masoni u srbiji...

-Albert Pajk je rekao: “Sada je možda kasno da promenimo terminologiju koja je postala opšteprihvaćena, ali ne treba da učinimo grešku i pomislimo da je mason 33º po bilo čemu viši od majstora masona, a posebno od starešine lože. Svi mi koji smo u Bratstvu treba da pokažemo svojim rečima i delima da je Veliki Majstor u okviru svoje Obedijencije i svojih nadležnosti najviši oficir i najveći autoritet koji je svet ikada video, i koji će videti.”

Ovo mi vise lici na pravdanje nego na cinjenice da je tako kako je naglaseno"ne treba da učinimo grešku i pomislimo da je mason 33º po bilo čemu viši od majstora masona, a posebno od starešine lože"

a ovo na kraju "najviši oficir i najveći autoritet koji je svet ikada video, i koji će videti" ovo mi lici na najavu apokalipse ladno :(

Ali svet je sacinjen "ocigledno" od vise uglova i coski :D

na ovom masonskom linku ima i link za masonsku lozu koja se zove:

Masonska loza Djordje Vajfert

Dj_V_logo_W_144.jpg

a bas "cudno" sto se taj isti Djordje Vajfert nalazi na srpskoj novcanici od hiljadu dinara:think:

1000%20dinara.jpg

Poslednja izmena:
Cela ova tema meni lici na pritajrno iskazivanje ljubomore zato sto niste sami masoni.

Ja ni voleo da budem jedan. Sto da ne. Zivot bi mi bio laksi. I ne postoji nijedan argument koji bi moju zelju ucinio nemoralnom, nepostenom ili "izdajnickom".

verovatno ste negde vidjali masonske oznake u svom gradu, na nekoj zgradi npr. ne bilo vam tesko da nabrojite takve zgrade, ev da stavite sliku, eksterijer, enterijer, svejedno.
molim bez reptila ;)

Slavija bivsi bulevar jna br1 ili 2...
mozete se raspitati...zgrada je pripadala jednom nasm trgovcu,u podrumu su pronadjene mnoge masonske knjige..... i naravno u zidu nezaobilazno oko u trouglu-vrlo pouzdana informacija

"ako ne mozes da ih pobedis, pridruzi im se"
ako je satana pobedio na Zemlji, ne znaci da ce pobediti i na nebu:think:

dali neko zna da mi kaze Nil Amstrong covek koji je "sleteo na mesec" dali je postao mason pre ili posle sletanja :think:
verovatno je postao pre sletanja, zato su bas njega i poslali da ne bi pricao sta sve ima tamo.

Poslednja izmena:
Denverski aerodrom u USA pun je masonskih simbola, izgradili su ga masoni, a postoji i jedna afera u vezi tog aerodroma sa gradonacelnikom i ciom. Ali ova tema se zove "Masoni u Srbiji" , pa hajde da vidimo kako su masoni predstavili Srbiju i ovaj "region" na zidovima masonskog denverskog aerodroma:

Među masonskim “umetničkim” muralima na Denverskom aerodromu je i onaj posvećen balkanskom krvoproliću.
Razdragana deca nose mačeve i automate, zamotane u nacionalne zastave, koji su sejali užas… i šire se prema “crnoj” Africi, arapskom svetu i azijskom kontinentu. Da li je ovim prikazana strategija masonskih elita za novi milenijum? Da podsetim da je ovaj aerodrom izgradjen davno pre rata u Iraku i Avganistanu.
image004.jpg

Poslednja izmena:
Mislim da se taj mural moze tumaciti kako ko zeli. Narocito sto ispod pise Friede, sto na njemackom znaci mir.
I hoce li mi neko objasniti na koji to nacin masoni stete drustvu i svetu?

Ma moze svetu da steti i zemljoradnicka zadruga iz cacka ne samo masoni,a trenutno su krivi za svetsku ekonomsku krizu kojom su pokazali svim zemljama sveta da ne zaborave da su svi u kreditu i da kredit oni daju(to vazi i za druge banke koje ne igraju igru)

Mada ova kriza je smesna u odnosu na to sta se krije iza zavese vezano za lekove,cigare,vodu,hranu,vojsku,promenu temperature,plastiku i jos puno toga

Ne bi se slozio za svetsku ekonomsku krizu da je to njihovo maslo. Ajde, mozda i jeste, ali sa ciljem da se zaustavi priliv kineskog kapitala u ameriku. Nista novo u svetu visoke politike i ekonomije.

A i interesuje me koliko su jada u istoriji napravili? Mislim, da se sumnjalo da je to njihovo maslo.
I da li ima igde zabelezeno da su nekome ili necemu pomogli? Kao naprimer Rotarijanci?

Pa, citaj malo i sam, dobio si linaka i linaka.

I to "stete" je iz jednog ugla posmatrano .Nekom ,naime, koriste .
Po meni uglavnom pojma nemaju sta rade ,izvrshavaju naloge starije brace bez pomisli da preispitaju posledice svog delanja ili pre bih rekao u strahu od posledica svoje eventualne neposlushnosti.

A i slabo kapirash bate , tesko je tebi ishta "objasniti".
I oni shto su imali volje su odustali kad su videli s kim imaju posla. Osto sam ti samo ja i ono tvoje "jato" .
A ja ,kao i ti ,pojma nemam pa ni nachin da ikom ishta objasnim .
Poshto lezhim i oporavljam se imam dovoljno vremena da chitam i pokusam da povezem neke stvari.

Uzdravlju.

P.S.
Al chini mi se da i ovo vodi preko iluminata do ... znash ti vec koga.

Batko moj ranjeni, racionalne stvari kapiram brzinom munje.
Stvari sa mnogo nepoznanica, mnogo X-eva i Y-lona, tesko kopcam. Ja nemam trece oko, niti paralelne procesore u tintari.

A ko ce meni to objasniti bolje nego ovi sto jedva cekaju da nekome objasne.. :)

Ima linkova, ali meni se ne da citati i kliktati.
Lepse mi je (i tako se nabolje sazna) kroz pitanje-odgovor igru. Tako se najlakse edukujem.

Zelim ti brz oporavak, ebo te kombajn.. :) Ne penji se vise sa cegerom pivkana na njega.. :).

P.S.
Al chini mi se da i ovo vodi preko iluminata do ... znash ti vec koga.
Nego sta nego vodi do njih.

Evo sta kaze africki shaman:

"Jabulon je jedan veoma interesantan “bog”. On je lider Chitauli-ja (Reptoida). Na moje veliko iznenađenje, saznao sam i to da postoji puno belaca koji i dan danas obožavaju ovog “boga”. Mi crnci znamo o Jabulonu već vekovima. Ali sam iznenađen time što ga obožavaju i ljudi, za koje inače tvrde da su odgovorni za mnoge manipulacije čovečanstva, tu grupu možemo nazvati njihovim pravim imenom – Masoni.

Jabulon je takođe poznat i pod imenom - Umbaba-Samahongo “kralj vladar-veliki otac sa užasnim očima”.

Kažu da tamo ispod Mesečeve Planine postoji i dan danas njegov grad, sa mnogo blještavih zgrada napravljenih od bakra, i da je Umbaba ili Jabulon, još uvek tamo. On navodno tamo čeka dok se ljudska bića zbrišu sa lica zemlje, pa da izađe onda napolje sa svojim narodom. " http://www.galaksija.com/credomutwa.htm

Ko ne veruje neka procita o Jabulonu na wikipedii:
http://en.wikipedia.org/wiki/Jahbulon

Ne bi se slozio za svetsku ekonomsku krizu da je to njihovo maslo. Ajde, mozda i jeste, ali sa ciljem da se zaustavi priliv kineskog kapitala u ameriku. Nista novo u svetu visoke politike i ekonomije.

A i interesuje me koliko su jada u istoriji napravili? Mislim, da se sumnjalo da je to njihovo maslo.
I da li ima igde zabelezeno da su nekome ili necemu pomogli? Kao naprimer Rotarijanci?

Po meni najvece "masonsko" jado je exterminacija 100 milona indijanaca u americi bez daljnjeg a ima i druge stvari naravno, gde znamo da su direkno umesani,jer pazite ljudi, ti kada pripadas nekom klanu imas obaveze prema njemu tako da ako si predsednik neke zemlje i clan neke sekte ili klana nemozes ti da ubijas i osvajas a da pritom tvoja braca nista ne komentarisu(znaci prihvataju tvoju odluku cim se ne bune)

Back