Marilyn Manson

• Začetnik teme Začetnik teme Devilish Dog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nenad_KV:
Marylin Manson je covek ozbiljno poremecenog uma, sa izvitoperenim pogledom na svet. Zapitajmo se samo da li cu da slusam coveka koji nije siguran da li je musko ili zensko, koji izvodi felacio sa basistom svog benda i hiruskim putem skida rebra da bi sam sebi mogao da priusti oralno zadovoljstvo?
Ne postajem li ja kao on koji tezi da svojom muzikom i meni postavi takva nacela?
:cry: :cry: :cry:
Lik je stvarno udaren u glavu, ali muzika mu nije losa.

ok muzika mu nije losa...ali mislim da je on sam po sebi prateran...i da niko ne moze da bude tolko bolestan...i da on zaista pokusava da ubedi masu u satanu itd sto je zaista grozno

Zaboravite na njegov imidz,glupe MTV provokacije i samo poslusajte Antishrist Superstar po mogucnoscu sa odstampanim tekstovima pred sobom. Od The Wall nije napravljen bolji konceptualni album (iako su pesme namerno ispremetane pa prica nije linearna).Uopste ne slusam niti metal niti industrial muziku ali u pitanju je apsolutno remek delo 90 tih.Bez obzira na religiozne konotacije i smisljene provokacije.Od crva do superstara i nazad u blato.

meni je on malo smeshnjikavo-tuzhan. lichi na klovna. a to bogami i jeste... uopshte ne mogu ozbiljno da shvatam choveka koji sve ono radi od sebe, zato mi je smeshno da neko tog MTV pajaca naziva antihristom, satanistom, i slichno :)
a secjam se jednog citata o njemu sa nekog drugog foruma: "znachi, budalu bih natakao na kolac i mlatio Ville Valo-a tako dobijenim oruzhjem dok ne crknu obojica" :mrgreen:

Nenad_KV:
Marylin Manson je covek ozbiljno poremecenog uma, sa izvitoperenim pogledom na svet. Zapitajmo se samo da li cu da slusam coveka koji nije siguran da li je musko ili zensko, koji izvodi felacio sa basistom svog benda i hiruskim putem skida rebra da bi sam sebi mogao da priusti oralno zadovoljstvo?
Ne postajem li ja kao on koji tezi da svojom muzikom i meni postavi takva nacela?
:cry: :cry: :cry:

Evo malo literature za sve, posebno za Nesu
http://www.angelfire.com/scary/svetopismo/
Da li cu da citam knjigu odakle su uzeti ti citati? Hocu li da postujem njene crkve i ljude koji sluze toj svetoj knjizi? Ako na ovome svetu postoji nesto diskriminatorno i omalovazavajuce za ljude uopste onda je to Biblija. Zveri su oni koji u drugim ljudima vide zver.

Marylin... stvara umetnost, a perverzija je u umovima koji u njegovoj umetnosti vide perverziju. Rece on licno.
Svakako da nikoga ne ostavlja ravnodusnim, a to mu je verovatno i bio cilj. :twisted: Licno, cenim njegov rad, posebno spotove... onaj za Tainted Love je totally wicked!

Pa on ima dobru muziku,ali imidz i sam on mi je malo grozan,ali ono sto me najvise nervira kod njega(izvinite ako gresim,ne slusam ga puno),svaka njegova hit pesma (Tainted Love,Sweet Dreams,Personal Jesus idt.) su obrade najvece.Pa ajde nesto on da smisli,a ne da pravi,iako su dobre,pesme koje nisu njegove,tj. obrade

Manson je bas zesci lik!svidja mi se njegov imidz,ima odlicne zive nastupe...svidjaju mi se i njegove pesme zato sto su prilicno realne.Najcesce su nekako drustveno politicke prirode,govore o diskriminaciji ruznih ljudi,o svetskoj muzickoj sceni itd.
nezna se bas mnogo o njemu,ali ono sto se sigurno zna je da je veliki manipulator i da voli da privlaci paznju na sebe...

jos davno negde procitah da je on u detinjstvu bio dete koje su svi zlostavljali.
sumnjam da je on mentalno bolestan (mada moze biti), pre ce biti da izigrava ludaka zbog popularnosti. dobro je procenio da ce mnogi poludeti za tim njegovim imidzom.

pesme - 'nako. spotovi - jadno.

A sto se svi hvatate za njegov "imidz", koji btw i nije njegov vec svojevrsna kradja, malo od Alice Coopera,malo od Kissa malo vise od Dejvid Bouvija.....nista originalno.
Muzika djere djere....
eventualno bi vredelo pogledati cisto zbog scenskog nastupa.
Sta se palite, kao on je satanista. Jes satanista koliko sam ja Devica Marija, aloooo decooo novaaac, marketinggg.

Sve u svemu, bole me dupe za Mansona.

nishta loshe...nije da sam suludi fan...al nije ni smetje...neko reche da je ko eminem...pitanje za tog nekog : el bi da ti se dete sutra lozhi na eminema i ekipu il na mensona i ekipu?...

Manson i Eminem su veoma slicni,samo sto znamo kakav Eminem ima stav prema Srbiji,a oni malo bolje obavesteni znaju da je Manson vise puta pricao o krizi na Kosovu i NATO bombardovanju(verovali ili ne),ali koliko je to bitno? :? malopre sam saznao preko tv-a da se Manson oprostio od svoje prepoznatljive sminke...iznenadilo me je koliko dobro izgleda bez sminke.

Manson nema apsolutno nikakve veze sa satanom,kao sto je neko pomenuo ovde,a ja cak kazem kao malo tradicionalniji metalac da njegova muzika nema nikakve veze ni sa jednim metal pravcem.

Ali kao sto je rekao osnivac Heavy Metala Tony Iommi jos 1996 "Manson se dokazao na planu imidza i nekih vizuelnih ideja,sada je vreme i muzicki da se dokaze."
To se nikada nije desilo,sva ta sokantnost,taj besmisao,to samo idiot moze da izmisli.

Obratite paznju bolje na King Diamonda,koji totalno suprotno Mansonu je okrenut prvenstveno muzici pa tek onda svom imidzu.

Back