masoni u srbiji...

E pa mozda je bas zato masonska tajna TAJNA. nije na nama da znamo.

Nadam se da necete shvatiti pogresno ove video klipove. Isus se pominje i drugim religijama, pa cu postaviti nesto i o tome. Mislim da su hriscanstvo iskrivili masoni i da je biblijski Isus zapravo osoba koju su oni "stvorili".

Evo iz onog "The Arrivals". Nadam se da cete odgledati sva 3 dijela. Baziraju se na informacijama iz Biblije i Kur'ana. Mix je jako dobar :)
Sa predovom su.

(The story of Islam (Jesus in Qur'an))
Ovo su 36.,37. i 38. epizoda.
Ako su Vam interesantne, pogledajte i sledecih par koji imaju nesto u vezi ovoga. Ali ovi klipovi se vezani za temu pa nisam htio da idem OFF topic.

Pozdrav

p.s.
Jako me interesuju Vasi komentari na ova 3 video klipa.

Nadam se da necete shvatiti pogresno ove video klipove. Isus se pominje i drugim religijama, pa cu postaviti nesto i o tome. Mislim da su hriscanstvo iskrivili masoni i da je biblijski Isus zapravo osoba koju su oni "stvorili".

Evo iz onog "The Arrivals". Nadam se da cete odgledati sva 3 dijela. Baziraju se na informacijama iz Biblije i Kur'ana. Mix je jako dobar :)
Sa predovom su.

(The story of Islam (Jesus in Qur'an))
Ovo su 36.,37. i 38. epizoda.
Ako su Vam interesantne, pogledajte i sledecih par koji imaju nesto u vezi ovoga. Ali ovi klipovi se vezani za temu pa nisam htio da idem OFF topic.

Pozdrav

p.s.
Jako me interesuju Vasi komentari na ova 3 video klipa.

Danasnje masonstvo ima ishodiste iz kabalisticko-islamskih izvorista. A nekad je imalo pre-avramsko-hriscanske temelje.

Poslednja izmena:
Hrastovnik:

U pocetku masoni su bili pobozni ljudi. Masoni su sagradili piramide Gize, masoni su bili Noje i njegovi sinovi, Mojsije i Isus Navin, David i Solomon, mnogi asirsko-babilonski carevi kao Kir, masoni su bili mudraci sa istoka koji su dosli na poklonjenje novorodjenom mesiji Isusu Hristu, masoni su bili mnogi carevi Vizantije, srpski vladari loze Nemanjica, neke vodje I i II srbskog ustanka, neki velikodostojnici SPC...
Oni koji su bicevali robove da vuku isklesane blokove, koji su zrtvovali nekakve ovce kao u cast njihovog boga a ponekad i sinove, sionski mudraci koji kuju planove za njihovog mesiju, ubice bogumila, kvaziduhovnici...

Danasnje masonstvo ima ishodiste iz kabalisticko-islamskih izvorista. A nekad je imalo pre-avramsko-hriscanske temelje.

Сами масони за почетак свог деловања везју легенду о Хираму (Адонираму), догађај који се десио приликом зидања Соломоновог храма...
Масонство и сви његови облици кроз историју су нераскидиво повезани са деловањем ционизма, тачније, масонство представља вид ционизма, доње нивое жидократије...

Kako se zove taj dokumentarni film?

Masonu!

Islam je nastao malo mnogo kasnije...

Naravno da ne. Islam postoji otkad postoji covjecanstvo.
Znas li uopste sta Islam znaci?
To je samo arapski termin za: "Vjerovanje u Jednog i Jedinog Boga"
isto kao i musliman: "Onaj koji vjeruje u Jednog i Jedinog Boga"
Isto ono sto su pokusavali da prenesu Isus (Isa a.s.), Mojsije (Musa a.s.), Abraham (Ibrahim a.s.),......, Adam (Adem a.s.)
Jedna religija... Hriscanstvo ili Judaizam je nesto sto je covjek stvorio da bi iskrivio stvarnost... Mijenjali su Islam! Zato je Bog obecao ja ce Kur'an ostati neizmijenjan zauvijek... I ostao je!
Isa a.s. je poslat jednom narodu. Mohammed s.a.w.s je poslat citavom covjecanstvu.

Da ne idem OFFTopic, masoni su mijenjali Bibliju... Ako ista znate o illuminatima, onda sigurno znate sta njima Sunce znaci... Simbolise... Zasto inace iza svakog lika u crkvi postoji simbol sunca? Ne znam stvarno kako se to zove.

Istostranicni trougao: tri iste strane cine jednu cjelinu sto je simbol Svete Trojice: Oca i Sina i Svetog Duha! Krug je simbol beskonacnosti. Bijela Boja simbol je jedinstva plave, zelene i crvene boje (od tih boja dobija se bijela boja).

hristosukvadratu.jpg

Crvena, plava, zelena i bijela boja!

svtrojicarubljov.jpg

Crvena boja:

"Bog je sveprozdiruci oganj. Kada se predmet primakne vatri, on se menja: ili izgori, ili se okali.

Tako covek, priblizavajuci se Bogu ili propada ili se spasava.

Oganj je uvek oganj. Ali u dodiru sa njim nastaje i pepeo, i celik, u zavisnosti od toga sta ga dodiruje.

Tako se dogadja i sa covekom, i sve zavisi od toga sta ce on doneti do Bozanskog ognja - u kavom ce stanju on pristupiti Bogu. Ako se ponasa poput gvozdja, onda ce snaga gvozdja postati celicna. Ako se rastopi do krhkosti slame - izgorece."
(Sv. Jovan Šangajski: BOG JE OGANJ)

Plava boja:

"A koji pije od vode koju ću mu ja dati neće ožedneti doveka; nego voda što ću mu ja dati biće u njemu izvor vode koja teče u život večni." (Jov.4:14)

Zelena boja: boja rastuce, zive prirode kojoj zivot od Boga Svetim Duhom dolazi.

"Bog je Svevidece Oko, kao umno Sunce koje stoji iznad svijeta i svojim umnim ocima pronice u misli i srca ljudska, ozarujuci svaku tvar. Dusa je nasa - oko od Oka, vidjenje od Vidjenja, svjetlost od Svjetlosti." (Sv. Jovan Kronstantski)

Skoluj se malo, skoluj, nepismenjakovicu! Lekcija je besplatna!

Poslednja izmena:
Isto ono sto su pokusavali da prenesu Isus (Isa a.s.), Mojsije (Musa a.s.), Abraham (Ibrahim a.s.),......, Adam (Adem a.s.)
Jedna religija... Hriscanstvo ili Judaizam je nesto sto je covjek stvorio da bi iskrivio stvarnost... Mijenjali su Islam! Zato je Bog obecao ja ce Kur'an ostati neizmijenjan zauvijek... I ostao je!
Isa a.s. je poslat jednom narodu. Mohammed s.a.w.s je poslat citavom covjecanstvu.

Da ne idem OFFTopic, masoni su mijenjali Bibliju... Ako ista znate o illuminatima, onda sigurno znate sta njima Sunce znaci... Simbolise... Zasto inace iza svakog lika u crkvi postoji simbol sunca? Ne znam stvarno kako se to zove.
Ako cemo tako ond a su i iluminati postojali odavno zato sto su prosvetljeni ljudi oni obrzovani i svesni o nekim stvarima. Znas na sta sam mislio kada sam rekao "Islam".

Masoni su bili pobozni ljudi. Masoni su bili tri mudraca koji su prepoznali zvijezdu Mesije i od istoka dosli u Vitlejem na poklonjenje. Masoni su imali znanje o Bogu i covjeku prije izgona iz raja, o Bogu i covjeku nakon izgona iz raja, o dolazecem Spasitelju i svrsi Njegovog dolaska. Masoni su bili pobozni ljudi sve dok nisu krenuli za filozofskim ucenjima materijalistickog svijeta i od Boga krenuli za politikom koja bogatstvo i moc ovog svijeta donosi. I tako su presli u negiranje Boga i podlozili se Bogu zemaljskih vlasti i zemaljskih casti (kao i danasnje crkve).

Poslednja izmena:
Ako cemo tako onda su i iluminati postojali odavno zato sto su prosvetljeni ljudi oni obrzovani i svesni o nekim stvarima. Znas na sta sam mislio kada sam rekao "Islam".

Oduvijek je postojala borba izmedju dobra i zla. Djavoli, sejtani, sotona... Kako god, postoje oduvijek kao iskusenje covjecanstvo. A ovo sto se desava u poslednjih 1400 godine je u vezi sa Antihristom. Kada si rekao "Islam", misilo si samo na period od 7. vijeka. Ali ponovicu da Islam nije od 7. vijeka vec oduvijek.

Masoni su bili pobozni ljudi. Masoni su bili tri mudraca koji su prepoznali zvijezdu Mesije i od istoka dosli u Vitlejem na poklonjenje. Masoni su imali znanje o Bogu i covjeku prije izgona iz raja, o Bogu i covjeku nakon izgona iz raja, o dolazecem Spasitelju i svrsi Njegovog dolaska. Masoni su bili pobozni ljudi sve dok nisu krenuli za filozofskim ucenjima materijalistickog svijeta i od Boga krenuli za politikom koja bogatstvo i moc ovog svijeta donosi. I tako su presli u negiranje Boga i podlozili se Bogu zemaljskih vlasti i zemaljskih casti (kao i danasnje crkve).

Slazem se sa tobom.
Masoni, cionisiti, illuminati... Nista od toga nije isto. Ali danas (nije uvijek bilo tako) imaju istu zamisao. Odnosno, danas su jedni te isti ljudi. Vrlo su svjesni postojanja Boga. Ali ga negiraju. Vode ljude u propast. Kontolisu njima. Najvece iskusenje u istoriji covjecanstva. I malo njih koji ga vide kao iskusenje. Vecini je njihov SISTEM stvar koja im godi, ostavlja ih bezbriznim, ne tjera ih da razmisljaju dalje... Ovo je sve prolazno. Bilo i proci ce. Vjecnost je poslije. Ko zna koliko ce ko zivjeti pa da pravimo planove za 15 godina kada mozemo umrijeti za 15 minuta. Ono sto ostaje su nasa djela i izvrsene obaveze. Ljudi, VJECNSOT! A svi znamo da Bog postoji!!! (samo sto ljudi olako shvataju zivot, a zivot nije igra)

Slazem se sa tobom.
Masoni, cionisiti, illuminati... Nista od toga nije isto. Ali danas (nije uvijek bilo tako) imaju istu zamisao. Odnosno, danas su jedni te isti ljudi. Vrlo su svjesni postojanja Boga. Ali ga negiraju. Vode ljude u propast. Kontolisu njima. Najvece iskusenje u istoriji covjecanstva. I malo njih koji ga vide kao iskusenje. Vecini je njihov SISTEM stvar koja im godi, ostavlja ih bezbriznim, ne tjera ih da razmisljaju dalje... Ovo je sve prolazno. Bilo i proci ce. Vjecnost je poslije. Ko zna koliko ce ko zivjeti pa da pravimo planove za 15 godina kada mozemo umrijeti za 15 minuta. Ono sto ostaje su nasa djela i izvrsene obaveze. Ljudi, VJECNSOT! A svi znamo da Bog postoji!!! (samo sto ljudi olako shvataju zivot, a zivot nije igra)

Nemoj zaboraviti da su u tom vrhu i najvidjenije glave medju danasnjim muslimanima.

Nemoj zaboraviti da su u tom vrhu i najvidjenije glave medju danasnjim muslimanima.

Ni u jednom trenutno nisam rekao da nisu. Ali ti nemoj zaboraviti da se Kur'an nije mijenjao, ali muslimani jesu. Ne sanznaje se o Islamu na osnovu muslimana (vazi sa sve religije), vec iz Kur'ana i vjerodostojnih hadisa. Cak, stavise, ljudi o kojima govoris se tesko mogu nazvati muslimanima.

Nazalost, ovo su muslimani:

oppression-in-palestine.jpg

a ne ovo:

obama-arafat-terrorists.jpg

Poslednja izmena:
Auu, koliko prica o masonima, Illuminatima, teorijama zavere... a sve varijacije na temu. Zdravorazumski covek ne moze da pohvata konce nikako. Po nekima su bili pobozni ljudi, pa se kasnije priklonili Carstvu zemaljskom (samim tim i djavolu), a njihovi simboli (piramida, svevidece oko, sunce) su boziji simboli koji su im ostali od ranije. Neki tvrde kako su se vremenom naknadno uvukli u crkvu dok su sirili svoju mrezu ljudi. Decko koji kaze da je musliman nam je prezentovao film o islamu i tu vidimo prilagodjavanje price o masonima islamu. To kazem, jer sam jedan deo iz prvog od ta tri filma videla u jednom drugom filmu u sasvim drugom kontekstu - tu se tvrdilo da Isus nikada nije ni postojao. To je mislim bio film ovih sto veruju da nama vladaju reptili. Pravolslavna crkva ima svoju verziju price o masonima i tvrdi da su to satanisti (sto i jeste tacno), ali objasnjenja o starosti vere se ne poklapaju sa ostalima. Itd., ima jos puuunooo varijacija price o masonima... Jedino sto se sa sigurnoscu moze zakljuciti jeste da neko laze, tj. da svi lazu, a samo jedan govori istinu. Hm,:think:, ko li bi to mogao biti ? Fox Moulder koji je lepo rekao: "Ne veruj nikom."

Back