gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
izgleda da svaki mauzolej ima veze sa masonima 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Interesantno.
![]()
Da li možda postoji veza masona sa Njegoševim mauzolejom?
Po arhitekturi se ne bi moglo zaključiti da tu počiva crnogorski Vladika.
Vjerovatno griješim![]()
Sad ce se neki zakleti i da je bio Reptilijanac, shapeshiftovan, naravno.....
Sad ce se neki zakleti i da je bio Reptilijanac, shapeshiftovan, naravno.....
Samo nesto da razjasnimo. Ovo je istina o masonima. Oni su zastitnici Hristovog groba, jer, oni znaju da postoje zivi potomci Isusa. Oni nisu stanisti, niti su njegova armija. Oni su bili jako otvoreno drustvo, samo za genije, tako da niko od vas nije mogao da bude mason. Cak ni ja.Da se vratim,
oni nista lose nisu uradili, crkva je njih ispljuvala jer tvrde drugacije, ali oni tvrde tacno. Leonardo Da Vinci, Vajfert i svi ostali su bili masoni. Ali MASONI nisu nista losiji od drugih ljudi. Njihova organizacija je najstarija za koju se zna. I oni su nekim delom Srbi. Mislim, ako je Srbin mason, on je kao vas komsija. Ako nekada vidite masona, cenite ga, kao sto cenite svog druga koji nije mason. Oni su LJUDI, a reptili su izmisljotina. Zato tema je OK, ali komentari i odvale koje sam procitao, to je strasno. I MASONI IMAJU DUSU, MOZDA CAK BOLJU OD NEKIH OVDE, da li je sada sve jasno???
![]()
Drago mi je.
Ima i zlih masona, kao i obicnih ljudi.A kako bi okarakterisao onu uzasnu "greshku " na Avali - Zrnovu?
Ovo je retoricko pitanje ,ne treba da odgovorish![]()
Samo nesto da razjasnimo. Ovo je istina o masonima. Oni su zastitnici Hristovog groba, jer, oni znaju da postoje zivi potomci Isusa. Oni nisu stanisti, niti su njegova armija. Leonardo Da Vinci, Vajfert i svi ostali su bili masoni. Ali MASONI nisu nista losiji od drugih ljudi. Njihova organizacija je najstarija za koju se zna. I oni su nekim delom Srbi. Mislim, ako je Srbin mason, on je kao vas komsija. Ako nekada vidite masona, cenite ga, kao sto cenite svog druga koji nije mason. Oni su LJUDI, a reptili su izmisljotina. I MASONI IMAJU DUSU, MOZDA CAK BOLJU OD NEKIH OVDE, da li je sada sve jasno???![]()
Drago mi je.
Reptili ne postoje.Druze pokusavajuci da odbranish masone si malo pobrkao lonchice
Bash kao sto si i rekao: "Oni znaju da postoje zivi potomci Isusa". Da i bash ti zivi potomci vladaju masonima, a to je zato sto su reptilske familije se infiltrirale kasnije i u Isusovu lozu i ozenile se njima. Zamisli kakvi su to vladari koji imaju 50% reptilislku genetiku, a ostalih 50% najcistije ljudske genetike. Treba to njima zbog psy sposobnosti.
Lepo pishe u Istoriji Galaksije:
"Mary Magdalene i grupa koja je sa njom bila, su stigli u juznoj Francuskoj 30 god posle nove ere. Joseph iz Arithameje je otisao sa njegovom grupom za Britaniju. Mnogi relics ili stare figure i jos mnoge stvari koje su bile kod njega, sada se nalaze kod Windsor familije ili kraljice Britanije. Windsor je Plantagenet familija. Mary i njena grupa su ziveli po pecinama raznim. Te pecine su sada prikrivene sa tvrdjavom jednom vrlo poznatom.
Unucici i drugi potomci od Isusa su se vrlo dobro snasli u narednih 300 god. Vencavali su se sa decom od lidera u taj deo i zadrzali su svoj Hebrejski identitet. Tako da par stotina godina veliki deo JUzne Francuske je bio Jevrejska Kraljevina. Ova genetika se posle mesala sa Keltsko Atlan genetikom. Magdalene su se mesali sa Merovee, pa postali Merovingians, pa onda Cathari, pa onda Templari i na kraju royalisticke familije koje su globalna elita i zovu se Iluminati. To je zato sto su reptilske porodice i njih infiltrirale. Mary je izabrala Francusku jer od originalnih 12 plemena iz Izraela, 10 su nestala iz starog Izraela, razlog je zato sto razne alien grupe imale svoje ideje kako treba da mesaju svoju genetiku Mary i ovi drugi Hebreji su odlucili da mesaju svoju genetiku sa Keltsko/Atlan...."
Evo, ulaz u zgradi na Slaviji, prekoputa hotela. Na prozorima su uglomer i šestar, ali nema tel tako dobar zum
![]()
Evo, ulaz u zgradi na Slaviji, prekoputa hotela. Na prozorima su uglomer i šestar, ali nema tel tako dobar zum
![]()
![]()
POSLE spektakularne konferencije za štampu Dušana Mihajlovića, ministra policije Vlade Srbije, kome je asistirao i Andreja Savić, šef Bezbednosno-informativne agencije, kada je saopšteno da su uhapšeni članovi terorističke grupe koja je imala za cilj da likvidacijama Zorana Đinđića, Čedomira Jovanovića, Miroljuba Labusa, Vojislava Šešelja i Jovice Stanišića destabilizuje vlast i izazove haos u zemlji, Tada se javila slika povezanosti ovdašnjih masona sa članovima te grupe koja je, po nekim informacijama, u sukobu sa drugom masonskom organizacijom čiji je značajan član upravo ministar policije Dušan Mihajlović. Mihajlovićeva **sabraća** su još i Nebojša Čović, Dragoljub Mićunović i Jovica Stanišić.
Željko Maksimović Maka (po mišljenju policije organizator ubistva generala Boška Buhe i još uvek nedostupan organima vlasti) bio u loži veliki orijent Dragana Maleševića Tapija. Mimo masonskih pravila, Tapi je Slobodanu Vuksanoviću dodelio treći stepen. Iako to Vuksanović negira, mnogi su ga videli u toj masonskoj loži** , navodeći kao članove ove masonske lože još i glumce Dragana Bjelogrlića, Mikija Manojlovića i Dragana Nikolića, Vladimira Savčića Čobija, kontroverznog biznismena Dušimira Zabunovića (firma MPS), direktora Beogradskog zoološkog vrta Vuka Bojovića, predsednika Stranke srpskog jedinstva Borislava Pelevića, uz već inkriminisanog Željka Maksimovića. Zbog ovog poslednjeg je došlo do Tapijevog sukoba sa Zoranom D. Nenezićem u Velikoj loži **Jugoslavija**, i dodaje se da je Tapi prijemom određenog broja moćnih direktora, kriminalaca i policajaca stvorio specifičnu masonsko-mafijašku organizaciju.
Evo ja onako kao padobranac da se ukljucim u ovu masovnu "masonsku" konverzaciju.U principu sve to postujem dok ne pati obican svet i dok oni rade korisne stvari za zemlju pa makar se to svodilo i na gradjevine cak i sa njihovim obelezjima.Ima toliko lepih zgrada po gradu sa njihovim simbolima da uopste i nije vazno ko ih je sazidao vec da ih je sazidao.
Ja bih priupitao jednu drugu stvar.
DA LI NEKO UOPSTE POZNAJE NEKOG IZ SVOJE OKOLINE ILI JE CUO ZA NEKOG IZ SVOG GRADA(mislim na manje gradove) DA JE MASON,A DA NIJE PERSONA IZ JAVNOG ZIVOTA?
S obzirom da se toliko "kriju" i ne zele da se ofiraju mogli bi mi da krenemo sa otkrivanjem neotkrivenih.Kao sto rekoh u principu ne vidim nista lose u njihovom masonskom angazovanju,totalno privatna stvar.Koliko vidim @Luna je povukla nogu,da vidimo dalje.
P.S.Pitanje sam napisao velikim slovima ne da bih vikao vec da bi ljudi koji prelecu pisanije mogli da primete pitanje!
E preko svega sam mogao da predjem... Ali da su se u proslosti Isusovi potomci ukrstali sa "reposima"?! Jos uvek sam u soku, ja stvarno ne mogu da verujem da postoje ljudi koji veruju u ovakve stvari!!!Druze pokusavajuci da odbranish masone si malo pobrkao lonchice
Bash kao sto si i rekao: "Oni znaju da postoje zivi potomci Isusa". Da i bash ti zivi potomci vladaju masonima, a to je zato sto su reptilske familije se infiltrirale kasnije i u Isusovu lozu i ozenile se njima. Zamisli kakvi su to vladari koji imaju 50% reptilislku genetiku, a ostalih 50% najcistije ljudske genetike. Treba to njima zbog psy sposobnosti.