Hrastovnik
Poznat
- Poruka
- 9.374
![]()
SPC.Nije li to isti znak?
Meni bas lici da jeste.![]()
Ovo je najstarija ikona Isusa Hrista (Manastir sv. Katarine, Sinaj, ikona iz 5. vijeka) i ovo je pravi hriscanski znak. A to znaci...
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
SPC.Nije li to isti znak?
Meni bas lici da jeste.![]()
Znaci da se iza hriscanstva krije masonerija???![]()
Ovo je najstarija ikona Isusa Hrista (Manastir sv. Katarine, Sinaj, ikona iz 5. vijeka) i ovo je pravi hriscanski znak. A to znaci...
Ako si na to mislio onda moras da naucis sta je templar a sta je mason. 
Ali Milice, covek onaj divljak to jest, nastao je u Zapadnoj Africi. Onda je isao ka Istoku i pravio naselja. Onda je covek otiso u Aziju pa je naselio Evropu. Mozda put ka 33 stepenu predstavljaonaj napredak coveka ka civilazaciji i svih tajna koje je covek do tada otkrio.pokusavam da skontam. i cisto da napomenem, nisu se samo oni vezali za egipat, citavo covecanstvo "vuce" neke korene iz egipta.
Postaje zbunjujuce.Verujem da se masoni skrivaju jer kada se ne bi skrivali mozda bi neki znali tajne ne smeju da zanju i koje moraju da cuvaju ljudi koji su dokazali da su sposobni za to.Postaje zbunjujuce.
![]()
Ali Milice, covek onaj divljak to jest, nastao je u Zapadnoj Africi. Onda je isao ka Istoku i pravio naselja. Onda je covek otiso u Aziju pa je naselio Evropu. Mozda put ka 33 stepenu predstavljaonaj napredak coveka ka civilazaciji i svih tajna koje je covek do tada otkrio.
Verujem da se masoni skrivaju jer kada se ne bi skrivali mozda bi neki znali tajne ne smeju da zanju i koje moraju da cuvaju ljudi koji su dokazali da su sposobni za to.Postaje zbunjujuce.
![]()

Ja verujem da je covek otkrio dosta stvari na svom putu ka prvim civilizacijama, i da je cak i kada je dostigao neki "covekoliki" nivo otkrivao mnogo vise nego sto se smatralo da sme da se zna. Zato mislim da postoje tana udruzenja, da cuvaju ono sto su obicni ljudi nesposobni da cuvaju. Znaci te tajne mora da cuva neko tajno udruzenje, inace bi bile opasne.Koje tajne?
Ja verujem da je covek otkrio dosta stvari na svom putu ka prvim civilizacijama, i da je cak i kada je dostigao neki "covekoliki" nivo otkrivao mnogo vise nego sto se smatralo da sme da se zna. Zato mislim da postoje tana udruzenja, da cuvaju ono sto su obicni ljudi nesposobni da cuvaju. Znaci te tajne mora da cuva neko tajno udruzenje, inace bi bile opasne.
Ja verujem da je covek otkrio dosta stvari na svom putu ka prvim civilizacijama, i da je cak i kada je dostigao neki "covekoliki" nivo otkrivao mnogo vise nego sto se smatralo da sme da se zna. Zato mislim da postoje tana udruzenja, da cuvaju ono sto su obicni ljudi nesposobni da cuvaju. Znaci te tajne mora da cuva neko tajno udruzenje, inace bi bile opasne.

ne zove se dzabe neka glavna gradjevinau EU (nznm o kojoj je rec) Savremeni Vavilon [tako sam cuo jednom na dnevniku]

Isus nije nista radio. Ako verujes u Isusova cuda veruj i u Deda Mraza jer je mogucniost (nikakva) da su postajali je jednaka.Jedna velika 0.Dobra dela se rade na svetlu dana a ne u tami.
Jel Hrist lecio i propovedao bezuslovnu ljubav po nekim budzacima i 'sakriven od ociju'?
Masonerija je staza separacije...
I niko nije rekao da je to sve dobro.. mozda se bas zato i krije...Dobra dela se rade na svetlu dana a ne u tami.
Jel Hrist lecio i propovedao bezuslovnu ljubav po nekim budzacima i 'sakriven od ociju'?
Masonerija je staza separacije...
I niko nije rekao da je to sve dobro.. mozda se bas zato i krije...
Ispravi me ako gresim, ali ti nemas tri blage veze sta to masoni kriju, jel da?
a ti, ono kao, imas?jerbo ti je djed bio mason pa ti prico?
![]()
Isus nije nista radio. Ako verujes u Isusova cuda veruj i u Deda Mraza jer je mogucniost (nikakva) da su postajali je jednaka.Jedna velika 0.
Nemam. Evo pitam ove koji kazu da tu ima neka tajna. Kad pitam koja? Svi odgovore: pa tajna. I na tome se zavrsi...

khm, ovo je zilion puta prezvakano do sada![]()
Ja ne verujem u isusoba cuda, jer ako je on bio sin bozji i mao je dosta moci smamim tim, zasto nije unistio sve bolesti, nego je isao i pomagao samo onima koje je video?isus jeste nesto uradio. ako nista drugo, stvorio je jednu novu veru - hriscanstvo, malo li je?

Ja ne verujem u isusoba cuda, jer ako je on bio sin bozji i mao je dosta moci smamim tim, zasto nije unistio sve bolesti, nego je isao i pomagao samo onima koje je video?![]()