masoni u srbiji...

pravoslavnacrkvaisvetsk.jpg

SPC.Nije li to isti znak?

Meni bas lici da jeste.:think:

christpantocratorsinai8.jpg

Ovo je najstarija ikona Isusa Hrista (Manastir sv. Katarine, Sinaj, ikona iz 5. vijeka) i ovo je pravi hriscanski znak. A to znaci...

Poslednja izmena:
pokusavam da skontam. i cisto da napomenem, nisu se samo oni vezali za egipat, citavo covecanstvo "vuce" neke korene iz egipta.
Ali Milice, covek onaj divljak to jest, nastao je u Zapadnoj Africi. Onda je isao ka Istoku i pravio naselja. Onda je covek otiso u Aziju pa je naselio Evropu. Mozda put ka 33 stepenu predstavljaonaj napredak coveka ka civilazaciji i svih tajna koje je covek do tada otkrio.
Verujem da se masoni skrivaju jer kada se ne bi skrivali mozda bi neki znali tajne ne smeju da zanju i koje moraju da cuvaju ljudi koji su dokazali da su sposobni za to. :dash: Postaje zbunjujuce.:confused:

Ali Milice, covek onaj divljak to jest, nastao je u Zapadnoj Africi. Onda je isao ka Istoku i pravio naselja. Onda je covek otiso u Aziju pa je naselio Evropu. Mozda put ka 33 stepenu predstavljaonaj napredak coveka ka civilazaciji i svih tajna koje je covek do tada otkrio.
Verujem da se masoni skrivaju jer kada se ne bi skrivali mozda bi neki znali tajne ne smeju da zanju i koje moraju da cuvaju ljudi koji su dokazali da su sposobni za to. :dash: Postaje zbunjujuce.:confused:

pazi, tvoje postove je izuzetno tesko citati. pokusaj polako, sa kracim recenicama. :mrgreen:

Ja verujem da je covek otkrio dosta stvari na svom putu ka prvim civilizacijama, i da je cak i kada je dostigao neki "covekoliki" nivo otkrivao mnogo vise nego sto se smatralo da sme da se zna. Zato mislim da postoje tana udruzenja, da cuvaju ono sto su obicni ljudi nesposobni da cuvaju. Znaci te tajne mora da cuva neko tajno udruzenje, inace bi bile opasne.

Ja verujem da je covek otkrio dosta stvari na svom putu ka prvim civilizacijama, i da je cak i kada je dostigao neki "covekoliki" nivo otkrivao mnogo vise nego sto se smatralo da sme da se zna. Zato mislim da postoje tana udruzenja, da cuvaju ono sto su obicni ljudi nesposobni da cuvaju. Znaci te tajne mora da cuva neko tajno udruzenje, inace bi bile opasne.

Dobra dela se rade na svetlu dana a ne u tami.
Jel Hrist lecio i propovedao bezuslovnu ljubav po nekim budzacima i 'sakriven od ociju'?
Masonerija je staza separacije...

Dakle je covjekoliki majmun dolazio do velikih saznanja prije postojanja ljudskih civilizacija. I ta velika znanja cuvaju tajna udruzenja, jer su znanja covjeklikih majmuna vrlo opasna! :mrgreen:

Back