Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
pa tad se makar ne vidis,jer nema struje 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lucky girl:pa tad se makar ne vidis,jer nema struje![]()
Nenad_KV:Marylin Manson je covek ozbiljno poremecenog uma, sa izvitoperenim pogledom na svet. Zapitajmo se samo da li cu da slusam coveka koji nije siguran da li je musko ili zensko, koji izvodi felacio sa basistom svog benda i hiruskim putem skida rebra da bi sam sebi mogao da priusti oralno zadovoljstvo?
Ne postajem li ja kao on koji tezi da svojom muzikom i meni postavi takva nacela?![]()
![]()
![]()
Lanfear:Kako se fina gomila gluposti moze naci ovde.
-TiFA-:Opisao si ga dobro. Izopačen u svakom smislu. Ali si zaboravio male pojedinosti- a to je da Bibliju zna napamet i nadahnut je sotonom, jer se u svakom njegovom spotu vidi bes djavola koji mrzi Hrišćanstvo. Naravno to je gnusno kad se prica o tome ovako ali kad pogledaš spot videćeš da u svakom pokušava da pokaže "dobre" osobine zla, sto i privlaci siroku populaciju. U svakom slucaju Manson je zao, mracan, i sto je najvaznije superinteligentan( kud ces dalje kad zna kompletnu istoriju sloveniskh naroda , i nacine na koji su nasi daleki preci prenosili krvne zrtve svojim "bogovima".)
Mislim da mu treba 100 krstenja, i jos 100 zivota da se pokaje za ovo sto radi!!!
Lanfear:Mada definitivno ne mislimo na isto.
pa dobro to da.....ali nekome se to svidja,a tu je naravno i njegova muzikanikodim:Cudan je nacin na koji on zgrcje milioncice...
Lucky girl:postujte onda to![]()
nikodim:Nije reco o postovanju, kada je muzika u pitanju vec o kvalitetu. Naravno ukusi jesu razliciti ali muzika je ipak umetnost, a pojedini izleti koji sluze za zaradjivanje velikih kolicina para su vise poslovna resenja nego nesto drugo.![]()
+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:pre svega ima raznih vrsta umetnosti,i moze se gledati na nju na vise nacina..
u svemu mozes videti umetnost ako se potrudis..![]()
Lucky girl:a da te pitam,jel mislis da sve sto ti slusas je umetnost?![]()