Marilyn Manson

• Začetnik teme Začetnik teme Devilish Dog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
THE POETRY OF MARILYN MANSON

Zapravo je rekao: ''Sve sto znam je da nista ne znam.''

A sto se tice Manson-a... O njemu mislim sve najbolje... Ok, lik je izopacen, ne podrzavam sve sto radi i izgleda bolesno. Mislim...niko ne bi zeleo da naleti na njega u nekoj napustenoj, mracnoj ulicici, zar ne?!

Ali njegovu muziku obozavam, tekstovi su mu jako dobri i realni, a ni um nije los, zapravo je nevidjeno pametan. Veliki sam postovalac njegovog stvaralastva, kako muzickog, tako i slikarskog. ''The Nobodies'', ''The Speed of Pain'', ''Coma White"", ''Irresponsible Hate Anthem'', ''Great Big White World'' i gomila drugih izuzetno dobrih pesama... A svi oni koji kazu da je folirant mogu da zabiju glavu u pesak! Covek izgleda kako izgleda, izvadio je sebi rebra... Mislim da tako nesto niko ne bi uradio ako se samo folira, zar ne? A ne verujem ni da je u pitanju marketinski trik...

Danas je, izgleda, zlocin izgledati drugacije i biti drugaciji. Zlocin je biti realan, a upravo ta realnost je surova, izopacena i nevidjeno bolesna... Dakle, zlocin je predstaviti stvari onakvima kakve one zapravo i jesu... A Manson je realnost...

Inace...cula sam da mozda dolazi u septembru u Bg... Iskreno se nadam da je to tacno.

asteria2:

Covek izgleda kako izgleda, izvadio je sebi rebra... Mislim da tako nesto niko ne bi uradio ako se samo folira, zar ne? A ne verujem ni da je u pitanju marketinski trik...

Danas je, izgleda, zlocin izgledati drugacije i biti drugaciji. Zlocin je biti realan, a upravo ta realnost je surova, izopacena i nevidjeno bolesna... Dakle, zlocin je predstaviti stvari onakvima kakve one zapravo i jesu... A Manson je realnost...

devojko, ne zanosi se...

Antichrist Superstar

you built me up with your wishing hell
I didn't have to sell you
you threw your money in the pissing well
you do just what they tell you
REPENT, that's what I'm talking about
i shed the skin to feed the fake
REPENT, that's what I'm talking about
whose mistake am i anyway?
Cut the head off
Grows back hard
I am the hydra
now you'll see your star
prick your finger it is done
the moon has now eclipsed the sun
the angel has spread its wings
the time has come for bitter things
(chorus)

the time has come it is quite clear
our antichrist
is almost here...
it is done

Manson je CAR !!!! Pa ko moze da stvori extra pesme kao npr.Irresponsible Hate Anthem,The Beautiful People,Tourniquet,Antichrist Superstar,Target audience (narcisus narcosis),The nobodies,Burning flag,Great Big White World,The Speed Of Pain,Lunchbox,Get Your Gunn,Coma White i jos mnoooooooooogo toga osim njegovog velicanstva Merlinke !!!!

GREAT BIG WHITE WORLD
In space the stars are no nearer
They just glitter like a morgue
And I dreamed I was a spaceman
Burned like a moth in a flame
And our world was so ******* gone

But I'm not attached to youre world
Nothing heals and nothing grows

Because it's a great big white world and we are drained of our colors
We used to love ourselves, we used to love another
All my stiches itch
My prescription's low, I wish you were queen just for today
In a world so white what else could I say?

And hell was so cold
All the vases are so broken
And the roses tear our hands all open
Mother marry miscarry
And we pray just like insects
The world is so ugly now

Because it's a great big white world and we are drained of our colors

@StRoll

Mozesh im prichati do sutra, kad svejedno ne kapiraju.
Eh... odavno sam odustala od ove teme.

marilyn_manson_1.jpg

asteria2:

Slazem se...Mislim da su njegovi textovi genijalni bas zato sto govore o realnosti i problemima koje muce obicnog coveka,kao sto su razni tipovi diskriminacije itd.

StRoll:
Manson je CAR !!!! Pa ko moze da stvori extra pesme kao npr.Irresponsible Hate Anthem,The Beautiful People,Tourniquet,Antichrist Superstar,Target audience (narcisus narcosis),The nobodies,Burning flag,Great Big White World,The Speed Of Pain,Lunchbox,Get Your Gunn,Coma White i jos mnoooooooooogo toga osim njegovog velicanstva Merlinke !!!!
Pozdravljam te,brate :razz: !!E jesi cuo onu njegovu pesmu "Sam Son Of Man"?Malo ljudi je zna a meni je jedna od omiljenih...
P.S.Molim sve da mi kazu:koji pravac metala je Manson?!Ja to nisam uspela da prokljuvim. :???:

+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:
asteria2:

bravo :)

I sta ste vi sada nama novo rekli ovde??? Ocu i ja da znam sta je toliko epohalno... :confused: :confused:

E pa Behemoth, bas mi je drago zbog tebe... Mislim...drago mi je zbog toga sto je POGODILA ono sto ti mislis. Ali mislim da nismo ovde da bismo pogadjali ono sto ti mislis, zar ne? Uostalom svako ima pravo na svoje misljenje... Mogao bi malo da iskuliras a ne da se vrtis oko iste stvari kroz citavu diskusiju, ti samo kritikujes tudja misljenja, a ne vidim da si ti napisao ista pametno i vredno pomena...

Back