MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sva ta prica o martinkama...nisam mogla da se ne registrujem i pridruzim komentarima..jer me mnogo interesuje...cijeli zivot nosim martinke..i kupujem u staklenom gradu...sad ne znam da li mi je to najbolji izbor i gdje jos u Sarajevu mogu pogledati??? ;)

anywaaaaaaaaaaaaaay ove marte mi dala drugarica :P
picture.php
[/IMG]

Kakve su cene u Shoo-bee-doo-u? Gde se nalazi prodavnica? Negde procitah da je u Makedonskoj, pa htedoh da proverim.
Gde se jos mogu naci martinke po Beogradu?(osim u Urban shop-u i sekundhend prodavnici "Smizla")

Šta milite o ovakvim martinama za djevojku?

ja sam ovakve htela da uzmem :D mada još razmišljam...

Kakve su cene u Shoo-bee-doo-u? Gde se nalazi prodavnica? Negde procitah da je u Makedonskoj, pa htedoh da proverim.
Gde se jos mogu naci martinke po Beogradu?(osim u Urban shop-u i sekundhend prodavnici "Smizla")

Je, a gde je ta Šmizla?
Shoe-Bee-Do ti je kod Doma Omladine, sad da li je to Makedonska ulica ne znam :rumenko:

u Shoo-bee-doo-u su cene apsolutno iste kao u Urbanu. I da to jeste Makedonska ;)
što se Šmizle tiče, stvarno ne znam, mada ima jedna radnja za koju ne znam kako se zove, možda je i to (nikad ne gledam imena prodavnica po centru xD)...ne znam na koju se ulicu vodi, ali odmah od palate Albanije ka Slaviji, u nastavku Kneza, sa desne strane imaš finu radnju...veći izbor nego u Urbanu koliko sam ja primetila.

ja moje imam oko 2 god ( doktorke) a shelis....oko godinu dana......obe su 14 kopchi.....noge otkidaju u pochetku,ali naviknesh se..... crne chisto i crvene sa nekom ruzhom.......i li shta je to vecj.....:):):)

Juce sam videla 3 emosa sa martinkama, utrpali u pantole u marte
i setaju se...
Volim martinke da nosim na svirkama, zato sto cesto upadnem u sutku, volim da
hodam u njima, a nista radi izgleda...Divno izgledaju, ali nisu to samo obicne "cizme"...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back