MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A oooovooo? ^^

Prilozi

• item_1184624960slush_249_1.jpg
    item_1184624960slush_249_1.jpg
    20,5 KB · Pregleda: 26

UUuuuu sto su dobre!!!!!!!!!!!!!!!:worth::worth::worth::worth:

Bas deluju zenstveno a ne one gluposti sto ribe nose.....

I pusti ti ove sto pricaju Da su kicaste i da su u duhu grupe Kiss-a.Kiss je zakon Rade 40+ godina.........

Znaci volim da vidim devojku u takvim cizmama a ne klosarke u martinkama 5 broja vece pa izgledaju vise na musko nego na zensko....

@Borićka: Uh,pa ja sam dobrih 15ak cm viša do nje :)
@Andrijana:Kako bre nisi,nemoj me zezati :confused: Pogledaj,stavila sam sliku na nekoj od prethodnih strana.A moje ljubičaste starke-pa još onako zajebano zapertlane :whistling:

e martinke , pa za njih do Beograda da samo odem i da ih kupim pored toga nije fer sto ih samo ima tamo ,stvarno nije , ma mozda i odem no ajd mi recite koliko sad kostaju ? pa na to da dodam jos 2000 za bus, taxi i sl ........

e martinke , pa za njih do Beograda da samo odem i da ih kupim pored toga nije fer sto ih samo ima tamo ,stvarno nije , ma mozda i odem no ajd mi recite koliko sad kostaju ? pa na to da dodam jos 2000 za bus, taxi i sl ........

sta da se radi...ko je mogao i da pretpostavi da ce dr martins da se zaljubi u beogradjanku stanu...i ko je mogao da zna da ce ceo proizvodi program da preseli u beograd...klause,klause vragolane jedan nemacki...lude 60te...

Ja ne volim te klasicne, isuvise su 'grube'...Kupila ih,evo, moja sestra pre par dana, glanca ih kao porcelan :D

Ja sam vise za neku malo moderniju varijantu, kao ove sto imam, sive sa nekim braon-sivo-plavim trakama, tacnije prugama.

bardan zhelim,
malo da se pohvalim. uzeo sam Shellys 14 kopchi pre nedelju dana. Utisak: da je bolje nebi valjalo :D
jeste da zhiljaju ali osecaj je kao u hotelu.

ali imam jedan problem (ako je to problem uopshte), guli mi se djon na peti. sam coshak djona (deo na kojim prvo nagazim petom kad koraknem. hoce se ono tako stavno guliti ili ce doci do neke granice i prestati da se guli? pochinje da me zabrinjava poshto nebi bash bio srecan da mi je djon na peti sav nejednak. imali nekor reshenje za to ili to tako treba?

bardan zhelim,
malo da se pohvalim. uzeo sam Shellys 14 kopchi pre nedelju dana. Utisak: da je bolje nebi valjalo :D
jeste da zhiljaju ali osecaj je kao u hotelu.

ali imam jedan problem (ako je to problem uopshte), guli mi se djon na peti. sam coshak djona (deo na kojim prvo nagazim petom kad koraknem. hoce se ono tako stavno guliti ili ce doci do neke granice i prestati da se guli? pochinje da me zabrinjava poshto nebi bash bio srecan da mi je djon na peti sav nejednak. imali nekor reshenje za to ili to tako treba?

Ti to tako hodas nepravilno, verovatno imas problema sa kicmom...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back