Masoni, Templari, Rotarijanci

А при томе споменимо и друге дужности наше, коjе нас позиваjу у садашње од самога Бога послано вриjеме на витешка воjничка дjела, да не останемо између осталих народа наjзадњи, него да тjерамо опште неприjатеље из нашега краjа, када их по мору и по суву тjера и биjе сила руска, инглешка, ћесарова и шпањолска.

Приготовите се дакле, jунаци, с природним духом храбрости на витешки оваj подвиг да, призвавши Бога на помоћ, што скориjе ступимо у Бокешку провинциjу под славодобитним барjаком великога Александра, милостива покровитеља нашега.

Дано у резиденциjи иашоj на Цетињу, августа 27. 1813. године.

Петар Петровић

Ове риjечи, риjечи златне и благодатне, су прве риjечи jедног светог човjека у нашем народу у коjима се jасно осуђуjе зло масонериjе. Њима jе њихов писац, св. Петар и првиjенац и претеча у борби против овог зла у народу српскоме. Преко њих се баца и сасвим ново свjетло на jедну од великих прекретница у историjи свиjета - Француску буржоаску револуциjу, коjа jе за св. Петра и сваког здравомислећег човjека била и остала jедно велико jакобинско-фрамасонско безбожно зло коjе jе, покриваjући се медно-слатким паролама (као уосталом и свака безбожна револуциjа) слободе, правде и jеднакости прогутало стотине хиљада људи заjедно са краљем, краљицом и скоро читавим племством Француске, и оставило "отров своjе адске душе" да до данас хара свиjетом, увиjек под видом "нових поредака", од коjих нека нас сачува Господ молитвама св. Петра Цетињског.

монах Петар

Михајло:
А при томе споменимо и друге дужности наше, коjе нас позиваjу у садашње од самога Бога послано вриjеме на витешка воjничка дjела, да не останемо између осталих народа наjзадњи, него да тjерамо опште неприjатеље из нашега краjа, када их по мору и по суву тjера и биjе сила руска, инглешка, ћесарова и шпањолска.

Приготовите се дакле, jунаци, с природним духом храбрости на витешки оваj подвиг да, призвавши Бога на помоћ, што скориjе ступимо у Бокешку провинциjу под славодобитним барjаком великога Александра, милостива покровитеља нашега.

Дано у резиденциjи иашоj на Цетињу, августа 27. 1813. године.

Петар Петровић

Ове риjечи, риjечи златне и благодатне, су прве риjечи jедног светог човjека у нашем народу у коjима се jасно осуђуjе зло масонериjе. Њима jе њихов писац, св. Петар и првиjенац и претеча у борби против овог зла у народу српскоме. Преко њих се баца и сасвим ново свjетло на jедну од великих прекретница у историjи свиjета - Француску буржоаску револуциjу, коjа jе за св. Петра и сваког здравомислећег човjека била и остала jедно велико jакобинско-фрамасонско безбожно зло коjе jе, покриваjући се медно-слатким паролама (као уосталом и свака безбожна револуциjа) слободе, правде и jеднакости прогутало стотине хиљада људи заjедно са краљем, краљицом и скоро читавим племством Француске, и оставило "отров своjе адске душе" да до данас хара свиjетом, увиjек под видом "нових поредака", од коjих нека нас сачува Господ молитвама св. Петра Цетињског.

монах Петар
Mihajlo, pobeguljo! Vraćaj se kod nas, braći i sestrama po đavolu, inače...sledi kazna...
odvadićemo ti malčicke krvi..koja si krvna grupa?

Михајло:
Ма шта рече. Ако лажеш себе, мене нећеш моћи. Али ако ти је лепше да живиш у ђаволској лажи ти живи. Бог нам је дао слободну вољу.

Nekom volju i pamet...tebi samo volju...:twisted:
Ako je neko u zabludi onda si to sigurno ti...veruješ da si Hrišćanin a ponašaš se suprotno...misliš...biće ti oprošteno... Nayebo si kad posetiš Sv. Petra...
Ali dok do njega dođeš...tu sam ja....:twisted: :arrow: :lol: :arrow: :razz:

Šakal:
Nema veze...bila si danas...;) :arrow: :twisted:

I to preko mere! Jesi li video? Ako pričam ozbiljno-nikog ne interesuje.Kad se šalim-ne valja. A svaka dobronamernost ( i iskrenost ) sa shvati kao zluradost!
Sada mi je žao, možda sam malčicke bila preoštra...ali..vrtimo se oko banalnih stvari..i..
možda ja nisam za ovakvo druženje, ko zna?
Sutra je novi dan, sutra ću misliti o tome, što reče moja drugarica Skarlet O'Hara

angel 021:
I to preko mere! Jesi li video? Ako pričam ozbiljno-nikog ne interesuje.Kad se šalim-ne valja. A svaka dobronamernost ( i iskrenost ) sa shvati kao zluradost!
Sada mi je žao, možda sam malčicke bila preoštra...ali..vrtimo se oko banalnih stvari..i..
možda ja nisam za ovakvo druženje, ko zna?
Sutra je novi dan, sutra ću misliti o tome, što reče moja drugarica Skarlet O'Hara

Hm...šta je sad ovo...mislim,kapiram napisano ali ono iza mi se ne dopada...biti čvrst i biti jak i kad si sam i kad ih ima...;)

Ви сте луди, али на жалост мислите да су други, који неће да верују у ђаволску лаж, али бар сте показали своје право лице, слуга ђаволских.
А и каква сте тоталитарна секта која не трпи различита мишљења.Жалосно је што нећете ни да покушате да се спашавате, само се међусобно тешите у лажи и обмани ђаволској.
Али ваша воља.

Михајло:
Моје је да свдочим, стварно нећу да на миру гледам сатанизам на Србском форуму.
А нећу после да се извлаче, НИКО НАМ НИЈЕ РЕКАО

Ti si ako dokaz da su Masonerija i satanizam :shock: jedna ista stvar,naveo citate iz Pikeove knjige "Moral i dogma",cisto kao potvrda relevantosti svih tvojih tvrdnji,da li si je procitao?

P.S. promeni nick u copy/paste... :wink:

Back