dekiwizard
Obećava
- Poruka
- 77
Zanima me Vase mislenje o masonima kod na s i u svetu.Dali su toliko mocni ili je to fama .Kakvi su im rituali i ako neko ima spisak kako se nazivaju stepeni u njihovom redu ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Master_Chief:prochitao sam negde da mason moze da postane bilo ko,samo morash da nadjesh nekoga ko je vetj mason i da ga pitash da postaneshjedan od njih,inache nikad ne ochekuj da tje tebe neko od njih to da pita.
A sto se tiche njihove motji,vrlo je mala ili skoro nikakva,oni su bili jaki pre 100 i vishe godina...
Šakal:Hm,čista glupost.Mislim na ovo što si napisao.Bez uvrede.
Šakal:Hm,neću objašnjavati šta sam mislio kad sam napisao 'čista glupost'... Što se masonerije tiče,članstava... Pitanje... Taj 'običan' smrtnik koga preporuči mason sa stažom...postaje inicirani mason kojeg reda,nivoa...? Mislim na masonsku 'piramidu'.
Šakal:Slučajno poznajem 'par' masona i od njih sam dobio dosta informacija koje se prilično razlikuju od tvog poslednjeg posta. Dosta je pisano o njima,mnogo toga su i oni sami napisali...možda su ponešto i lagali,možda...nije sve istina što se o njima pročita... Teorija zavere?Slažem se sa tobom.Piramida postoji,oko takođe...
Grgech:Прочитајте "КРАЉЕВСТВО ХАЗАРА" од Дејана Лучића!
Šakal:Nije baš tako lako postati mason kao što se misli...na te informacije sam mislio.Ako ste već tako dobro upoznati sa materijom onda sigurno razumete aluziju i mislim da nema potrebe da je objašnjavam ili pojašnjavam.
Misha :.:Zavisi od drzave do drzave tj. od obedijencije do obedijencije postoje odstupanja nije svuda isto...
Misha :.:Sta mislite o ovim tajnim drustvima i kakav uticaj imaju u nasem svakodnevnom zivotu, koliko znate o tome? Dosta se govori o knjizi "Da Vincijev kod" sta mislite o tome?
merlinka:Imaju veliki uticaj, na žalost.......
Da Vinčijev kod je limunada od literature.....naći nešto ozbiljnije...
Sva ozbiljna hermetička društva zapadnog sveta su ponikla iz " Zlatne Zore ", prvog teozofskog društva koje je osnovala još Blavacka i sva upražnjavaju crnomagijske rituale, sa različitim izgovorima ali sa istim ciljem: Postići što veću psihičku a i materijalnu moć! Znači lična korist........pa još ako dodam da je okosnica Drvo Života, znači Kabala........khm.
A ova tri društva koja si nabrojao ne mogu da idu u isti koš........
Bilo bi dobro da ne postoje.......
Izvini Misho ja sam moje pitanje postavio kao temu,uopste nism video da je ova tema vec otvorena kad sam je pronasao nasao sam i svoje pitanje u njoj,sve ovo do sada procitao sam odjednom odjednom i nasao dosta zanimljivih stvari koje me zanimaju.Ajd pomozi mi ako mozes na nekom sajtu sam naisao na ispisana 33 stepena masonerije(skotske) mnogo je lepo dizajnirano nesto kao pergament mnogo je lepo izgledalo ako slucajno znas gde se to nalazi napisi mi ili ako te ne mrzi napisi mi ih.Par stranica pre ove Eliksir je napisao nesto u tom stilu ali pun je negativnosti pa nisam ni hteo pazljivije da procitam.Izvini ako te davim pozdrav DekiMisha :.:http://forum.krstarica.com/threads/69780
Toliko o tome vec receno samo da se malo potrazilo, ovde je dosta toga objasnjeno i iznesena su oprecna misljenja...