masoni u srbiji...

ahahahahaha sad vise ne verujete ni u zvanicnu nauku :)

ja ne citam nista na wikipediji.

savetujem ti da procitas jos malo, covek se uci dok je ziv.

Jao izvini molim te,ala si opasan.Ja nemam nikakvu vezu sa masonima(krvnu)ali deda mog francuskog druga je mason,oni to uopste ne kriju,a ovi koji misle da su oni polu reptili koja oce da savladaju svetom.E preporucujem ti da pored toga sto si citao procitas nesto slicno tome kao pepeljugu ili lepoticu i zver

Jao izvini molim te,ala si opasan.Ja nemam nikakvu vezu sa masonima(krvnu)ali deda mog francuskog druga je mason,oni to uopste ne kriju,a ovi koji misle da su oni polu reptili koja oce da savladaju svetom.E preporucujem ti da pored toga sto si citao procitas nesto slicno tome kao pepeljugu ili lepoticu i zver
niko ovde nije rekao da su masoni reptili. Opet ste sve prevideli. Svi smo se slozili da 99% masona su ljudi koji su obmanjeni i ni sami ne znaju sta je cilj njihove organizacije.

I mene, i bili su u pravu. A sada se vrati na temu, a ne na spamovanje iste. Nije te bilo neko vrijeme, pa prvo pročitaj poruku u Upozorenjima.

@topik
Masoni su zidari, ne? I to slobodni.
Zidari...
Cim ostavljaju trag na tvojoj zgradi ,Milice.

Imam uverenje da su masoni muskog pola uglavnom zgodni ljudi, jer sam cula da je Zoran Zivkovic mason, a on je sarmantan covek. Onda sam cula da je i onaj... Vuk Bojovic! Pa mi se uverenje malo poljuljalo.

Mene vise interesuje ko su roterijanci?Slusam vek i po o tim roterijancima, a nemam blage veze o tome, blejim ko tele u coveka kad spomene roterijance

Poslednja izmena od moderatora:
Alo,decko,nemoj se gubis.Templari nemaju veze sa masonima.Kaze ti covek koji je procitao dosta knjiga o templarima i masonima.To sto ti citas na wikipediji nema blage veze.To je pola lupetanja.Kao sto je pre nedelju dana pisalo da je engleska osvojena 1068!Zato bolje zatvori usta i citj sta neki pametni ljudi.Bravo IndianaBones!
Hvala. Neki templari su uspeli da pobegnu, pa nisu crkli. Onda su se pomesali sa masonima, jer masoni su tada bili jako otvoreno drustvo. Oni su mogli slobodno da prelaze granice, da bi mogli da grade. Onda su kibnuli negde, imali decu, pa sve tako redom... :mrgreen:

Gledajte ljudi, legenda je da su masoni gradili Solomonov hram. Jedan od najboljih graditelja je radio na njemu. Bio je mason. Njegova tri ucenika hteli su da saznaju zasto je on tako dobar. Kada se uvece setao, tri ucenika su se sakrili iza tri vrata. Kada je ovaj prisao prvim vratima, ucenik ga je pitao za njegovu tajnu, ali ovaj je odbio da mu kaze. Ucenik ga je napao ostrim kamenom. Drugi ga je pitao za tajnu kod drugih vrata. Ovaj je ponovo odbio. Tada ga je ovaj napao nozem. Kod trecih vrata traci ga je pitao za tajnu. Ovaj je ponovo odbio. Sada ga je onaj treci ucenik napao masonskim trouglom. To ga je ubilo. Sada, masoni izvode rituale koji rekonstruisu to ubistvo. (naravno on ne umre) Ali kao da jeste. Onda ga masoni ozivljavaju, i on se "radja" kao mason viseg nivoa.

Dobra legenda...
Ali samo LEGENDA.
Masonerija se nije pojavila još dugo poslije Solomona.
A to ritualno nazovi ubistvo je samo dokaz više da se mnogo ljudi gubi u šumi...
Svoga uma,naravno, jer ne vide šumu od drveća.
Ne vidim šta je tajno kod masona.
A i nije bitno,jer ako se svaki čovjek okrene SEBI, onda mu niko ne može ništa.
Ako su ti masoni zlice,jel'te...
A ako nisu,čemu frkisanje na forumu?
:heart:

@topik
Masoni su zidari, ne? I to slobodni.
Zidari...
Cim ostavljaju trag na tvojoj zgradi ,Milice.

Imam uverenje da su masoni muskog pola uglavnom zgodni ljudi, jer sam cula da je Zoran Zivkovic mason, a on je sarmantan covek. Onda sam cula da je i onaj... Vuk Bojovic! Pa mi se uverenje malo poljuljalo.

Mene vise interesuje ko su roterijanci?Slusam vek i po o tim roterijancima, a nemam blage veze o tome, blejim ko tele u coveka kad spomene roterijance

rotarijanci su takodje vrsta "tajnog" drustva koje je u malko nizem rangu nego sto su na primer masoni... nisu toliko bitni, da se tako izrazim.

Poslednja izmena od moderatora:
pricalo se da je u Rotarijancima bivsi premijer Zoran Zivkovic.

Neki kazu da je Rotari predvorje masonerije.

ne verujem u tezu da je rotari predvorje masonerije. za razliku od masona u rotari klub moze da se uclani i zena.
njihov delokrug se svodi na cist biznis koji povlaci mir u svetu, sto vise humanitarnig rganizacija i bla bla...
to da li je zoran zivkovic ili ne clan rotari kluba je besmisleno i diskutovati...

Back