Marilyn Manson

• Začetnik teme Začetnik teme Devilish Dog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
u njemu glumi i rose mc gowan ona ridjokosa iz cari koja je inace bila i u vezi sa mansonom.ismejavaju nekog americkog predsednika ili tako nesto koga glumi manson u spotu a rose njegovu zenu,na kraju ovaj umire ona place i neka sranja.........
dobar je i spot za sweet dreams.. :)

nikodim:
Naravno do jeste... tu se tacno vidi ko koliko zna i moze, i ne sam to, vidi se i ko cime raspolaze.
Dakle, nema lazi nema prevare. Kada malo bolje poslusas nesto od toga, po mogucstvu live, videces o cemu se zaista radi i o kakvoj umetnosti je zapravo rec... improvizacija. ;)

hm....da,ajde da ti verujem :P

OBOZAVAM MANSONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Njegov glas do jaja,lyrics zakon,a tek gitara...Ma fenomenalan je !Mislim da je jako inteligentan covek :twisted: i da je tu svoju inteligenciju iskoristio na nacin neprihvatljiv mnogima,mislim zaista,ko ima muda da se oblaci bespolno,sminka,izdrzava sav taj pritisak a ipak da ima stila i da pravi muziku koja se svidja njemu i njegovim fanovima.Imam njegovu biografiju i snimak svetske turneje guns&god&guverment i gomilu njegovih postera,slika i lyricsa i verujem da sam njegov veliki fan...Zapravo Manson me je uveo u svet metala,rocka i mnogih zestokih pravaca :grin: ...Ono sto mi se nesvidja kod njega je to sto ponekad zna da pretera sa sexualnim perverzijama i drogama a ono sto me je pre svega privuklo ka njemu je to sto je drugaciji i to sto uziva u tome :wink: .
P.S.Bruce ja sam pre nekoliko dana napravila temu Marilyn Manson ali izgleda da se moje nekadasnje poruke zalutale ovde... 8-)

Keeper:
pa shta cje jadan chovek, kad mu nijedna ne bi popushila kakav je, mora se snacji. ;-)=QUOTE]
Rece da nema ko da mu pushi?!Pa tu je Ditta Von Tiesse,njegova verenica(i jako je lepa,nema sta,manson ima ukusa u odabiru zena),da i ne pominjemo sve njegove pomahnitale obozavateljke...Infornisi se malo pre nego sto pocnes da pricas gluposti :-?

Lil'_hell92:
OBOZAVAM MANSONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Njegov glas do jaja,lyrics zakon,a tek gitara...Ma fenomenalan je !Mislim da je jako inteligentan covek :twisted: i da je tu svoju inteligenciju iskoristio na nacin neprihvatljiv mnogima,mislim zaista,ko ima muda da se oblaci bespolno,sminka,izdrzava sav taj pritisak a ipak da ima stila i da pravi muziku koja se svidja njemu i njegovim fanovima.Imam njegovu biografiju i snimak svetske turneje guns&god&guverment i gomilu njegovih postera,slika i lyricsa i verujem da sam njegov veliki fan...Zapravo Manson me je uveo u svet metala,rocka i mnogih zestokih pravaca :grin: ...Ono sto mi se nesvidja kod njega je to sto ponekad zna da pretera sa sexualnim perverzijama i drogama a ono sto me je pre svega privuklo ka njemu je to sto je drugaciji i to sto uziva u tome :wink: .
P.S.Bruce ja sam pre nekoliko dana napravila temu Marilyn Manson ali izgleda da se moje nekadasnje poruke zalutale ovde... 8-)

vidite da ima primeraka ljudi koji itekako vide njega kao umetnika.. :( ;)

Back