Razredjivach
Primećen član
- Poruka
- 703
Pogledaj pri vrhu stranice su. : )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

brate, full su ti samo promeni pertle......vec imas jedan predlog i sasvim dovoljan....stavi zelene...eve...
![]()
ma super...zaboravicu vise kakav je osecaj imati ih...uzela bih od 20 kopchi ali mi treba vremena da ih obujem..ipak 10...koje su tvoje??
Ja se sad obujem za nekih 5 minsa,obe.
A kad imam fizicko....poslednji cas me smarao pa sam se izvukla sa casa ranije
To ti je prednost......
Mada....ljudi me gledaju kao potpunog kretena kad pocnem da se izuvam i obuvam,ali ljudi ne znaju sta je dobro
U svakom slucaju ako ih kupis neces se pokajati....bar ja nisam
brate, full su ti samo promeni pertle......vec imas jedan predlog i sasvim dovoljan....stavi zelene...
ma naravno.....verujem da ce ma zavidetiJa imam od 20....pa ne treba mnogo vremena.Sve je stvar prakseJa se sad obujem za nekih 5 minsa,obe.
A kad imam fizicko....poslednji cas me smarao pa sam se izvukla sa casa ranije
To ti je prednost......
Mada....ljudi me gledaju kao potpunog kretena kad pocnem da se izuvam i obuvam,ali ljudi ne znaju sta je dobro
U svakom slucaju ako ih kupis neces se pokajati....bar ja nisam
![]()
ma tvoja stvar........ja sam ti samo dala predlog.....da neces mozda pink pa budi emo.....ajd,nemas pojma...bezi!

ok ***....nisam znala da nemas tolerancije........kad bude bio potreban predlog trazicu ga...![]()

Zar vi nemate pametnijeg posla?Moja sestra ima ljubicaste i to po dve u svakoj pa zivo dete....kao da je bitno.....
el brijes ili depiliras papke?
Reci mi samo je l' ovo Underground?![]()