Naphtali
Početnik
- Poruka
- 3
pa sto ne rade nesto sa tim sajtom nego stoji ovako bez veze?
Da saznamo nesto vise o pupinovim zidarskim kalemovima
Da saznamo nesto vise o pupinovim zidarskim kalemovima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

bokultis:Pod jedan da bih se registrovao prosao sam proceduru kao da se registrujem za masonsku lozu a ne forum al nema veze sad sam tu i tema je vrlo interesantna.
Za pocetak jedno pitanje:
Zasto se ljudi koji se deklarisu kao masoni trude da za masoneriju uvek vezu poznate licnosti iako u vecini slucajeva to ni te licnosti nisu radile za zivota. Da li je u pitanju podupiranje svog alter ega ili neka druga trivijalna potreba. P tako imamo da su svi koji su iole imali nekog uticaja u nauci politici itd. sada se nalaze madju masonima, bar na papiru i uglavnom podshumno .
Da li je zaista mreza tako razvijena i sveprisutna ili je to smo pomodarstvo koje se siri u zadnjih par godina prilicno efikasno.
. Mnogo se da nauciti iz ove diskusije.
Shnjavi:):Pozdrav svima.
Zaista zanimljva tema. Mnogo se da nauciti iz ove diskusije.
Usput imam i jedno pitanje...
Gde mogu pronaci nesto vise o zivotu i radu Djordja Vajferta?

templlar:Nekom, koji rece da je loza nazvana po naucniku poznatom ,pa jeste ali je taj naucnik bio istaknuti mason koji je Velimirovica Nikolaja uputio u masoneriju i kojeg su i primili u svoje bratstvo u Americi
Loze se uvek nazivaju po sopstvenoj braci , a ne ko skole zato sto je poznati naucnik.
+
IHSV
templlar:da , Heidelberg
+
In Hoc Signo Vinces
templlar:da , Heidelberg
+
In Hoc Signo Vinces
templlar:

El Muerte II:Misho,
Sta se to danas desava sa Bagremom???
Nema pristupa...
salijeri:Trumane , ako je jos uvek moguce dobiti transkript masonskog rituala , zainteresovana sam.
hvala
templlar:Nekom, koji rece da je loza nazvana po naucniku poznatom ,pa jeste ali je taj naucnik bio istaknuti mason koji je Velimirovica Nikolaja uputio u masoneriju i kojeg su i primili u svoje bratstvo u Americi
Loze se uvek nazivaju po sopstvenoj braci , a ne ko skole zato sto je poznati naucnik.
+
IHSV