Masoni, Templari, Rotarijanci

Misha :.:
Poptuno se slazem sa MRCOOL-om dodao bi samo da tadasnja geopoliticka karta i poredak u Evropi nije nam isao na ruku Italija, Nemacja, SSSR... Na zalost u tadasnjoj Jugoslaviji imali su jaka uporista extremisticka i nacionalisticka tako da je to uzrok svih nedaca a ne pomenuta loza koja je imala najbolje namere. Pogledajte samo danasnju situaciju gde svi teze ujedinjavanju evropska unija je najbolji primer za moje reci...
pripadnik te loze bio je i kralj Aleksandar Karadjordjevic pa su ga makedonski teroristi placeni od hrvatskih ekstremista ubili u marseju.Upravo oni sa kojima smo usli u zajednicku drzavu.
Kazem da bi ih danas mnogo vise postovali da je ostala monarhija umeto komunizma ko to ne shvata zao mi je.

Ako nekog zanima.
Najverovatnije je izmisljeno jer ima mnogo nelogicnosti ali mozda neko ima para pa ode da proveri u tom slucaju srecan put.

The templars went to the holy land ordered by the church and french nobels for one mayor reason. To secure the grail/secret of mankind, and also secure the secret of Jesus bloodline and were his line continued to, as many suggest france. They were to surrender this to the church, but did not when they discovered the "trutht" of the grail and its power, and decided to make it their legacy to protect and to use this knowledge.

The templars did develop what we know as modern banking, and generated huge wealth.

One last attempt to figth them were done in 1307, and they did here split inot two mayor groups/fractions. One moving into what today is known as swiss, and their banking system today controling the modern finance world.

The other to scotland were they blended with nobles for a while. This group did carry what is known as the grail. (holy blood) among other secrets.

Since then they did dictate kings, financed vasco, colombus among others to discover what they already knew. They also penetrated the church and set up the Bank of Vatican as a mayor player in this history.

The scotish branch were taking further steps and moved their grail and secrets to an Island Known as Madura in indonesia. around 15th to 16th century a knew kingdom/royal bloodline known as cakraningrat emerged from here. Cakraningrat can be translated with main cakra, or enligtend, illuminated if you get it. They blended and controled all other mayor Indonesian Sultans.

The muslims did try to figth this by sending what was known as the 9 walis to get control, and some attempts were done by the church.

Huge meetings and gatherings were done in that region from around 1890-1930s having a huge impact on the modern world. One of the mayor players known in indonesia as PB 10, did huge banking/financing in Europa through Bank of England, which later and before was the root to among others FED as we know it today.

These assets were again entering the western world through what is commonly known as Sukarno Legacy, and was explained as Indonesian assets, and also mixed with the assets of the chinese dragon familly. These treaties includes Marshal Aid by UN agreement in 1946, Kennedy in the 60s and most Europian countries.

The fact today is that these secret org control absolutely everything through these assets, and most people think that their cause is evil, but not so, eventhough there are less good elements among them.

The hardliners consist of groups in swiss, england, and USA, while the true leaders and guards of the real secret is down in Indonesia.

Times are now changing and the secrets about mankinds history/origin/potential is now step by step emerging, for the better for the mankind.

Vagrant:
Ako nekog zanima.
Najverovatnije je izmisljeno jer ima mnogo nelogicnosti ali mozda neko ima para pa ode da proveri u tom slucaju srecan put.

The templars went to the holy land ordered by the church and french nobels for one mayor reason. To secure the grail/secret of mankind, and also secure the secret of Jesus bloodline and were his line continued to, as many suggest france. They were to surrender this to the church, but did not when they discovered the "trutht" of the grail and its power, and decided to make it their legacy to protect and to use this knowledge.

The templars did develop what we know as modern banking, and generated huge wealth.

One last attempt to figth them were done in 1307, and they did here split inot two mayor groups/fractions. One moving into what today is known as swiss, and their banking system today controling the modern finance world.

The other to scotland were they blended with .....

E dosta vise copy/paste! Ako ima nelogicnosti zasto uopste pricamo o tome.

Sta znaci relevantan sagovornik??? Ne volim druge da citiram tako da se uvek oslanjam na moja iskustva i moje znanje tj poimanje o necemu...
Relevantan ucesnik je onaj koji je stvarno zainteresovan za ovu temu,aktivno ucestvuje ne podsmeva se vec hoce da iznese svoje misljenje i ne boji se da ce neko da ga ismeva sbog toga sto ce da kaze.
Vise necu da ucestvujem na ovom podforumu jer neki ljudi vise vole da se podsmevaju i kude nego sto bi da nesto vredno kazu.
Pre nego da odem ostavicu vam temu za razmisljanje.U grupu iz naslova pripada i organizacija zvana Opus Dei koja ako vec nije,predstavljace ozbiljnu pretnju Pravoslavnim zemljam a posebno Srbiji i SPC.
Posto ne mogu da odolim evo jos jednog copy/paste dodatka

In a book called "The Occult Conspiracy", Michael Howard briefly discusses the myth of Agarthi, a mysterious underground kingdom that was created 60,000 years ago by a group of people who fled Atlantis before it was destroyed by a cataclysm.

In his novel "Foucault's Pendulum", Umberto Eco describes a plan by which a group of Templars would have taken refuge in Agarthi before the arrests. Then they would have met every 120 years in several parts of Europe in order to bring together several pieces of a map that gives the secret of how to control the seismic energy of the Earth.

The story would sound like an average wild conspiracy theory if it wasn't supported by a large variety of esoteric texts and the history of various secret societies that Eco constantly refers to in his book. It also gives a straightforward explanation for the numerous underground tunnels that the Templars kept building below their preceptories.

Aj pa odo u svet sa svojih dvadeset godina da trazim istinu

Posto sam dokazao sebi neke stvari sad mogu da nastavim.
Misho,neznam da li si primetio ali 2007. godine 13 oktobra je tacno 700 godina od zabranjivanja Templarskog reda,sta mislis sta tim povodom mozemo da ocekujem od masona sirom sveta kao i od raznih kvazi-Templarskih organizacija.Da je moguce da ce se pravi Templari napokon pojaviti

p.s. jel moze neko da mi kaze da li je moguce da se direktno sa kompa postave slike ili treba da ih negde prvo upload-ujem

Ne verujem da ce izaci jer su oni i dalje prisutni samo u nekoj drugoj formi... Ne verujem da ce se taj datum obeleziti jer je to crni petak koji je oznacio pocetak mraka...
Ma mozda si u pravu,kad bolje razmislim ako stvarno imaju toliko bogatstvo i uticaj pa koj bi se moj pojavljivali u javnost da ih svako pljuje i naziva ubicama,lopovima i sektasima.

Evo za sve koje zanima kakve ogrtace su Templari nosili
Vitezovi Templari(The Templar knights) su nosili beo mantil sa crvenim krstom

Vojnici(The sergeant brothers) su nosili braon ogrtace sa crvenim krstom

A sluge reda(The servants of the Order) su noslile crn ogrtac bez krsta

Izgleda da ste iscrpli sve teme mada ja mislim da ima jos dosta toga da se kaze, no bilo mi je drago sto je interesovanje za ovu temu bilo iznenadjujuce veliko.
Ako nema vise interesenata ili pitanja onda se povlacim iz diskusije... Pozdrav odoh da radim nesto

crow:
templari iz srednjeg veka ne postoje. chlanovi O.T.O. sebe tako nazivaju, al s tim nemaju veze, al nikakve. bagra Kroulijevih debila...
uz duzno postovanje jel si tako siguran
jesi li mozda u otou]
mislis da si shavtio kroulija...
da li mislis da je sve onako kako svuda bas pise mozda je sve skriveno da takvi kao ti koji u svom srcu koje verovatno avaj nije cisto i nema veru i ljubav jer ljubav je prihvatanje a ne osuda razlike koja nije kao ti...strasno
definitivno vuku poreklo od templara...

crow:
jel si chito moj post?
po naredjenju pape... mislim da je grgur neki, francuski kralj filip lepi, pohapsi sve templare koji je nasho i spali ih na lomachi... valjda
il giljotina... ne, ipak je lomacha.

zbog jeretichkih uchenja , ne prznavanja isusa i dila sa sotonom 8)
tako neshto...
ili zato sto mu je preko trebao kes koji su ovi imali i ko zna koliko je sam papa bio njima duzan kesa a moze se i tako reci jel

meda_bica:
O temlarima znam ponesto,ali o masonima jako slabo.Dosta sam mladja od vecine ovde ali me jako interesuju tajna drustva.Jel zna neko mozda neku dobru literaturu o njima i sl.,ili sajt.Trazila sam ranije ali nisam nista nasla

Knjiga koju bi ti preporucio jeste "Masoni u Jugoslaviji od 1764-1980" od Zorana Nenezica koji je jako lepo obuhvatio ovu temu a pogotovo na nnasim prostorima pokusaj da je nabavis...
Inace literatura je jako obimna samo trebas biti obazriva jer ljudi svasta pisu i blago receno prepisuju jedni od drugih tako da knjige tipa "Vladari iz senke" i slicne knjige od takvih pisaca koji su skloni senzacijama i nekim teorijama trebas izbegavati kada kazem teorijama mislim na zavere... pozz

Knjiga koju bi ti preporucio jeste "Masoni u Jugoslaviji od 1764-1980" od Zorana Nenezica koji je jako lepo obuhvatio ovu temu a pogotovo na nnasim prostorima pokusaj da je nabavis...
Inace literatura je jako obimna samo trebas biti obazriva jer ljudi svasta pisu i blago receno prepisuju jedni od drugih tako da knjige tipa "Vladari iz senke" i slicne knjige od takvih pisaca koji su skloni senzacijama i nekim teorijama trebas izbegavati kada kazem teorijama mislim na zavere... pozz
ali je takodje dobra knjiga i Malesevica Tapija
doduse ona se teze nalazi jer koliko sam ja skapirao stampana je u ogranicenom tirazu za prijatelje reda ili za samu bracu reda...tako nesto ne zelim da decidirano tvrdim

albus1977:
ali je takodje dobra knjiga i Malesevica Tapija
doduse ona se teze nalazi jer koliko sam ja skapirao stampana je u ogranicenom tirazu za prijatelje reda ili za samu bracu reda...tako nesto ne zelim da decidirano tvrdim

Pokojni slikar ne priznati mason ili samozvani mason koji kao i velika loza kojoj je pripadao nije u medjunarodnom sistemu masonstva, inace za pomenutu knjigu nisam cuo ali postoji mnogo knjiga koje su pisali sami masoni ili braca ciji tiraz jeste ogranicen i takva izdanja jesu usmerena za, kako si ti rekao, "prijatelje reda ili za samu bracu reda"...

Back