Ti to tako hodas nepravilno, verovatno imas problema sa kicmom...
..bem li ga. nikad niam video da neko kad korakne da se odma nasloni na zemlju sa celom povrshinom djona

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti to tako hodas nepravilno, verovatno imas problema sa kicmom...
..bem li ga. nikad niam video da neko kad korakne da se odma nasloni na zemlju sa celom povrshinom djona
![]()
Odlučila sam - kupujem martinke,samo se sad razmišljam koji model!![]()
martinke su prije svega marka i imaju sasvim lijepih modela
druga stvar sto se na ovoj temi martinakama zovu samo dzombaste poluchizme![]()
.. mene samo zanima jesu li i, ako nisu, kada ce
da stigu ovakve do nas
http://www.drmartens.com/ProductDetail.asp?Page=13&PID=12891003
![]()
... noge su mi bile krvave i u ranama dok se nisam navikla,
ja imam klasichne http://www.zoukclub.com/blog/wp-content/uploads/2009/06/773-dr-martens-1460-patent-black-m.jpg
trebalo mi je mesec dana da se naviknem na njih ... noge su mi bile krvave i u ranama dok se nisam navikla,sada bih mogla i da spavam sa njima ... i bile su mi teske,a sada mi je lakse da trcim u njima nego u patikama ( martine me drze na zemlji xD )
Zasto si nastavila da ih nosis, ako su ti noge bile krvave i ranjene...![]()
mama,mama,jel znas one cipele za koje si mi dala 10 soma?e,pa ja ne mogu vise da ih nosim...
mozda je ovo razlog...![]()
meni bi morao bitimama,mama,jel znas one cipele za koje si mi dala 10 soma?e,pa ja ne mogu vise da ih nosim...
mama,mama,jel znas one cipele za koje si mi dala 10 soma?e,pa ja ne mogu vise da ih nosim...
Pretpostavljam da su izdržljiva obuća, ali ja sam previše ženstvena da bi ih nosila.
Jedino uz neku zimslu haljinu i kaputić, tad bih mogla.
Jel hoce neko da kupi martinke?!?! broj 38/39 , crne , 10 kopci. saljem i slicice![]()
Mogu ih i tako zvati, zato što sam samo takve primerke viđala. Možeš li okačiti neki lep model, čisto da vidim?
Pretpostavljam da su izdržljiva obuća, ali ja sam previše ženstvena da bi ih nosila.
Jedino uz neku zimslu haljinu i kaputić, tad bih mogla.
Ako 'oces zensko da ostanes ja ti ne preporucujem to da obuvas....![]()