MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odlučila sam - kupujem martinke,samo se sad razmišljam koji model!:D

kupi lepo kanadjanke...najbolje moguce cipele...imam i selike,al su sranje...kanadjanke sam kupio pre selika..ne znam ni sam zasto sam uzeo selike...valjda sam u to vreme imao visak kinte...'bem li ga...ako vec uzimas cipele iz urban sopova,uzmi martinsove cipele...bolje su od selika milijardu puta..imam i te jedne stare martinsove,koje su ok,al sam ih dobio matore,pa su osle po k'rcu...

recimo,imam kanadjanke iz 93ce...dobio sam ih na poklon...stariji model,al su cipele odlicne...pertle za 16 godina nisu pukle...na selikama ce ti posle treceg upertlavanja puci pertle...a da ne pricamo o tome da su lagane koliko i betonske ploce...

Ja ne bih mogla martinke nikad nositi.
Ne vezujem ih za muziku uopšte, i nije zbog toga, već ne bi išle uz mene. Nikako. I prilično su mi ružne, nepraktične, teške... nikako po mom ukusu.

martinke su prije svega marka i imaju sasvim lijepih modela

druga stvar sto se na ovoj temi martinakama zovu samo dzombaste poluchizme :D

Mogu ih i tako zvati, zato što sam samo takve primerke viđala. Možeš li okačiti neki lep model, čisto da vidim?

Pretpostavljam da su izdržljiva obuća, ali ja sam previše ženstvena da bi ih nosila.
Jedino uz neku zimslu haljinu i kaputić, tad bih mogla.

Mogu ih i tako zvati, zato što sam samo takve primerke viđala. Možeš li okačiti neki lep model, čisto da vidim?

Pretpostavljam da su izdržljiva obuća, ali ja sam previše ženstvena da bi ih nosila.
Jedino uz neku zimslu haljinu i kaputić
, tad bih mogla.

Ako 'oces zensko da ostanes ja ti ne preporucujem to da obuvas....:per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back