MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eve...
martins-1.jpg

hehehe...pa neću sad da kupim marte koje ću nosit nekih 4 mjeseca i da mi postanu maleeee...nigdje veze...

Već, brine me malo da mi se noga nebi deformirala...nebih to nikako želio....

Ne želim nikakve tople, lijepe cipele nego želim marte...ali ne žim zbog toga razje.at nogu...

Lovu sam skupio i imam 125 eura na raspolaganju, otprilike. :D

HELP AGAIN:

ma super...zaboravicu vise kakav je osecaj imati ih...uzela bih od 20 kopchi ali mi treba vremena da ih obujem :(..ipak 10...koje su tvoje??

Ja imam od 20....pa ne treba mnogo vremena.Sve je stvar praksez:mrgreen:Ja se sad obujem za nekih 5 minsa,obe.z:)A kad imam fizicko....poslednji cas me smarao pa sam se izvukla sa casa ranijez:lol:To ti je prednost......z:mrgreen:Mada....ljudi me gledaju kao potpunog kretena kad pocnem da se izuvam i obuvam,ali ljudi ne znaju sta je dobroz:dm5:U svakom slucaju ako ih kupis neces se pokajati....bar ja nisamz:)

Poslednja izmena:
Ja imam od 20....pa ne treba mnogo vremena.Sve je stvar praksez:mrgreen:Ja se sad obujem za nekih 5 minsa,obe.z:)A kad imam fizicko....poslednji cas me smarao pa sam se izvukla sa casa ranijez:lol:To ti je prednost......z:mrgreen:Mada....ljudi me gledaju kao potpunog kretena kad pocnem da se izuvam i obuvam,ali ljudi ne znaju sta je dobroz:dm5:U svakom slucaju ako ih kupis neces se pokajati....bar ja nisamz:)
ma naravno.....verujem da ce ma zavideti ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back