+UNHOLY GATES OF MIDIAN+
Ističe se
- Poruka
- 2.244
nikodim:Geldajuci ovog ciku ne vidim umetnost... a bas sam se trudio.
ni ja,vidim samo tripovanje i foliranje..
ali poenta je u tome da neko i tu vidi umetnost..
ma..potrudi se malo bolje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nikodim:Geldajuci ovog ciku ne vidim umetnost... a bas sam se trudio.

+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:ni ja,vidim samo tripovanje i foliranje..

obavezno!
 obavezno!
nikodim:MOzda sam ga i gledao... odgledam tako neki ali nikako posle jela.

+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:gledaj pre jela,imaces bolji apetit

nikodim:Naravno do jeste... tu se tacno vidi ko koliko zna i moze, i ne sam to, vidi se i ko cime raspolaze.
Dakle, nema lazi nema prevare. Kada malo bolje poslusas nesto od toga, po mogucstvu live, videces o cemu se zaista radi i o kakvoj umetnosti je zapravo rec... improvizacija.

u potpunosti se slazem sa tobom+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:ni ja,vidim samo tripovanje i foliranje..
Lucky girl:hm....da,ajde da ti verujem
 i da je tu svoju inteligenciju iskoristio na nacin neprihvatljiv mnogima,mislim zaista,ko ima muda da se oblaci bespolno,sminka,izdrzava sav taj pritisak a ipak da ima stila  i da pravi muziku koja se svidja njemu i njegovim fanovima.Imam njegovu biografiju i snimak svetske turneje guns&god&guverment i gomilu njegovih postera,slika i lyricsa i verujem da sam njegov veliki fan...Zapravo Manson me je uveo u svet metala,rocka i mnogih zestokih pravaca :grin: ...Ono sto mi se nesvidja kod njega je to sto ponekad zna da pretera sa sexualnim perverzijama i drogama a ono sto me je pre svega privuklo ka njemu je to sto je drugaciji i to sto uziva u tome :wink: .
  i da je tu svoju inteligenciju iskoristio na nacin neprihvatljiv mnogima,mislim zaista,ko ima muda da se oblaci bespolno,sminka,izdrzava sav taj pritisak a ipak da ima stila  i da pravi muziku koja se svidja njemu i njegovim fanovima.Imam njegovu biografiju i snimak svetske turneje guns&god&guverment i gomilu njegovih postera,slika i lyricsa i verujem da sam njegov veliki fan...Zapravo Manson me je uveo u svet metala,rocka i mnogih zestokih pravaca :grin: ...Ono sto mi se nesvidja kod njega je to sto ponekad zna da pretera sa sexualnim perverzijama i drogama a ono sto me je pre svega privuklo ka njemu je to sto je drugaciji i to sto uziva u tome :wink: .Keeper:pa shta cje jadan chovek, kad mu nijedna ne bi popushila kakav je, mora se snacji. ;-)=QUOTE]
Rece da nema ko da mu pushi?!Pa tu je Ditta Von Tiesse,njegova verenica(i jako je lepa,nema sta,manson ima ukusa u odabiru zena),da i ne pominjemo sve njegove pomahnitale obozavateljke...Infornisi se malo pre nego sto pocnes da pricas gluposti :-?

Lil'_hell92:OBOZAVAM MANSONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Njegov glas do jaja,lyrics zakon,a tek gitara...Ma fenomenalan je !Mislim da je jako inteligentan coveki da je tu svoju inteligenciju iskoristio na nacin neprihvatljiv mnogima,mislim zaista,ko ima muda da se oblaci bespolno,sminka,izdrzava sav taj pritisak a ipak da ima stila i da pravi muziku koja se svidja njemu i njegovim fanovima.Imam njegovu biografiju i snimak svetske turneje guns&god&guverment i gomilu njegovih postera,slika i lyricsa i verujem da sam njegov veliki fan...Zapravo Manson me je uveo u svet metala,rocka i mnogih zestokih pravaca :grin: ...Ono sto mi se nesvidja kod njega je to sto ponekad zna da pretera sa sexualnim perverzijama i drogama a ono sto me je pre svega privuklo ka njemu je to sto je drugaciji i to sto uziva u tome :wink: .
P.S.Bruce ja sam pre nekoliko dana napravila temu Marilyn Manson ali izgleda da se moje nekadasnje poruke zalutale ovde... 8-)

+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:ima nas pametnih koji shvatamo

+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:ima nas pametnih koji shvatamo

Lucky girl:mi pametni stvaramo,nego sta....sad,nek govori svako u svoje ime,sta ko stvara....ja znam sta ja stvaram
 takodje..
 takodje..behemoth:Wow, polako.... e he he. Sokrat je reako: "ja znam da nista ne znam i znam da nisam pametan". A bio je jedan od najpametnijih ljudi i najbolji filozof svih vremena... Zato cemo malo na njega da se ugledamo i da budemo realni....

pa da,mi pametni+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:takodje..