Marilyn Manson

• Začetnik teme Začetnik teme Devilish Dog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nenad_KV:
Marylin Manson je covek ozbiljno poremecenog uma, sa izvitoperenim pogledom na svet. Zapitajmo se samo da li cu da slusam coveka koji nije siguran da li je musko ili zensko, koji izvodi felacio sa basistom svog benda i hiruskim putem skida rebra da bi sam sebi mogao da priusti oralno zadovoljstvo?
Ne postajem li ja kao on koji tezi da svojom muzikom i meni postavi takva nacela?
:cry: :cry: :cry:

Opisao si ga dobro. Izopačen u svakom smislu. Ali si zaboravio male pojedinosti- a to je da Bibliju zna napamet i nadahnut je sotonom, jer se u svakom njegovom spotu vidi bes djavola koji mrzi Hrišćanstvo. Naravno to je gnusno kad se prica o tome ovako ali kad pogledaš spot videćeš da u svakom pokušava da pokaže "dobre" osobine zla, sto i privlaci siroku populaciju. U svakom slucaju Manson je zao, mracan, i sto je najvaznije superinteligentan( kud ces dalje kad zna kompletnu istoriju sloveniskh naroda , i nacine na koji su nasi daleki preci prenosili krvne zrtve svojim "bogovima".)
Mislim da mu treba 100 krstenja, i jos 100 zivota da se pokaje za ovo sto radi!!!

-TiFA-:
Opisao si ga dobro. Izopačen u svakom smislu. Ali si zaboravio male pojedinosti- a to je da Bibliju zna napamet i nadahnut je sotonom, jer se u svakom njegovom spotu vidi bes djavola koji mrzi Hrišćanstvo. Naravno to je gnusno kad se prica o tome ovako ali kad pogledaš spot videćeš da u svakom pokušava da pokaže "dobre" osobine zla, sto i privlaci siroku populaciju. U svakom slucaju Manson je zao, mracan, i sto je najvaznije superinteligentan( kud ces dalje kad zna kompletnu istoriju sloveniskh naroda , i nacine na koji su nasi daleki preci prenosili krvne zrtve svojim "bogovima".)
Mislim da mu treba 100 krstenja, i jos 100 zivota da se pokaje za ovo sto radi!!!

jao jaooo...kad vidim da tako neko nevidjeno lupa gluposti...mislim...idi ubi se or something...

Neki ljudi se jednostavno hrane time da izazovu zgrazavanje odredjenog broja ljudi.. U njegovom slucaju velikog. Njemu pricinjava zadovoljstvo kad ga svi slikaju, ogovaraju, gade mu se ili dive. On je kuci normalan, a javnosti daje ono sto ona zeli, posto se danasnja javnost u potpunosti izoblicila... Mene vise nista ne moze da zacudi... Jedino da sutradan Liban baci atomsku bombu na Ameriku...

ja uopste ne gotivim mansona..
mada nemam nista protiv njega,jer mi nikad nije smetalo to sto radi.njegov problem..
a u svakoim slucaju,dok se ovde prepire o njemu,on negde uziva,jer od svega onog sto radi dobija dosta novca..ne verujem da je njemu bas i bitno sta ce neko da misli o njemu.
a da voli da bude u centru paznje itd. to da,ali cisto zbog novca,i poznatosti..
a njegova muzicka umetnost je vec druga prica..za mene ocajno,ima jedva par ok pesama,a da ne smore posle 2,3 slusanja..
i da..ima par zanimljivih spotova.. :)

Lucky girl:
a da te pitam,jel mislis da sve sto ti slusas je umetnost? :P

Naravno do jeste... tu se tacno vidi ko koliko zna i moze, i ne sam to, vidi se i ko cime raspolaze.
Dakle, nema lazi nema prevare. Kada malo bolje poslusas nesto od toga, po mogucstvu live, videces o cemu se zaista radi i o kakvoj umetnosti je zapravo rec... improvizacija. ;)

Back