Пошто није твоја тема да не би затрпавали глупостима ти си имао прилику како си сам рекао да поставиш нека питања од суштинског значаја твоје мишњење о Ђорђу Јанковићу које краси овај форум и то нема потребе доказивати.
Једина спорна ствар на коју си се сад ти окачио да ли је Марко Алексић права адреса за питање о предмету "национална археологија" или није?
То није ствар става, нити науке, то је грешка која нема никакве везе са оним што Марко Алексић као научник говори и рецимо шта говори о Ђорђу Јанковићу.
Не видим поенту требам ли твоје постове сад цитирати и ређати поред његових изјава да би то утврдили? непотребно.
Ако је једина ствар са којим желиш профитирати да ли је Марко Алексић права адреса за нешто или није права адреса за нешто није ствар неке науке нити научних теза.
Без неког материјала конкретног покушаваш нешто благо речено смешно.
Могао си рецимо пронаћи некога ко је студирао у тим годинама да би доказао нешто на ту тему. Интересантно да конкретних података нема осим да МАРКО АЛЕКСИЋ нешто не тврди.
Нико није рекао да Марко Алексић нешто тврди јер сам у овој теми поставио шта бих га желео питати. (ТО)Питање 1 си поставио питање 2 ниси као и многа друга која би мени била интересантна да сазнам.
Да ли на основу нечије грешке везано за то да ли од Марка Алексића може чути нешто што очигледно не може чути.
Да би ти мени сад писао упутство за употребу Марка Алексића непотребно.
Ја сам тачно написао шта је било мени битно за Марка Алексића и један од тих клипова нашао.
Врло јасно да немаш ни за шта друго да се ухватиш.
Обзиром да нећу цитирати сад пола твоје теме о Ђорђу Јанковићу и шта си писао чега се људи добро сећају и данас.
Око херезе са његовим личним научним ставовима ти је приказао све скупа заједно
@Mrkalj
Ја се сад нећу овде понављати све из почетка што смо сви већ постављали и знамо.
Једини контрааргумен Марко Алексић није права адреса за предмет "национална археологија" то је доказ да се ти и он научно слажете и да ти све потписујеш шта он каже. Да се готово са сваким његовим ставом слажеш и заступаш исте идеје а доказ томе је што је неко мислио да би он као археолог могао да нам каже нешто више о спорним изјавама о предмету "национална археологија" како је показао да није неко ко је то птатио то је онда доказ да се ви слажете.
Да ће ти већина људи рећи он и многи други да таквог археолога попут Ђорђа Јснковића и познаватеља цркве уопште више нису имали ни то није тајна.
Остаје да трлимо лан са тиме да ли је Марко Алексић неко ко би могао доказати да ли су се неке реформе у наставном програму археолгије догодиле или нису у поменутом времену од тог питања зависи ако је одговор НЕ
то онда значи да се ти и Марко Алексић научно око свега слажете и да тврдите исто а доказ томе је то што Марко Алексић није неко ко би могао одговорити на питање о програму наставе на археологији у датом времену
и то је доказ да се ви научно слажете и тврдите исто.