masoni u srbiji...

Komitet 300?!?! Aman!!! O cemu vi pricate.... Da te "prve banke" kontrolise komitet 300 je nagadjanje kao i sve ostalo sto ima veze sa tom organizacijom. To sto drzi neka banka jugoslovenske pare, nisu vam krivi Jevreji, nego vasi politicari, ekonomisti itd. Normalno da ce ta banka da raspodeli pare svim bivsim clanicama Jugoslavije, jer to nisu samo srpske pare. Sve to o cemu pricas i na sta aludiras su samo nagadjanja i nista vise. Rotsildi... jedna od najvecih bankarskih porodica.... Uspesni ljudi, biznismeni. Smeta ti to, jel da? Komitet 300? Pa svi ovi koji su pisali o komitetu su svoja pisanija zasnivali na nenormalno mnogo slucajnosti i slicnosti. Opet sve same pretpostavke. Mnogo ti je lakse da kazes da te gusi neka ruka iz magle, nego da priznas da ne znas ni da dises?

Aman covece sta si se odmah uhvatio komiteta. Ja dade istorijske dokaze a on se hvata neceg perifernog. Ne znam da li si namerno ili slucajno prevideo ono sto sam napisao ali ponovicu jos jednom:

Tu banku koja drzi nase zlato je osnovao 28. februara 1930. Hjalmar Šaht. Znaci samo istorijski dokazi, nista vise. Na dokumentu Šahtovog naimenovanja, 17. marta 1933. godine, nalaze se dva potpisa – Adolfa Hitlera i Maksa Varburga, potrčka Rotšildovih. Ko je Marks Varburg a ko su Rotsildovi ako to znate znate i sustinu price.

Za nase ponasanje na forumu kriva je apatinska pivara :D

A za obrazovanje dece se trudimo maximalno nego nam je trebalo puno vremena da ukapiramo da ne rade svi ko mi "kad potrosis dinar ides da radis da zaradis drugi" a neki su gledali da od dinara naprave 2 na bilo koj nacin

ps.Jel videste masoni i kompanija uterase Obami jutros :hahaha: jadan on a trebao da posalje 40hiljade ljudi u avganistanu

ps.Jel videste masoni i kompanija uterase Obami jutros :hahaha: jadan on a trebao da posalje 40hiljade ljudi u avganistanu
Nisam to video al' sam video danas u novinama:

Predsednik Irana krije svoje jevrejsko poreklo
http://www.blic.rs/svet.php?id=113794

Znaci istorija se ponavlja. Covek koji preti Izraelu je u stvari i sam Jevrejin, isto kao sto je Hitler pretio Jevrejima dok je i sam bio njihovog porekla.

Eto sta ti je politika, manipulacija nevidljive ruke :think:

No da se vratmo malo na temu

Susajte naseg VELIKOG MAJSTORA kako laze druge a mozda i sam sebe
"mi nismo lobisti i ne bavimo se politikom,ZABRANJENA POLITIKA cak
ALI APSOLUTNO TO I RADIMO sve da srbija udje u evropu"

:hahaha: cobanin petar kostic bez politickih ambicija :hahaha: :hahaha:

A i DAN BROWN prica isto sto i onaj mjastor iz izrela u BG

Mada taj Brown mi je sumnjiv od samog pocetka:think:

A o voditeljki Mira Adanja-Polak bolje nista ne reci sem da je bila i ostala najveci englesko-americki spijun u Srbiji i ne spominjati njeno licno bogastvo i super uspesnu karijeru

Poslednja izmena:
Sinak ne trci pred rudu :) Buu lepo si mu odgovorio:

:ok::ok::ok:
:worth: ---> :mrgreen:

Stvarno sam se zaje*ao... I medju smajlijima ih ima... lol :hahaha:

Dajte bre ljudi, izadjite na pice, igrajte basket, citajte neku "normalnu" knjigu... Zasto se bavite ovakvim glupostima koje su same po sebi nerazresive... Cak i da postoje ti vasti Repto-Retardi, kakav uticaj mozete da ostvarite na celu situaciju... Nikakav!!! Zato se ja i ne opterecujem nerazresivim stvarima...

Moj savet: Anapanasati meditacija 10 - 20 min dnevno, i sve bude OK... ;) Jednostavno ne mislis ni o cemu... :)

A jel mozesh da verujesh da postoje ljudi koji veruju da je neki chika Mojsije na nekoj planini Sinaj razgovarao sa jednim od njih i preuzeo tablice sa kodeksom ponashanja koje danas zovemo 10 zapovesti?
Posle puno godina bezgreshnim zacecem na svet dolazi sin tog transdimenzionalnog bica i njegov zivot opisuje knjiga sa najvecim brojem izdanja zvana "Knjiga".
Emanuil (kako se mali zvao) bio je donosioc novog stila, stila prashtanja i ljubavi.
Nerazumni savremenici, bash kao i nevernici danashnjice umesto da ga prepoznaju , razapeli su ga i ostavili da umre.
Veruje preko milijardu ljudi da je Emanuil nekako uspeo da premosti svetove i vrati se a ovaj povratak slavi cela zapadna civilizacija nazvavshi ga Vaskrs.
Ima puno stvari u koje razumni ljudi veruju.

E sad shto se chike masoni u odredjenoj meri razilaze u pogledu verovanja u vrhunskog autoriteta i poshtuju ovog Mojsijevog kao "jednog od" pa ga zovu arhitektom ,implicira da imaju saznanja o hijerarhiji te grupacije transdimenzionalnih visokointeligentnih bica i udovoljavaju im ispunjavajuci nama sitnim smrtnicima nedokuchive i neshvatljive zadatke za njihov racun.
Zato pre neg shto prospemo bujicu neslaganja ajmo malo da razmislimo.
Zasto Isusa u celoj prici pominjes kao Emanuila... I zasto pominjes vise tih "bica" kada se Mojsiju obracalo samo 1?! Ne znam odakle ti to, ali mene su roditelji naucili jos kao klinca da ne pustam cudne ljude sa knjigama u stan... :D

Zasto Isusa u celoj prici pominjes kao Emanuila... I zasto pominjes vise tih "bica" kada se Mojsiju obracalo samo 1?! Ne znam odakle ti to, ali mene su roditelji naucili jos kao klinca da ne pustam cudne ljude sa knjigama u stan... :D

I mene, i bili su u pravu. A sada se vrati na temu, a ne na spamovanje iste. Nije te bilo neko vrijeme, pa prvo pročitaj poruku u Upozorenjima.

Evo zasto Emanuilo:

"Eto, djevojka ce zatrudneti i rodice sina i nadjenuce mu ime Emanuilo, koje ce reci: s nama Bog." Jevandjelje po Mateji 1:23

Inace to je pricao andjeo koji se javio Josifu u snu kada je hteo da ostavi Mariju jer je trudna. Izmedju ostalog sto je andjeo rekao za Isusa, rekao je i to.

A šta je tu misterija?
Vatikan,tj.papa,oprašta grijehe i postavlja(proglašava) svece...
Igraju se Božjeg posla...
Misterija je samo stoje li masoni iza toga...
Zar ne?
Ja mislim da je iza toga samo novac.
A ko ga vrti,eh,pa zabole me...
Treba da svoj hljeb zaradim...
A može biti neki mason kod mene u fimi čita ovo.
Ako naglo nestanem sa foruma,znaćete zašto.
:cool:

Ne vidim nesto iza toga, ali mi je bas bas nelogicno da crkva prihvati coveka koji je rekao da je "religija opijum za narod"... Zasto je uopste bitno sada kada ga vise nema?! A i ne verujem da bi mu ovo znacilo nesto...

Verovatno je i on bio mason, s obzirom da je 1995. godine izgradjena masonska piramida u srcu Knez Mihailove ulice, takodje je izgradjena za vreme njegove vladavine i "Vecna vatra" na uscu koja predstavlja jos jedan masonski simbol.

zanimljiva je i procena tima za istraživanje političkih i socijalnih rizika beogradske agencije **Bina**, objavljena 30. januara 1993. godine, prema kojoj ** "SPS vlast funkcioniše kao korporativna struktura koja koristi naciju kao ideologiju, a novac i crno tržište kao sredstvo vlasti...Unutrašnja organizacija nomenklature je korporativistička, definisana kao sistem spojenih sudova oligarhije. Novac, mediji i delegiranje autoriteta političkog vrha određuje distribuciju uticaja u strukturi vlasti**.
Prema ovoj analizi, tadašnji vrh srpskog političkog lobija činili su Slobodan Milošević, Dobrica Ćosić, Mihajlo Marković i akademik LJubiša Rakić, za koga je navedeno da je mason. Složenim sistemom, za taj vrh su bile vezane SPS, među čijim tadašnjim bitnim članovima je naveden kao mason Radmilo Bogdanović, DEPOS, među čijim značajnim članovima je kao mason označen Dušan Mihajlović, predsednik Nove demokratije, a iz Demokratske stranke akademik LJubomir Tadić, takođe imenovan kao mason."

I patak daca je mason>I miki maus.A da nezaboravimo Dipsija!

Druze pokusavajuci da odbranish masone si malo pobrkao lonchice :)

Bash kao sto si i rekao: "Oni znaju da postoje zivi potomci Isusa". Da i bash ti zivi potomci vladaju masonima, a to je zato sto su reptilske familije se infiltrirale kasnije i u Isusovu lozu i ozenile se njima. Zamisli kakvi su to vladari koji imaju 50% reptilislku genetiku, a ostalih 50% najcistije ljudske genetike. Treba to njima zbog psy sposobnosti.

Lepo pishe u Istoriji Galaksije:

"Mary Magdalene i grupa koja je sa njom bila, su stigli u juznoj Francuskoj 30 god posle nove ere. Joseph iz Arithameje je otisao sa njegovom grupom za Britaniju. Mnogi relics ili stare figure i jos mnoge stvari koje su bile kod njega, sada se nalaze kod Windsor familije ili kraljice Britanije. Windsor je Plantagenet familija. Mary i njena grupa su ziveli po pecinama raznim. Te pecine su sada prikrivene sa tvrdjavom jednom vrlo poznatom.

Unucici i drugi potomci od Isusa su se vrlo dobro snasli u narednih 300 god. Vencavali su se sa decom od lidera u taj deo i zadrzali su svoj Hebrejski identitet. Tako da par stotina godina veliki deo JUzne Francuske je bio Jevrejska Kraljevina. Ova genetika se posle mesala sa Keltsko Atlan genetikom. Magdalene su se mesali sa Merovee, pa postali Merovingians, pa onda Cathari, pa onda Templari i na kraju royalisticke familije koje su globalna elita i zovu se Iluminati. To je zato sto su reptilske porodice i njih infiltrirale. Mary je izabrala Francusku jer od originalnih 12 plemena iz Izraela, 10 su nestala iz starog Izraela, razlog je zato sto razne alien grupe imale svoje ideje kako treba da mesaju svoju genetiku Mary i ovi drugi Hebreji su odlucili da mesaju svoju genetiku sa Keltsko/Atlan...."

Alo,decko,nemoj se gubis.Templari nemaju veze sa masonima.Kaze ti covek koji je procitao dosta knjiga o templarima i masonima.To sto ti citas na wikipediji nema blage veze.To je pola lupetanja.Kao sto je pre nedelju dana pisalo da je engleska osvojena 1068!Zato bolje zatvori usta i citj sta neki pametni ljudi.Bravo IndianaBones!

Alo,decko,nemoj se gubis.Templari nemaju veze sa masonima.Kaze ti covek koji je procitao dosta knjiga o templarima i masonima.To sto ti citas na wikipediji nema blage veze.To je pola lupetanja.Kao sto je pre nedelju dana pisalo da je engleska osvojena 1068!Zato bolje zatvori usta i citj sta neki pametni ljudi.Bravo IndianaBones!

ahahahahaha sad vise ne verujete ni u zvanicnu nauku :)

savetujem ti da procitas jos malo, covek se uci dok je ziv.

Ali ljudi, da li ste ikada malo, malo bolje razmislili...

1. Da reptili za koje tvrdite da postoje (a ne postoje) hoce da nas osvoje, pocistili bi nas za sekundu ako su toliko napredniji od nas?! To ti je otprilike isto kao kada bi NATO izvrsio agresiju na neko busmansko pleme... Msm, iako imam 17 godina, bolje rezonujem stvari od polovine ovde...

A ako im cilj nije osvajanje, sta je?! Msm gluposti, strasno!

To kralju:ok:

Back