AntunTun
Veoma poznat
- Poruka
- 10.679
to tyler bato....tako se postupa....to chelichna pesnico...alal vera
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Dont_Break_The_Oath:Manson nema apsolutno nikakve veze sa satanom,kao sto je neko pomenuo ovde,a ja cak kazem kao malo tradicionalniji metalac da njegova muzika nema nikakve veze ni sa jednim metal pravcem.
Ali kao sto je rekao osnivac Heavy Metala Tony Iommi jos 1996 "Manson se dokazao na planu imidza i nekih vizuelnih ideja,sada je vreme i muzicki da se dokaze."
To se nikada nije desilo,sva ta sokantnost,taj besmisao,to samo idiot moze da izmisli.
Obratite paznju bolje na King Diamonda,koji totalno suprotno Mansonu je okrenut prvenstveno muzici pa tek onda svom imidzu.
Je l' imash neki argument kao potporu svojim nekoherentnim lupetanjima?TYLER:BOLESNI PE DE R
MUZIKA MU JE G O V
NO
A NJEGOVI FANOVI SU SATANISTI NA ČELU S NJIM
TRAUMATIČNI PAĆENICI.
VisionOfDisorder:Dont_Break_The_Oath:Manson nema apsolutno nikakve veze sa satanom,kao sto je neko pomenuo ovde,a ja cak kazem kao malo tradicionalniji metalac da njegova muzika nema nikakve veze ni sa jednim metal pravcem.
Ali kao sto je rekao osnivac Heavy Metala Tony Iommi jos 1996 "Manson se dokazao na planu imidza i nekih vizuelnih ideja,sada je vreme i muzicki da se dokaze."
To se nikada nije desilo,sva ta sokantnost,taj besmisao,to samo idiot moze da izmisli.
Obratite paznju bolje na King Diamonda,koji totalno suprotno Mansonu je okrenut prvenstveno muzici pa tek onda svom imidzu.
![]()
Nema, a? A ko je ovo desno?
Drugo, muzichki je on poprilichno dokazan. Fine, kvalitetne numere sa bogatim tekstovima. Necu da ulazim u to koliko one meni lichno znache jer je to irelevantno. Dalje...
Izuzetan vokal. Slikar. Da, slikar. Mozesh pogledati njegova uljana dela na njegovom sajtu (shto necesh... ali nema veze). Predavao filozofiju, istoriju i religiju jednom prilikom na Americhkom univerzitetu. Revolucionar... upucen u svetske tokove politike... chak upoznat i sa stanjem u nashoj zemlji (vidi, izmedju ostalog, "bowling for columbine").
Imidz mu je tipichan shock-rock... Shto tebi ne bi trebalo da bude strano jer slushash ljude koje su se bavili istim stvarima, ali nisu smeli preko crte.
Nije da to njega interesuje... to mu je trebalo da bi privukao paznju i pocheo da prodaje ploche...
Sad je naravno batalio taj imidz. Moze mu se sad.
Nadaran chovek u najmanju ruku. A ti reche "idiot".
Bravo, bravo.
Fency_Killer:Oni koji javno prikazuju simbole koje predstavljaju satanizam i koji satanizam pominju u svojim pesmama su po mom misljenju sve samo ne satanisti.Pre bih poverovao da je Stoja veci satanista nego Manson.
Lanfear:Je l' imash neki argument kao potporu svojim nekoherentnim lupetanjima?TYLER:BOLESNI PE DE R
MUZIKA MU JE G O V
NO
TRAUMATIČNI PAĆENICI.
O, daaa, ja sam satanista i traumatichni pacjenik, ooo yeaaah. Bash se spremam da trknem do groblja za par minuta, moji ortaci spremaju neku gozbu (posle zrtvovanja zivotinjki, narafski).
Haj' o'ladi. Prichash gluposti. Da mi je samo znati chiju ocharavajucu muziku sa dubokoumnim porukama u pjesmama ti slushash.
Manson je genijalan, samo shto si ti suvishe plitak da bi to shvatio.
Prochitaj text bilo koje njegove pjesme pa cesh -mozda- ukapirati neke stvari.
TYLER:Lanfear:TYLER:SMEŠNO
SLUŠAM MUZIKU KOJU TI NIKAD NE BI SHVATIO I ZAVOLEO ALI TO ME I NE ZANIMA
I NE TREBA MI ARGUMENT
DOVOLJAN JE NJEGOV IZGLED(SVAKO KO JE IMALO NORMALAN NE BI PRAVIO NAKAZU OD SEBE NA NAČIN NA KOJI ON TO RADI)I NJEGOV NASTUP.
ON JE BOLESTAN
ŽAO MI GA JE.
Da treba ti argument.Ako vec vredjas nekog onda budi covek i daj neki pametni argument.
Tebi zao njega????
Mislim da on i nije bas bolestan, pogledaj koliku je instituciju napravio od sebe i koliko kesha ima.I ebe mu se za tebe, mene i ostale klince koji se pale na njegov " satanizam"
I iskljuci taj Caps Lock, to je protiv pravilnika krstarice
A meni je zao tebe.TYLER:Lanfear:Je l' imash neki argument kao potporu svojim nekoherentnim lupetanjima?TYLER:BOLESNI PE DE R
MUZIKA MU JE G O V
NO
TRAUMATIČNI PAĆENICI.
O, daaa, ja sam satanista i traumatichni pacjenik, ooo yeaaah. Bash se spremam da trknem do groblja za par minuta, moji ortaci spremaju neku gozbu (posle zrtvovanja zivotinjki, narafski).
Haj' o'ladi. Prichash gluposti. Da mi je samo znati chiju ocharavajucu muziku sa dubokoumnim porukama u pjesmama ti slushash.
Manson je genijalan, samo shto si ti suvishe plitak da bi to shvatio.
Prochitaj text bilo koje njegove pjesme pa cesh -mozda- ukapirati neke stvari.
SMEŠNO
SLUŠAM MUZIKU KOJU TI NIKAD NE BI SHVATIO I ZAVOLEO ALI TO ME I NE ZANIMA
I NE TREBA MI ARGUMENT
DOVOLJAN JE NJEGOV IZGLED(SVAKO KO JE IMALO NORMALAN NE BI PRAVIO NAKAZU OD SEBE NA NAČIN NA KOJI ON TO RADI)I NJEGOV NASTUP.
ON JE BOLESTAN
ŽAO MI GA JE.
Ovako je vec bolje.TYLER:svaka cast
sto si zensko
vec sam reko koji su mi argumenti
* ako sam plitak
OKLAGIJA:Ruzan ko zemlja, a cuo sam da je izvadio nekoliko rebara
da bi mogao sam sebi da PUSHI !!! :? :? :?
jes da ne slusham te krmetjake al i ja sam to nachuo!OKLAGIJA:Ruzan ko zemlja, a cuo sam da je izvadio nekoliko rebara
da bi mogao sam sebi da PUSHI !!! :? :? :?
VisionOfDisorder:mrzi me da vas uchim, opet.
find out for youself.
VisionOfDisorder:don't get your hopes up, mije mishljenje je samo za odabrane. nisam za dzabe pisao radove o njemu, da bi me zayebavale budale koje ne razlikuju dupe od glave. ne mislim na tebe, prvi put te vidim.
tema ze zavrshava ovde. mozete pocheti sa svojim nebulozama.