Misha :.
Primećen član
- Poruka
- 510
bie:A ko ih je proglasio svetima????
ljudi!Dakle...?
Uze mi reci iz usta to sam bas voleo i ja da pitam doticnog...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bie:A ko ih je proglasio svetima????
ljudi!Dakle...?
bie:ne !sa ateizmom se ne slazhem,jer i sami zakoni fizike tvdre da ni iz chega ne mozhe nastati neshto,tj.samim tim odbacujem Darvinovu teoriju evolucije i tvrdim da je postojao kreator svega.A sad da li je to Buda,Vishna,Jahva,Bog ili Alah..?Svi imaju jednu istu karakteristiku..:Tvrdimo (ljudi)Da su kreatori sveta...
Наравно, шта каже Синод и Васељенски Сабор то је законMisha :.:Kada je covek slep tesko se snalazi u prostoru dakle opazajna moc je smanjena jedno culo manje potreban mu je neko ko ce ga prevesti preko ulice, tako isto i kod naseg sagovornika BL-a covek zaslepljen da ne kazem slep uvek neko mora da mu pomogne u njegovom snalazenju evo sutra recimo Pravoslavni Velikodostojnici mogu da proglase automobil satanistickom tvorevinom ajde vise da se ne vozimo jer po BL-u ako mu tako kazu onda je to tako...
Otkud znasБл:МА нееееееееее, ма немојте молим вас.
САМО ПРАВОСЛАВНО УЧЕЊЕ ЈЕ ИСТИНА
СВЕ: ПОНАВЉАМ:
СВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ОСТАЛО ЈЕ ЛАЖ
Знам, нажалост ја сам научио то на тежи начин, али многи неморајуVagrant:Otkud znas
A sto ga ne branisБл:Знам, нажалост ја сам научио то на тежи начин, али многи неморају
Ја сам задужен за западну СРБИЈУ(РС,РСК) ми солидно радимо посао, координишемо са неколико СРБСКИХ ОРАГНИЗАЦИЈА У Р.С и РСК, знам још за БРАТЈУ НА КиМ они на мосту држе стражу и раде на одбрани Косовке Митровице, занам и да су Браћа из БГ,НС и НИША ишли на КиМ за време мартосвског насиља да бране СРБИЈУ У Кос.Митровици, а не као неки.Vagrant:Za BL-a
Na forumu se vidi da ti je stvarno stalo do Srbije i Pravoslavlja a shvatio sam da si clan Obraza pa me zanima kako branite ove nase zemlje
Vagrant:Za MrCool-a
mislim na onu lozu koja je stvorila jugoslaviju umesto Velike Srbije
Na prvoj Godisnjoj Skupstini, odrzanoj 9. 6. 1919. godine u Zagrebu, stvorena je Velika Loza Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca "Jugoslavija", kada je usvojena i privremena Konstitucija i izabran Veliki Majstor - Djordje Vajfert i Veliki Sekretar - Jovan Aleksijevic.MrCool:Koja je to loza!?
Ovako mnogo generealizujes stvari i ljudi mogu pogresno da svate koja je loza u pitanju. Zato te pitam da nam kazes pun naziv te loze
Vagrant:Na prvoj Godisnjoj Skupstini, odrzanoj 9. 6. 1919. godine u Zagrebu, stvorena je Velika Loza Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca "Jugoslavija", kada je usvojena i privremena Konstitucija i izabran Veliki Majstor - Djordje Vajfert i Veliki Sekretar - Jovan Aleksijevic.
Ta loza( ako gresim ispravi me)
kolko puta treba da kazem stvarajuci jugoslaviju umesto velike Srbije(najverovatnije iz dobrih namera) unistili su nam buducnost,kao i svojim potomcima zato sto im je kasnije komunizam sve oduzeo.Ja ne kazem da su oni zlocinci ili kriminalci kazem samo da su se zeznuli kada su stvarali drzavu za koju su svi u evropi smatrali losom idejom.MrCool:Hehehe...pa dobro. A sta nam je ona zlo nanela!?
Znas li ti kako je i zasto vajfert postao mason. Kada je iniciran, uzdignut itd?
tztztz
Vagrant:kolko puta treba da kazem stvarajuci jugoslaviju umesto velike Srbije(najverovatnije iz dobrih namera) unistili su nam buducnost,kao i svojim potomcima zato sto im je kasnije komunizam sve oduzeo.Ja ne kazem da su oni zlocinci ili kriminalci kazem samo da su se zeznuli kada su stvarali drzavu za koju su svi u evropi smatrali losom idejom.
Znas li ti kako je i zasto Vajfert postao mason. Kada je iniciran, uzdignut itd? Zasto,rekoh da me ova tema zanima zato ne pametuj vec pisi pisi pisi?
Vagrant:Vi ljudi stvarno niste normalni,ja nikad nisam rekao da je Vajfert ili ostali Srpski masoni iz tog vremena zao covek koji je namerno hteo da nas unisti.Ja njega kao i Rajsa kao i jos nekolicinu smatram za najvece prijatelje Srba u istoriji,koji su Srbiji mnogo pomogli a nisu morali.I ja bi voleo da takvih ljudi danas ima vise.Ali ne mozes da sporis da su stvaranjem jugoslavije masoni zeznuli svoje potomke kao i nas jer su stvarajuci jugoslaviju dozvolili da komunizam udje u ovu zemlju i tako nazionalizuje i pokrade sto imovinu bogatih,sto onih sa sela koji su imali preko deset hektara,sto crkve.
Ti ocigledno ne shvatas sta ja hocu da kazem.
Ako ovaj podforum ne sluzi da bi se nesto naucilo ja stvarno nerazumem zasta sluzi
I ja sam rekao da su imali najbolje namere.MrCool:Niko tebi ne zamera to sto kazes...ali oni su imali najbolje namere i mislili su da je vecina ljudi poput njih. Nazalost ispostavilo se da je vise extremista i bagre pa je zemlja propala. Da je samo malo vise ljudi bilo ili da jeste i da raazmislja na nacin na koji masoni razmisljaju - Srbija bi bila najveca sila u Evropi. Veruj mi