Masoni, Templari, Rotarijanci

.i bre pa posle komiteta 300 sta imamo da pricamo o masonima stvar je jasna i ne mogu da verujem da bilo ko vise ista dobro vidi u delovanju kompletne civilizacije 21 veka.
Masoni su ispod komiteta 300, ali naravno mnogi iz komiteta 300 su masoni 33 stepena. Mada glupo bi bilo to porediti iznad ili ispod, nego u komitet 300 se ulazi po familijarnoj liniji, rodjenjem, statusom u familiji. Dok se u masone ulazi ako si pozvan, ili dobrovoljno, tj. ne moras da imas direktne veze sa vladajucim porodicama, ali naravno tvoje napredovanje zavisi od tvojih sposobnosti, i stepena kontrole.

.I da bilo bi lepo da dodje vise neki diktator, jer je mnogo gora stvar privid demokratije i zloupotreba jednog ideala od otvorene diktature, da makar ljudi znaju kome da se svete;)
Pa oni su diktatori. Svi izvrsavaju naredjenja od svojih diktatora iznad. Recimo masoni u americi promovisu chipovanje dece, naravno to je diktat onih iznad njih.

Da se vrati neko kao Tito...............
Tito je bio Iluminisani mason iznad 33 stepena. Postoje masonski stepeni za koje se otvoreno zna, i jos 9 stepenova za koje se ne zna. Oni koji predju 33 stepen, naravno samo ako su pozvani, onda pocnu da se ,,druze" sa Iluminatima. Pri tom ne mislim na lazne bavarske iluminate.

Poslednja izmena:
Masoni su ispod komiteta 300, ali naravno mnogi iz komiteta 300 su masoni 33 stepena. Mada glupo bi bilo to porediti iznad ili ispod, nego u komitet 300 se ulazi po familijarnoj liniji, rodjenjem, statusom u familiji. Dok se u masone ulazi ako si pozvan, ili dobrovoljno, tj. ne moras da imas direktne veze sa vladajucim porodicama, ali naravno tvoje napredovanje zavisi od tvojih sposobnosti, i stepena kontrole.

Pa oni su diktatori. Svi izvrsavaju naredjenja od svojih diktatora iznad. Recimo masoni u americi promovisu chipovanje dece, naravno to je diktat onih iznad njih.

Tito je bio Iluminisani mason iznad 33 stepena. Postoje masonski stepeni za koje se otvoreno zna, i jos 9 stepenova za koje se ne zna. Oni koji predju 33 stepen, naravno samo ako su pozvani, onda pocnu da se ,,druze" sa Iluminatima. Pri tom ne mislim na lazne bavarske iluminate.

Pa da ja sam i reko da smo pod diktaturom ili ti prividnom demokratijom,... jednostavno ljudi te drze u iluzijama tipa e mi ti dajemo kredite, napredne pasose, cipove dakle mi ti pomazemo, a ustvari te porobljavamo....a komitet 300 sam samo naveo kao prikaz sustine kapitalizma i slicnih morbidnih stvari koje vladaju danasnjicom
pozzz

A zar Hitler nije teo da istrebi jevreje,a masoni su vecinom jevreji
Hitler je bio marioneta koju su vukli cas jedni, cas drugi. Hitler je bio polu Jevrejin, znao je to i zato je mrzeo sam sebe, hteo je da unisti svoje genetsko poreklo, ne zbog Jevreja vec zbog svog pravog oca koji nikada nije pomagao njemu i majci, i zbog same genetike koju je vukao od oca (ne mislim na jevrejsku vec na nesto drugo). Razne frakcije sa razlicitim namerama su mu pomagale da dodje na vlast. Hitler je verovao da je u kontaktu sa bogovima koji su stvorili ljudsku rasu. Nacizam je nastao iz magije, imali su tajna znanja, imali su nameru da ujedine sve ljudske rase koje su imale Aldebran genetiku, imali su je delom i Poljaci, Hitler je to znao i zato je napao Poljsku, da je ujedini u imperiju, isto i Rusiju gde je bilo takvih ljudi. Vecina masona nisu jevreji, ali medju najuticajnijima jesu. I to nije zato sto je masonerija jevrejska ogranizacija, vec zato sto je jedna familija koja ima jevrejsku veru najjaca, pa je zbog toga pripadnike svoje familije postavila na rukovodeca mesta. Jevrejski narod apsolutno NEMA nikakve veze sa ovim, kao sto nemaju ni drugi narodi. Ta familija uopste sebe ni ne smatra Jevrejima, oni su mongolsko pleme koje je uzelo jevrejsku veru oko 800. godina da ne bi potpali pod uticaj konkurentske familije koja je drzala Vatikan.

Poslednja izmena:
Hitler je bio marioneta koju su vukli cas jedni, cas drugi. Hitler je bio polu Jevrejin, znao je to i zato je mrzeo sam sebe, hteo je da unisti svoje genetsko poreklo, ne zbog Jevreja vec zbog svog pravog oca koji nikada nije pomagao njemu i majci, i zbog same genetike koju je vukao od oca (ne mislim na jevrejsku vec na nesto drugo). Razne frakcije sa razlicitim namerama su mu pomagale da dodje na vlast. Hitler je verovao da je u kontaktu sa bogovima koji su stvorili ljudsku rasu. Nacizam je nastao iz magije, imali su tajna znanja, imali su nameru da ujedine sve ljudske rase koje su imale Aldebran genetiku, imali su je delom i Poljaci, Hitler je to znao i zato je napao Poljsku, da je ujedini u imperiju, isto i Rusiju gde je bilo takvih ljudi. Vecina masona nisu jevreji, ali medju najuticajnijima jesu. I to nije zato sto je masonerija jevrejska ogranizacija, vec zato sto je jedna familija koja ima jevrejsku veru najjaca, pa je zbog toga pripadnike svoje familije postavila na rukovodeca mesta. Jevrejski narod apsolutno NEMA nikakve veze sa ovim, kao sto nemaju ni drugi narodi. Ta familija uopste sebe ni ne smatra Jevrejima, oni su mongolsko pleme koje je uzelo jevrejsku veru oko 800. godina da ne bi potpali pod uticaj konkurentske familije koja je drzala Vatikan.
Da nacizam ima jake korene u magiji pogotovo u runama, cak neki tvre da su zbog pogresno koriscenih simbola i izgubili rat, naprimer sam kukasti krst kao izuzetno mocan budisticki simbol predstavlja kruzan proces razaranja i stvaranja, kao i SS simbole koje je preuzeo iz runa , sam simbol S bi dao nepobedivost, ali stavljajuci dva opet je stvarao kruzni proces uspona i pada....

Da nacizam ima jake korene u magiji pogotovo u runama, cak neki tvre da su zbog pogresno koriscenih simbola i izgubili rat, naprimer sam kukasti krst kao izuzetno mocan budisticki simbol predstavlja kruzan proces razaranja i stvaranja, kao i SS simbole koje je preuzeo iz runa , sam simbol S bi dao nepobedivost, ali stavljajuci dva opet je stvarao kruzni proces uspona i pada....

bice od tebe nesto valeri skonto si konacno ko 'vlada svetom.....

Jadan tvoj deda terorista. Šta je tebe briga šta ja kažem? Da li te to tako duboko emotivno pogađa? Ja se nigde nisam deklarisao, vi me sami svrstavate ovde i onde, pa onda negirate pređašnje iskaze, svrstavate me u sektu koju sami izabirate, pre nekoliko dana su me "svrstavali" čak i u adventiste i Jehovine svedoke, pa čak i u muslimane... - koje gluposti! - o da, i u sataniste... Šta da vam radim kad tuđu brigu brinete? Neka brinu oni koji treba da brinu.

Evo i mene, ne daju mi da pišem na Bagremovom hladu, to mi je 248 forum, pa ko velim.

Ne brinite se ništa, za postojanje ili nepostojanje tajnih društava, i izdavanje za njihovo članstvo, da je to neka ozbiljna stvar, prošli bi kao gorepomenuti deda, a ima jedna stara postavka, po kojoj se Mason najbolje oseća u gomili svojih karikatura, dakle. . . tamo gde se najžešće kreće na šalu, zajebanciju ui slične ujdurme, a nalazi se grupa od pola tuceta, PRAVIH , REGULARNIH, PRIZNATIH, I POPISANIH, PEDIGRIRANIH, verujte da medju njima jedan pravi deluje.

A što se Adventista tiče, mnogi su pokušavali da prokljuve šta tamo iu stvari ima i šta se iza debelih zidina, i u radionicama dogadja, pa ništa, nema pouzdanih svedočanstava. . .
isto je tako i sa Društvom proučavaoca biblije.

Niko te ne zove, vec je potreban najbitniji tzv. voljni moment. Dakle, potrebno je da "zakucas" na vrata i zatrazis svoj prijem. Slobodni zidari ne vrbuju, to nije u skladu sa slobodnozidarskim nacelima. Potrebno je da sam zatrazis prijem. Da li ces to uciniti preko svojih prijatelja koji su vec u Bratstvu ili mozda mozes zahtevati prijem po svom poreklu (tj. da ti je recimo otac mason), nebitno je, bitno je da ti to sam zelis.

E da mi je ovo neko rekao, ne bih mu verovao, pa ovde se slobodari predstavljaju kao bestelesna andjeoska bia sa krilima, doduše bez repa, i govori o idealnim odnosima, mada, niko nikada nije. . .

Od ranog jutra do kasne večeri uspeo da jedan jedini dan sastavi a da ne prekrši najmanje jednu svetu "Božju zapovest"

Jadni ljudi koji u ovo poveruju.

ggkkkkkkkkkooooolllllll.png

Стигао је и овде.

Уживај, Крстарице. :(

Uživaj brate ograničeni, u svojoj zabiti, VELIKI INTERNET MOJ JE ORIJENT . . .

Srdačan pozdrav.

P.S.
Pozdravi mi brata Proteusa, Gemistosa, A.Velikog i Naphtalija. . . .

Poslednja izmena:
Procitaj knjigu-Recnik Slobodnog Zidarstva-Danijel Ligu:)

Onom tamo gore, MA ŠTA ĆE MU REČNIK, NEKA PROČITA NENEZIĆA. . . OD KORICA DO KORICA, pa onda neka postavlja takva idiotska pitanja, kakav Den Braun, pa to je čista komercijala, svaka čast čoveku 60. miliona prodatih knjiga, ali to je samo književnost, kakav to uticaj može imati na život, možda neku se drzne pa upita popa, jesu li se Isus i Magdalena ******. . . neverovatno.

Knjiga, i to dobra, fenomenalna.

Poslednja izmena:

Back