu do mjesne zajednice na realizaciju!![]()
Ideja je jedna, realizacija je dogovor...

...ponavljam pitanje, jer vidim da ti nije jasno...razlikujesh li ti Lozhe od Obedijencija...?
...jer, sve je pochelo od Happy F. i njegove info o 25 Lozha pri RVLS...![]()

) u vidu Lozha...pokushaccu u tvom Soc. maniru...
...u Srbiji zvanichno postoje 4 Obedijencije...
...RVLS...
...UVLS ( VULS )...
...VNLS...
...VOF ( GODF )...
...i svaka od navedenih Obedijencija ima svoje " OOUR-e" ( koji termin, ha) u vidu Lozha...
...ponavljam pitanje, jer vidim da ti nije jasno...razlikujesh li ti Lozhe od Obedijencija...?
...jer, sve je pochelo od Happy F. i njegove info o 25 Lozha pri RVLS...![]()
Pa znamo sta je masonsa loza ili radionica = mesto okupljanja i rada masona
Znamo da su prvo postojale loze pa zatim Obedijenicije
Znamo da Obedijencija nastala rec od latinskog obedire sto znaci poslusnost(izvrsenje naredjenja)
A znamo i da u masoneriji ima vise pravaca tj rita podrita itd
Znaci federacija vise loza koje pripadaju istom ritu/filizofiji to nazivamo OBEDIJENCIJA i uvek je to pod nazivom VELIKA LOZA (srbija,engleska itd) dok u FRancuskoj se naziva VELIKI ORIJENT
I ta regrupacija u obédiences je pocela pocetkom 18 veka
Pa znamo sta je masonsa loza ili radionica = mesto okupljanja i rada masona
Znamo da su prvo postojale loze pa zatim Obedijenicije
Znamo da Obedijencija nastala rec od latinskog obedire sto znaci poslusnost(izvrsenje naredjenja)
A znamo i da u masoneriji ima vise pravaca tj rita podrita itd
Znaci federacija vise loza koje pripadaju istom ritu/filizofiji to nazivamo OBEDIJENCIJA i uvek je to pod nazivom VELIKA LOZA (srbija,engleska itd) dok u FRancuskoj se naziva VELIKI ORIJENT
I ta regrupacija u obédiences je pocela pocetkom 18 veka
HappyFuneral: Ideja je jedna, realizacija je dogovor...

...u Fr postoji VLF, kao i FNL...
...GODF je najbrojnija...
specificno je malo u fr,skoro svaka politicka partija ima svoju lozu pa + zenske pa mixt oni su bas malo specificni

Morace i masoni po ugledu na Svjetski savjet crkava da osnuju svoj ekumenski Svjetski savjet masona.![]()

verovatno ste negde vidjali masonske oznake u svom gradu, na nekoj zgradi npr. ne bilo vam tesko da nabrojite takve zgrade, ev da stavite sliku, eksterijer, enterijer, svejedno.
molim bez reptila![]()

ebte sta sve ima na tom pinku, pa sto ne bi bili i masoni??