masoni u srbiji...

Da te pitam imas li ti neke krucijalne dokaze da ona ima i tekako pojma i da li je stvarno neko njoj bio mason!?Evo odgovoricu ja umesto tebe,NEMAS!

Dakle uzimas za ozbiljno necije tvrdnje rekla kazala. Na ovom forumu su neki ljudi tvrdili i da su ih oteli vanzemaljci, da su imali kontakte sa ovima onima, kojekakvim insajderima, pa se to selektivno odbacuje, a ovo sad uzima za ozbiljno. Kako to?

Nemoj ti mene da poredis sa onima koje su oteli vanzemaljci.Ako kazem da mi je otac bio mason onda jeste jer sigurno ne bih kaljala njegovo ime(naravno,pred samom sobom) samo da bih imala nesto da napisem na ovoj temi.Nemoj da si toliko paranoican.Dokaz mogu da ti dam slikajuci njegove stvari koje su ostale,ali naravno da to necu uraditi jer kome ja nesto dokazujem.Tebi?Ne pada mi na pamet.

Gde je tu dokaz?? Mozemo mi da verujemo i u letece wc solje ali to nije dokaz.

Opet se sluziz verbalnim manifetlucima? Izvlacis Meni reci iz konteksta?:):)
Luna ti je lepo objasnila sama ono sto sam ja izgleda bezuspesno pokusao.

Ne bi kaljala ime svog oca, narocito ne na ovako blentavom pdf-u.
Ali ti to ne uvidjas, ocito. Mora da je tebi normalno spominjati svoje mrtve cak i u vicevima? Nadam se da gresim.

Zato, mojne tisra vise, majke ti...ostavi zenu na miru da pise, mene to interesuje.
Otalaprci, nestani ili ucuti...mozda i naucis nesto.

Luna ima brkove i 100 kila a ovde se predstavlja kao zensko. MOZDA

Jes a i moj deda je bio mason i reko mi je da nikad ne mesam vino i rakiju jer tje mi se u suprotnom ushi osushiti i otpasti.
Ja probo i nishta. Znachi lago me je .

Zakljucak masonima otpadaju ushi od mixovanja a nama takve stvari ne shkode.
Ako ne lazem nek mi ushi odma otpadnu. MOZDA

Jes a i moj deda je bio mason i reko mi je da nikad ne mesam vino i rakiju jer tje mi se u suprotnom ushi osushiti i otpasti.

Sad sam provaljen:per:Masonski dousnik:per:

Mislio ti je deda na mozak.. :) Ocito nije lagao.. :)

A da, Buudala je devojcica i nosi suknjice...:):) MOZDA.

A ja sam reptilijanac, poslat ovde da vam skrecem misli sa nas...MOZDA.

A MOZDA mi svi drinjamo u caurama kao u matrix-u, dok nam masine sisaju krv, energiju i jos ponesto...a mi mislimo da picimo po forumu...MOZDA.

:):)

Sto se tice lazi izbegavajte takve diskusije jer su besmislene,covek ima potrebu da laze isto koliko da vodi ljubav(bar dva put dnevno)tako je od samog pocetka i sto su ljudi inteligentniji sve vise lazu,iskreni su samo prosti tako je od samog pocetka
Zato izbegavajte takve diskusije kao sto su sindrom “ kokos ili jaje“ludo je

I dajte neku fotku idemo dalje“ jul je cool“ :hahaha:

Sto se tice lazi izbegavajte takve diskusije jer su besmislene,covek ima potrebu da laze isto koliko da vodi ljubav(bar dva put dnevno)tako je od samog pocetka i sto su ljudi inteligentniji sve vise lazu,iskreni su samo prosti tako je od samog pocetka
Zato izbegavajte takve diskusije kao sto su sindrom “ kokos ili jaje“ludo je

I dajte neku fotku idemo dalje“ jul je cool“ :hahaha:

Gde si do sad?Spavas?:)Vidis gde je otisla diskusija?Pravo u dzidzuke:)

Pored stanice 65 kod Tasmajdana ima jedan mali parkic sa klupicama. U samom centru parkica su stavili masonski pod kao na ovoj slici. Ne mogu da se setim da li ima i ove stubove, a to sam video iz autobusa, ako neko ima sliku ili hoce da to slika iz tog parkica bilo bi lepo. Parkic je iza pljeskavdzinice ne mogu da se setim da li se zove Nislija ili Perper. Ovo je masonski pod kao u tom parkicu kod Tasmajdana

Black%20Masonic%20mouse%20mat.jpg

Poslednja izmena:
Znam i ceo proces primanja novog clana u lozu ali...
Moj cale je doneo kuci, nakon inicijacije odredjene simbole i ,neke od njih je nosio na sastanke a neke ne.

lepo je rekao Royal, sve se uklapa

Deo simbola se da pocetniku ali on je namerno vodjen u drugi pravac sa laznim interpretacijama. Nije namenjeno da on razume njih,nego je namenjeno da on misli da razume njih. Njihov pravi znacaj je rezervisan za Adepte,za Princeve Masonerije. Ovo je razlog zbog cega 95% koji su u masoneriji nemaju pojma koji su ciljevi organizacije. Oni su pod iluzijom da je to drustvena organizacija koja radi za dobro drustva.

Royal je jedan obaveshten i smiren chova.
Ovakvim podrugljivim ispadima necete izazvati njegovu neodmerenu reakciju vetj samo ilustrujete sopstveno nevaspitanje i odsustvo dobrog ukusa.

@ TEMA Royal je zamalo jedini koji se na ovoj temi bavio temom.
Mislite o tome, mozda vam zato i nedostaje.
U odsustvu smislenih postova tema se pretvara u besmislenu i zakljucava.

To li vam je cilj?

Royal je jedan obaveshten i smiren chova.
Ovakvim podrugljivim ispadima necete izazvati njegovu neodmerenu reakciju vetj samo ilustrujete sopstveno nevaspitanje i odsustvo dobrog ukusa.

@ TEMA Royal je zamalo jedini koji se na ovoj temi bavio temom.
Mislite o tome, mozda vam zato i nedostaje.
U odsustvu smislenih postova tema se pretvara u besmislenu i zakljucava.

To li vam je cilj?

:evil:vas te faire foutre:evil:

Poslednja izmena:
E o tom ti pricam, samo ilustrujesh svoj profil.
Necu da te prijavim ako sam obrises post odma

ti znas ko prijavljuje, ko kosi i vodu nosi.

Rojal jeste koji "nosi" temu, ali samo sa svog aspekta.

I ja isto "nosim" temu sa svog aspekta....

prema tome, moji postovi se uvazavaju isto kao i Rojalovi.

Nece niko brisati postove. Nisi ti taj koji ce naredjivati ko da brise. Zasto meni nikad nisi naredio da brisem svoja lupetanja?? :):)

Ma, volim i ja tebe, i pdf nece biti isti bez tebe. A ni bez mene.

Cirkus Kolorado pici i dalje... :)

El si ti vido kog sam citiro?:rtfm:

A i tebe sam nekako prihvatio, ko velim.
Naviko se ko na shuljeve:mrgreen:
Sladak si ,preveslam te kad osh:per:

Nego ovaj tvoj mali psuje a to nije u redu ni po tvojim kriterijumuma.
Al netju da ga prijavljujem , alal mu. Prashtam
Ko shto rekoh, taki bi da pljuckaju po onakvom gospodinu choveku kakav je Royal ne biva brale , ne biva.

Ja ne znam kad si mene "preveslao".. :) Ako i jesi, svaka ti dala... :)
Jes da patim od hemroida, ali lakse ih podnosim od kada sam najveci (vanjski) nazvao po tebi.. :) Cak se i druzimo, ja i moj Hemroid "Buudala"... :)
NASA zeli da objavi snimke mog hemroida "Buudala",al ja ne dam.
Reko sam im lepo "ovo je u cast mog druga sa krste, a vi necete da moj hemroid zvani "Buudala" objavljivati kao tajni grad na veneri. Sipak."

Mislim da sam jako posteno nastupio.

Sad, ja ne znam ko je moj "mali koji psuje"
Imam jednog, ali nije "mali", nego je "orangutan".. :):)

Ko god direktno psuje ovde i vredja, sredjujem ban odma..samo prijava i "mali" dozivljava kondorov let...

Ma ok je sve to .Mi se ovde zamlacujemo po obicaju, kokodakanje opste a koga imalo interesuje masonerija i razni pogledi na tu temu , ima siroko polje informacija ,raznih aspekata , pun internet.
Ajt uzdravlju.Poliglote.

Back