masoni u srbiji...

Na dobrom si tragu mladi choveche.
Nato je napao i nas pa vidish prezivesmo.
To ukazuje da i ta, takva sila ima ogranichenu moc.
Po mom mishjenju , a ne tvrdim nishta,to ti je kao uzgojna selekcija. Ni ja ne pobijem u jednom danu sve moje ovce vec jedne ostavljam za priplod jedne koljem u uzrastu od 6 meseci .Nekad zbog okolnosti moram, mada nisam planiro, da zakoljem naboljeg ovna jer poblesavi pa mi napada ukucane.
Magarca josh nisam bio prinudjen da koljem al sam ga prodo komshiji kasapinu za kobasice.
I mogu ti reci da su dobre kobasice od magareceg mesa.

Dakle jel nama cilj da osvojimo nashe ovce ili da ih uzgajamo vekovima i chak zasnivamo civilizaciju na osnovu korishtenja njihove (zivotinjske) nesrece i nesvesnosti polozaja u lancu ishrane?

Jebte, Buuud, ne kontam zato masone trpas u nusprodukt ciilizacije???

Da je to iskazao onaj Ozimen, smejao bi se, zalio ga kao sto ga zalim...

Zasto nema teme ovde u smislu koliko su masoni, posteni, doprineli razvoju, demokratiji i uopsteno dobrobiti individue?

Jebte, Buuud, ne kontam zato masone trpas u nusprodukt ciilizacije???

Da je to iskazao onaj Ozimen, smejao bi se, zalio ga kao sto ga zalim...

Zasto nema teme ovde u smislu koliko su masoni, posteni, doprineli razvoju, demokratiji i uopsteno dobrobiti individue?

Ja se potpuno slazem sa ovim,ne mozemo sve masone trpati u isti kosh.Jeste u pitanju "probrana" grupa ljudi na neki nacin,ali zar ne postoje raznorazne javne grupe takodje probranih individua pa brljaju na sve strane.Posteno da kazem nisam nikada ni cuo da su masoni uradili neku gadost,a igrom slucaja sam se kretao sa ljudima koji su ih cesto pominjali u raznim kontestima.

Nusprodukt?

Nikako, ja ne trpam nikog tamo gde se sam svojim delovanjem nije svrsto.
I nisam rekao da nisu povukli civilizaciju unapred ali se pitam kako i uz chije zhrtve.Dakle moja teza, usvojena tokom vremena ,je da je u pitanju organizacija koja jede svoje nize clanstvo kad im obavi odredjenu fazu u njihovom panmilenijumskom planu.
Da ja sad glumim nekog mudraca ovde i nabrajam vam "dokaze" je tako smeshno pored vec nabrojanih samo na ovoj temi a o guglanju i osetjanju na svojoj kozhi da ne pricamo.

Nije li dovoljno pogledati spisak majstora koji su nam zakuvali samo ove najnovije ratove i stradanja pa da mnogo toga bude jasnije? Kucajte u pretrazivacu bilo koje ime od Pedija Eshdauna , Madlen Olbrajt pa tako dokle hotjete.
Tada mozda donesete drugachiji sud.
A i ne morate.
Uostalom, mishljenje je ko :guza: ,svako ga ima i svakom se cini da njegovo najmanje smrdi;)
http://vukajlija.com/misljenje/92453

Poslednja izmena:
Svako delovanje donosi odredjene zrtve.

Recimo, medicina.

Nikad ne bi spasavala i produzavala ovoliko zivota, da nije bilo zrtava.

A za Madlen Olbrajt, koju si tako lepo za primer uzeo imam samo jednu poruku, a glasi ovako: Muuuuuuuu, kravo..

Poslednja izmena:
Ej drugari da vidite sinoc na tv france5 veliki majstor velikog orijenaFR sta je reko covek
"Kad masoni kaslju/zakasljuju drzava slusa"
i to u 21h udarno vreme ma ne sisaju vise nista mejsoni ni sarka ni marka

pokusacu da nadjem video link

Detaljno sam procitala i nista nisam shvatila:sad2:
numem da prevodim s francuskog:mrgreen:]

Pa kako ne mozes da razumes?

Revoilà, sous un visage inattendu, ce fameux communautarisme délétère qui morcelle notre République et divise de plus en plus la société française en groupes religieux, ethniques !!
grandpa.gif

Ali ljudi, da li ste ikada malo, malo bolje razmislili...

1. Da reptili za koje tvrdite da postoje (a ne postoje) hoce da nas osvoje, pocistili bi nas za sekundu ako su toliko napredniji od nas?! To ti je otprilike isto kao kada bi NATO izvrsio agresiju na neko busmansko pleme... Msm, iako imam 17 godina, bolje rezonujem stvari od polovine ovde...

A ako im cilj nije osvajanje, sta je?! Msm gluposti, strasno!

Sinak ne trci pred rudu :) Buu lepo si mu odgovorio:
Na dobrom si tragu mladi choveche.
Nato je napao i nas pa vidish prezivesmo.
To ukazuje da i ta, takva sila ima ogranichenu moc.
Po mom mishjenju , a ne tvrdim nishta,to ti je kao uzgojna selekcija. Ni ja ne pobijem u jednom danu sve moje ovce vec jedne ostavljam za priplod jedne koljem u uzrastu od 6 meseci .Nekad zbog okolnosti moram, mada nisam planiro, da zakoljem naboljeg ovna jer poblesavi pa mi napada ukucane.
Magarca josh nisam bio prinudjen da koljem al sam ga prodo komshiji kasapinu za kobasice.
I mogu ti reci da su dobre kobasice od magareceg mesa.

Dakle jel nama cilj da osvojimo nashe ovce ili da ih uzgajamo vekovima i chak zasnivamo civilizaciju na osnovu korishtenja njihove (zivotinjske) nesrece i nesvesnosti polozaja u lancu ishrane?
:ok::ok::ok:

Poslednja izmena:
Ma Masoni u stvari ne postoje :) ... To izmislili tamo neki losi diktatori kako bi opravdali svoju losu politiku... Te "tajne vlade su protiv nas"... te "unistavaju nas razni centri moci"... vo no... Nema to veze s vezom. :):):):):):) Inace... mi Jevreji imamo jednu izreku "ako hoces da sacuvas tajnu, svima je pricaj... tako niko nece da ti poveruje".... :):):):):)

Ma Masoni u stvari ne postoje :) ... To izmislili tamo neki losi diktatori kako bi opravdali svoju losu politiku... Te "tajne vlade su protiv nas"... te "unistavaju nas razni centri moci"... vo no... Nema to veze s vezom. :):):):):):) Inace... mi Jevreji imamo jednu izreku "ako hoces da sacuvas tajnu, svima je pricaj... tako niko nece da ti poveruje".... :):):):):)

Vasa izreka je svima dobro poznata :per:

Mada jevreji su ljudi koje ja ne volim previse iz milion razloga ali nista na vernoj bazi jer sam nevernik,no svako ima pravo da zivi i da prica to sto misli :)

Omj :) Desava se u Srbiji da ljudi za svoju nesposobnost krive tudju sposobnost. Hvala Bogu ljudi koji to rade nisu u vecini, ali su nazalost mnogo glasniji od ovih drugih. Nisam ja kao Jevrej kriv sto mi je bilo dozvoljeno da napredujem, mnogo pre nego sto je to dozvoljeno vama. Napredovanje u smislu razvijanja nekih poslova kao sto su bankarstvo itd. Jevrej kapitalista se ni malo ne razlikuje od kapitaliste druge vere ili nacije. Mi smo samo bili u mogucnosti da se vise razvijemo. Pljuvanjem nase moci, ne postizete nista. Bilo bi vam mnogo pametnije da ucite od nas i uspete kao sto smo i mi. Nama jezicare koje pricaju o tome sta nam pise po svetim knjigama, ili sta sve radimo, a da za to niko nista zasigurno ne zna, nego samo pretpostavlja ni malo ne mrdaju stolice na kojima sedimo. Niti nam uspesni ljudi mrdaju stolice... Ti uspesni ljudi sede sa nama u istim stolicama, a uspesan covek ne postaje uspesan tako sto prica neke bapske price i nista drugo ne radi kako bi se uzdigao... Sta je vama cilj? Da se zajedno valjamo u blatu? Da ste sposobni da vodite... trudili biste se da vodite... vi to ne radite... vi samo ne dozvoljavate drugima da vode... Anarhija.... Neki od vas se nisu ni malo uzdigli od anarhicne prvobitne zajednice. Nadam se da cete se dozvati pametni. (Kao sto rekoh na pocetku, sve ovo se odnosilo na ljude koji se bave carsijskim pricama, a ne na normalan narod koji je svakako u vecini u Srbiji.... Da ne postujem Srbe i Srbiju, ne bih ni ziveo u njoj)

Poslednja izmena:
Omj :) Desava se u Srbiji da ljudi za svoju nesposobnost krive tudju sposobnost. Hvala Bogu ljudi koji to rade nisu u vecini, ali su nazalost mnogo glasniji od ovih drugih. Nisam ja kao Jevrej kriv sto mi je bilo dozvoljeno da napredujem, mnogo pre nego sto je to dozvoljeno vama. Napredovanje u smislu razvijanja nekih poslova kao sto su bankarstvo itd. Jevrej kapitalista se ni malo ne razlikuje od kapitaliste druge vere ili nacije. Mi smo samo bili u mogucnosti da se vise razvijemo. Pljuvanjem nase moci, ne postizete nista. Bilo bi vam mnogo pametnije da ucite od nas i uspete kao sto smo i mi. Nama jezicare koje pricaju o tome sta nam pise po svetim knjigama, ili sta sve radimo, a da za to niko nista zasigurno ne zna, nego samo pretpostavlja ni malo ne mrdaju stolice na kojima sedimo. Niti nam uspesni ljudi mrdaju stolice... Ti uspesni ljudi sede sa nama u istim stolicama, a uspesan covek ne postaje uspesan tako sto prica neke bapske price i nista drugo ne radi kako bi se uzdigao... Sta je vama cilj? Da se zajedno valjamo u blatu? Da ste sposobni da vodite... trudili biste se da vodite... vi to ne radite... vi samo ne dozvoljavate drugima da vode... Anarhija.... Neki od vas se nisu ni malo uzdigli od anarhicne prvobitne zajednice. Nadam se da cete se dozvati pametni. (Kao sto rekoh na pocetku, sve ovo se odnosilo na ljude koji se bave carsijskim pricama, a ne na normalan narod koji je svakako u vecini u Srbiji.... Da ne postujem Srbe i Srbiju, ne bih ni ziveo u njoj)

Zanimljiv naslov u novinama:

"Hazari sude Srbiji"
http://www.glas-javnosti.rs/clanak/glas-javnosti-28-11-2007/hazari-sude-srbiji

KO SU HAZARI?

- Od današnjih Jevreja, 90 odsto su poreklom Hazari. To je jedno tursko-mongolsko pleme, koje je primilo jevrejsku veru sredinom 8. veka. Kada im se carstvo u 10. veku raspalo, naselili su se širom Rusije i Evrope, a kasnije i na američkom kontinentu. Oni su konvertiti i uopšte nemaju semitsko poreklo. Semitski Jevreji potiču iz Palestine i njih je otprilike sedam do 10 odsto.

Opet neke bapske price... opet je neko drugi kriv... Ovde se u stvari zivi mnogo lepo. U bolnicama mozda umre jedan pacijent godisnje. Redovi ispred narodnih kuhinja su u stvari ko zna sta drugo... Nema gladnih u Srbiji. To Hazari lazu. One serije na fox life-u o naprednim bolnicama i doktorima su snimane u Srbiji... Hajde da prihvatimo realno stanje i pokusamo da ga popravimo. Nemoj samo nekog da krivis. Ili... nemoj samo nekog drugog da krivis.

Poslednja izmena:
Znas ti u cemu je razlika izmedju CELOG SVETA i Jevrejina za vreme rata

Kada udari rat CEO SVET bezi iz zemlje sa onim sto ima na sebi i parce leba u torbi a Jevrejin bezi sa onim sto ima na sebi i kilo zlata u torbi

Ovo vazi od prvog egzoda iz Egipta(napravise bika od zlata po bibliji) pa preko svih drugih zemalja sveta odakle su jevreji bezali (iz ovog ili onog razloga) a bogami isterani su bili iz svih zemalja sveta

E sad jevreji su manjina na ovoj kugli a ispade da su naj pametniji, naj radniji, naj stedljiviji ma naj naj naj jer stalno beze sa puno para i tamo gde pobegnu opet imaju biznis i opet ima sve cveta ----ISTORIJSKA CINJENICA

Niko od jevreja ne kopa (sem u kibuc ali ti nisu cisti ) niko ne cisti niko ne pere ulice,niko ne zida sem u izraelu (zivim u jevrejskoj zemlji pa vidim svojim ocima a i moji su videli zadnjih 40g pa zato mogiu da potvrdjujem)

Po meni su jevreji naj veci prevaranti na zemlji naj veci lopovi, naj veci kriminalci
Skidam im kapu samo za njihovo vaspitanje dece kod njih svako dete mora da ima skolu i stolicu, pomocu tog sistema su infiltrilali sve monarhije i sve republike sveta da bi ih pokrali,srusili itd kroz istoriju i dan danas

Mada te planove ne smisljaju obicni jevreji oni i neznaju mozda sta se desava oni samo rade kako su ih ocevi i dedovi ucili a njih naravno su ucili direko ili indirekno sionisti-zionisti

the end

E vidis sad zasto se nema dobre bolnice i sranje zivo u Srbiji pokrali nas posle svakog rata bezali sa nasim zlatom i parama u inostranstvu

Da ne ispadne da sam rasista jer nisam (ne bas toliki) ali ne volim nepravdu :sad2:

Da ste i vi vaspitavali vasu decu tako... ne biste prolazili kako prolazite... i zbog vas vecina u Srbiji. Nikad nije kasno. Ucite i vi vasu decu da im cilj bude stolica. Pa eno cak i Crnogorci to rade po Srbiji i zbog toga ispadose lenji (zato sto sede u stolicama)... Vama niko ko je na polozaju ne odgovara... u stvari odgovara vam da vi budete na polozaju, ali je problem sto na polozaju ne umete da se snadjete, jer ceo zivot posvetite dolazenju na neki polozaj na bilo koji nacin, a ne na nekom usavrsavanju kojim biste mogli uopste da budete na tom polozaju (naravno, vazi za one koji dodju do polozaja). Eto vam, snadjite se i vi kao sto smo se mi snalazili. Bezali smo sa zlatom i nismo ostali gladni. Sto da nosim samo hleb, kad mogu da ponesem zlato kojim cu da kupim mnogo vise hleba. :) Vi ste ovde mnoge fabrike upropastili svojom sposobnoscu menadzerisanja. Zaposljavali ste svoje nesposobne ljude i evo gde ste. Vukli ste samo svoje iako nisu mozda ni za sta. Jevreji normalno pomazu svojima, ali ako je neko nesposoban sigurno nece da mi sedi na celu preduzeca i unistava ga. Nismo mi krivi sto umesto sposobne sestre za direktora postavite nesposobnog brata, jer ce da vam se klanja vise od sestre.
Opet kazem... tim pljuvanjem ne postizete nista. Niko od nas nece da pokloni nekom svoju banku ili fabriku zato sto si ti nabrojao nekoliko razloga zbog kojih ne volis Jevreje. Nego pamet u glavu pa obrazuj sebe i ljude oko sebe da dodjes na neko mesto na kom ces umeti da se stvarno snadjes i onda Jevreji nece da ti smetaju.
Opet sam pricao samo o ovima koji prepricavaju carsijske price, a ne o vecini u Srbiji... da se razumemo. :)

E vidis sad zasto se nema dobre bolnice i sranje zivo u Srbiji pokrali nas posle svakog rata bezali sa nasim zlatom i parama u inostranstvu

Da ne ispadne da sam rasista jer nisam (ne bas toliki) ali ne volim nepravdu :sad2:

Ovo za zlato je tacno. Istorijski dokazi cisti kao suza.

"Banka za međunarodno poravnanje" u Bazelu. (U BIS-u - Bank of International Settlements - nalazi se zlato bivše SFR Jugoslavije vredno šest stotina miliona dolara i ova banka će presuditi kako će to zlato biti podeljeno među bivše republike SFR Jugoslavije, sada samostalne države.) Osnivački kapital su obezbedile Belgija, Nemačka, Francuska, Italija, Velika Britanija, Japan, kao i "Morgan kompanija" iz Njujorka, "Prva nacionalna banka Njujorka" i "Prva nacionalna banka Čikaga". Gde god vidite u naslovu "Prva banka" nečega, znajte da tu banku totalno kontroliše Komitet 300. Trenutno u BIS-u čuvaju 192 tone zlata iz oko stotinu zemalja. Ukupan kapital od 120 milijardi dolara koristi se delom za kreditiranje članica, zaštitu domaćih valuta ili za poravnanje platnih bilansa.

Tu banku koja drzi nase zlato je osnovao 28. februara 1930. Hjalmar Šaht. Znaci samo istorijski dokazi, nista vise. Na dokumentu Šahtovog naimenovanja, 17. marta 1933. godine, nalaze se dva potpisa – Adolfa Hitlera i Maksa Varburga, potrčka Rotšildovih. Ko je Marks Varburg a ko su Rotsildovi ako to znate znate i sustinu price.

Poslednja izmena:

Back