Marilyn Manson

• Začetnik teme Začetnik teme Devilish Dog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Menson je jedan zanimljivi cika, koji zaradjuje pare na budalama i na tim svojim "mrtvim" fazonima. Jeste, ima par dobrih stvari ali je u svetu muzike dvorska budala samo fizicki radnik i nista vise.

nikodim:
Jesu... tacno je to. Samo postoji valjda jos nesto na ovom svetu, a to se zove umetnost koja u sebi nosi neki kvalitet.

Pa ta umetnost nije samo umetnost, malo je mutirala u primenjenu umetnost posto kao sto se vidi svi zaradjuju na njoj. Jer Prokofjev bio bogat kao Manson? Je'l Schopen bio bogat kao Manson? Pre bih rekao da su oni bili istinski umetnici.... Samo hocu da kazem da sve manje na ovom svetu ima te umetnosti... Ima je, ali ubrzano bledi...

To vec spada u domen biznisa a nekao mi muzika (u svom pravom svetlu) ne ide sa tim.
Poprilicno poznajem to sto Manson radi, imam i par njegovih albuma, ali ne vidim njega kao muzicara vec kao maskotu.
A tacno je da ta maskota dobro zaradjuje, tu si potpuno upravu.

Milly:
Lik je stvarno udaren u glavu, ali muzika mu nije losa.

Naprotiv, on je vrlo inteligentan i odlicno zna sta radi.Njegov izgled nije proizvod udarenosti u glavu, vec odlican marketinski potez( i on po kuci seta u papucama i cita dnevnu stampu, bez sminke i ostalih modnih detalja) a mozemo da (ne) volimo ili (ne)osudjujemo ili (ne)prihvatamo i izgled i ono sto radi ali on je itekako uspeo i bas ga briga sto ga (ne)osudjuju!!!!

Nemoj da te opet opominju... na sta ov lici, aaaaa? ;)

Da, nije mu losa ni ona Sweet dreams... sa njom se valjda i "provukao", tada sam i poceo da se interesujem za njega. Mada taj spot, kao i svi ostali, ali posebno taj... je opako jeziv.

glorya:
Naprotiv, on je vrlo inteligentan i odlicno zna sta radi.Njegov izgled nije proizvod udarenosti u glavu, vec odlican marketinski potez( i on po kuci seta u papucama i cita dnevnu stampu, bez sminke i ostalih modnih detalja) a mozemo da (ne) volimo ili (ne)osudjujemo ili (ne)prihvatamo i izgled i ono sto radi ali on je itekako uspeo i bas ga briga sto ga (ne)osudjuju!!!!

I sta to sada znaci, da bi trebalo svi da mu se klanjamo? Ili je to samo "simpatican" nacin da ga sa neke distance podignes na koji stepenik vise?
To sto si napisala je vrlo, vrlo smesno i glupavo. Takvim pristupom bi i Stoja mogla biti muzicka zvezda, uspela je sto da ne... ima svoju publiku...
On nije muzicar, on je jedna namazan kreatura koja je pronasla zgodan nacin da zaradjuje na budalicama koje se "primaju" na tu njegovu "originalnost". Da ne izgleda tako smesno, verujem da ga niko ne bi ni zapazio...

nikodim:
I sta to sada znaci, da bi trebalo svi da mu se klanjamo? Ili je to samo "simpatican" nacin da ga sa neke distance podignes na koji stepenik vise?
To sto si napisala je vrlo, vrlo smesno i glupavo. Takvim pristupom bi i Stoja mogla biti muzicka zvezda, uspela je sto da ne... ima svoju publiku...
On nije muzicar, on je jedna namazan kreatura koja je pronasla zgodan nacin da zaradjuje na budalicama koje se "primaju" na tu njegovu "originalnost". Da ne izgleda tako smesno, verujem da ga niko ne bi ni zapazio...

Procitaj pazljivije sta sam napisala i nemoj da se nerviras :-) Zivot je samo jedan a Menson ti ga sigurno nece ulepsati :-D

nikodim:
e nikodime zbog koga se ti nerviras.....zbog merlin mensona..kao da njega briga sta mi ovde pricamo ili bilo ko drugi...pusti decu da uzivaju ako ga vec vole ;)

glorya:
Procitaj pazljivije sta sam napisala i nemoj da se nerviras :-) Zivot je samo jedan a Menson ti ga sigurno nece ulepsati

Naravno da nece... nema nikakvih emocija u tome sto on radi, sta vise samo interes.
Slusao sam ga i ja ranije, ali u razumnim kolicinama, dok nije poceo da me nervira... mnogo mi je plasticno to sto on radi. Vise lici na neki industrijski proizvod, nego na nesto sto budi bilo kakve emocije... osim ovih negativnih, od kojih, kao sto se vidi iz prilozenog, moze da se podivlja. ;)

Back