Parkeriss
Aktivan član
- Poruka
- 1.197
Nije ni cudo sto Boban Ilic brani masone, pogledaj mu slike sa izlozbe:
http://www.boban.com/tekst/bronze.htm
i toSlavica Petrović je povezana sa mejsonima meni se cini![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije ni cudo sto Boban Ilic brani masone, pogledaj mu slike sa izlozbe:
i toSlavica Petrović je povezana sa mejsonima meni se cini![]()
nisam video da Luna72 zna mnogo toga osim njihove slatkorecive propagande. Biti blizak sa nekim ko je bio u takozvanim plavim stepenima ne znaci nista. Ali u svakom slucaju svacije misljenje je lepo cuti.Gde je luna72![]()
![]()
da malo pojasni stavri
![]()
na ovom masonskom linku ima i link za masonsku lozu koja se zove:
svetska vlada prijatelju, svestka vlada bice apokalipsa za sve ljude, a za one koji vladaju masonima konacno ostvarenje dugorocnog plana.a ovo na kraju "najviši oficir i najveći autoritet koji je svet ikada video, i koji će videti" ovo mi lici na najavu apokalipse ladno![]()
Cela ova tema meni lici na pritajrno iskazivanje ljubomore zato sto niste sami masoni.
Ja ni voleo da budem jedan. Sto da ne. Zivot bi mi bio laksi. I ne postoji nijedan argument koji bi moju zelju ucinio nemoralnom, nepostenom ili "izdajnickom".
verovatno ste negde vidjali masonske oznake u svom gradu, na nekoj zgradi npr. ne bilo vam tesko da nabrojite takve zgrade, ev da stavite sliku, eksterijer, enterijer, svejedno.
molim bez reptila![]()
Miliceeeeeeee Cobanice pa ti si nas ostavila nacisto
ako je satana pobedio na Zemlji, ne znaci da ce pobediti i na nebu"ako ne mozes da ih pobedis, pridruzi im se"
verovatno je postao pre sletanja, zato su bas njega i poslali da ne bi pricao sta sve ima tamo.dali neko zna da mi kaze Nil Amstrong covek koji je "sleteo na mesec" dali je postao mason pre ili posle sletanja![]()
Mislim da se taj mural moze tumaciti kako ko zeli. Narocito sto ispod pise Friede, sto na njemackom znaci mir.
I hoce li mi neko objasniti na koji to nacin masoni stete drustvu i svetu?
Nego sta nego vodi do njih.P.S.
Al chini mi se da i ovo vodi preko iluminata do ... znash ti vec koga.
Ne bi se slozio za svetsku ekonomsku krizu da je to njihovo maslo. Ajde, mozda i jeste, ali sa ciljem da se zaustavi priliv kineskog kapitala u ameriku. Nista novo u svetu visoke politike i ekonomije.
A i interesuje me koliko su jada u istoriji napravili? Mislim, da se sumnjalo da je to njihovo maslo.
I da li ima igde zabelezeno da su nekome ili necemu pomogli? Kao naprimer Rotarijanci?