Parkeriss
Aktivan član
- Poruka
- 1.197
Gde je tu dokaz?? Mozemo mi da verujemo i u letece wc solje ali to nije dokaz.meni ostaje da joj verujem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde je tu dokaz?? Mozemo mi da verujemo i u letece wc solje ali to nije dokaz.meni ostaje da joj verujem.
Da te pitam imas li ti neke krucijalne dokaze da ona ima i tekako pojma i da li je stvarno neko njoj bio mason!?Evo odgovoricu ja umesto tebe,NEMAS!
Dakle uzimas za ozbiljno necije tvrdnje rekla kazala. Na ovom forumu su neki ljudi tvrdili i da su ih oteli vanzemaljci, da su imali kontakte sa ovima onima, kojekakvim insajderima, pa se to selektivno odbacuje, a ovo sad uzima za ozbiljno. Kako to?
Gde je tu dokaz?? Mozemo mi da verujemo i u letece wc solje ali to nije dokaz.
Luna ima brkove i 100 kila a ovde se predstavlja kao zensko. MOZDA
Jes a i moj deda je bio mason i reko mi je da nikad ne mesam vino i rakiju jer tje mi se u suprotnom ushi osushiti i otpasti.
Ja probo i nishta. Znachi lago me je .
Zakljucak masonima otpadaju ushi od mixovanja a nama takve stvari ne shkode.
Ako ne lazem nek mi ushi odma otpadnu. MOZDA
Luna ima brkove i 100 kila a ovde se predstavlja kao zensko. MOZDA
Jes a i moj deda je bio mason i reko mi je da nikad ne mesam vino i rakiju jer tje mi se u suprotnom ushi osushiti i otpasti.
Ja probo i nishta. Znachi lago me je .
Zakljucak masonima otpadaju ushi od mixovanja a nama takve stvari ne shkode.
Ako ne lazem nek mi ushi odma otpadnu. MOZDA
Sto se tice lazi izbegavajte takve diskusije jer su besmislene,covek ima potrebu da laze isto koliko da vodi ljubav(bar dva put dnevno)tako je od samog pocetka i sto su ljudi inteligentniji sve vise lazu,iskreni su samo prosti tako je od samog pocetka
Zato izbegavajte takve diskusije kao sto su sindrom “ kokos ili jaje“ludo je
I dajte neku fotku idemo dalje“ jul je cool“![]()
Znam i ceo proces primanja novog clana u lozu ali...
Moj cale je doneo kuci, nakon inicijacije odredjene simbole i ,neke od njih je nosio na sastanke a neke ne.
Deo simbola se da pocetniku ali on je namerno vodjen u drugi pravac sa laznim interpretacijama. Nije namenjeno da on razume njih,nego je namenjeno da on misli da razume njih. Njihov pravi znacaj je rezervisan za Adepte,za Princeve Masonerije. Ovo je razlog zbog cega 95% koji su u masoneriji nemaju pojma koji su ciljevi organizacije. Oni su pod iluzijom da je to drustvena organizacija koja radi za dobro drustva.
Gde si do sad?Spavas?Vidis gde je otisla diskusija?Pravo u dzidzuke
![]()
ma radim ja nocu sistervidim ali nema frke za frkom i parkeriss je upravu isto koliko i ja ili ti
I samo furajte fotke i komentare vezane za fotke npr bilo bi lepo naci sliku poda iz tog parkica
a Royal je "gusteru jedan"![]()
![]()
Royal je jedan obaveshten i smiren chova.
Ovakvim podrugljivim ispadima necete izazvati njegovu neodmerenu reakciju vetj samo ilustrujete sopstveno nevaspitanje i odsustvo dobrog ukusa.
@ TEMA Royal je zamalo jedini koji se na ovoj temi bavio temom.
Mislite o tome, mozda vam zato i nedostaje.
U odsustvu smislenih postova tema se pretvara u besmislenu i zakljucava.
To li vam je cilj?
vas te faire foutre
![]()
E o tom ti pricam, samo ilustrujesh svoj profil.
Necu da te prijavim ako sam obrises post odma
E o tom ti pricam, samo ilustrujesh svoj profil.
Necu da te prijavim ako sam obrises post odma