masoni u srbiji...

Idemo napred slicice, komentari,masoni, seljoblarizam nas ne zanima

Zanima me jedna stvar, kako to da moj sugradjanin Slobodan Zloba Milosevic nije bio mejson(ili jeste) i dali neko zna malo da obijasni odnose Slobe i masona u onom ludom periodu

Jezda,Dafina jesu li oni bili masoni ?

Ima li ko informisan i nacitan “realnim“ stvarima osim “gustera“ :hahaha:

Idemo napred slicice, komentari,masoni, seljoblarizam nas ne zanima

Zanima me jedna stvar, kako to da moj sugradjanin Slobodan Zloba Milosevic nije bio mejson(ili jeste) i dali neko zna malo da obijasni odnose Slobe i masona u onom ludom periodu

Jezda,Dafina jesu li oni bili masoni ?

Ima li ko informisan i nacitan “realnim“ stvarima osim “gustera“ :hahaha:

Znam ja puno toga ,a,onda me prozivaju da izmisljam koje kakvi:rtfm:Ali,onome kome treba dokazala sam istinitiost svojih tvrdnji i sad me bas briga;)

Znam ja puno toga ,a,onda me prozivaju da izmisljam koje kakvi:rtfm:Ali,onome kome treba dokazala sam istinitiost svojih tvrdnji i sad me bas briga;)

Luna72 meni za :heart: ako znas neke price o periodu izmedju 89-99 pricaj “slobodno“

I cak ako izmisljas to je tvoje univerzalno pravo(demokratska stranka srbije dobro su to ukapirali)

Ovde je forum“ zabave“ bar su me tako slagali :hahaha:

Verovatno je i on bio mason, s obzirom da je 1995. godine izgradjena masonska piramida u srcu Knez Mihailove ulice, takodje je izgradjena za vreme njegove vladavine i "Vecna vatra" na uscu koja predstavlja jos jedan masonski simbol.

zanimljiva je i procena tima za istraživanje političkih i socijalnih rizika beogradske agencije **Bina**, objavljena 30. januara 1993. godine, prema kojoj ** "SPS vlast funkcioniše kao korporativna struktura koja koristi naciju kao ideologiju, a novac i crno tržište kao sredstvo vlasti...Unutrašnja organizacija nomenklature je korporativistička, definisana kao sistem spojenih sudova oligarhije. Novac, mediji i delegiranje autoriteta političkog vrha određuje distribuciju uticaja u strukturi vlasti**.
Prema ovoj analizi, tadašnji vrh srpskog političkog lobija činili su Slobodan Milošević, Dobrica Ćosić, Mihajlo Marković i akademik LJubiša Rakić, za koga je navedeno da je mason. Složenim sistemom, za taj vrh su bile vezane SPS, među čijim tadašnjim bitnim članovima je naveden kao mason Radmilo Bogdanović, DEPOS, među čijim značajnim članovima je kao mason označen Dušan Mihajlović, predsednik Nove demokratije, a iz Demokratske stranke akademik LJubomir Tadić, takođe imenovan kao mason."

Poslednja izmena:
, a iz Demokratske stranke akademik LJubomir Tadić, takođe imenovan kao mason."
eto znaci jos 1993. godine je otac Borisa Tadica oznacen za masona, a tada je Boris bio totalni anonimus. Iver ne pada daleko od klade.

Eto jedna ista organizacija vlada Srbijom i sada a i za vreme Slobe, a razlika je u tome ko za koju Iluminatsku familiju radi kao sto je Royal lepo i objasnio:

Zbog toga sto su Rothcshildovi svuda, nastradao je Djindjic.Jel smo pricali o tome da ima nekoliko glavnih iluminati porodica koje vladaju svetom, kontrolisu masone i koje su vlasnici mnogo cega.
Ovaj teren,zvani Srbija nije namenjen Romanov porodici,a Djindjic je bio resio da se okrene ekonomskoj saradnji sa Rusijom i da aktivira i vazece ugovore vojne saradnje,i bezcarinski trgovinski odnos,koji su sklopljeni jos za vreme Milosevicevog mandata.Pre nego sto je ubijen,otisao je u Banja Luku. Tadasnji ministare spoljnih poslova,Goran Svilanovic upozorio ga je da je iz Bele Kuce stigla pretnja da ne putuje u Banja Luku. On je i pored ovoga otisao tamo i po svemu sudeci se nasao sa Valerijom Odnjicovom, Ruski diplomata i licni prijatelj Vladimira Putina. Putin radi za Romanov familiju. Sa njim je vise sati proveo i odlucio da preda Srbiju Rusima tj.Romanov familiji. Nekoliko dana posle ove odluke je ubijen.

Uopste ne znam sta vam ti masoni smetaju.

Ja u svom poslu postupam isto tako...imam par kolega, sa kojima saradjujem.
Skontali smo da nam je lakse tako. I jeste lakse kada se u istoj profesiji ljudi udruze.
Jedan pokriva drugoga, treci pomogne prvome...kad neko "zagine": do zore u kafani, svoi odrade njegov deo da se "brat" ispava...

Mislim, sta je tu lose?
Za razliku od masona, mi svoje udruzenje nazivamo "namazani"...i to samo iz zezanja, eto da imamo naziv.

Svio ostali sa posla, koji rade individualno, samo se pate. Ne mozes ljudima objasniti da je lakse...samo misle da ce biti prevareni i izvarani.

A ja znam da ce mi "braca" pomoci, da ce me "pokrivati" kada mi se ne radi, da ce mi, ako imaju slobodno, pomoci da ranije zavrsim i tako.
Ali, obavezan sam da uzvratim kada god mogu ili nekom zatreba.

Ne vidim sta je tu lose.

Back