MAPA USA ZA BALKAN IZ 1995 GODINE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dokaao si da si u pravu i da se mali zajebao.... Koji **** sad izigravas? Ako ne mozes da se ponasas normalno, ne treba ni da ucestvujes u diskusijij.... idi na forum "Crne legije" ili na "krajinaforce".... tamo cete docekati rasirenih ruku....

a šta ti izigravaš?
odvjetnika, dušebrižnika..?

ajde oladi
svi smo skontali da je ova tema glupost pa se malo zekamo ili se pridruzi ili....

sa crnom legijom a Boga mi niti sa "krajišnicima" ne želim imati apsolutno nikakve veze:idea:

pozz

E ne mogu da verujem sta sve covek ovde nece videti!
To sto je mozda neki Amer ( pitanje je jeli oficir americke vojske ili oficir muslimanske vojske) ima neku kartu ne znaci da je to zvanicna karta! Neko bi mu sigurno dao tu kartu da nosi sa sobom kako bi posle bitke na Treskvici nastavio sa tim planovima koji se vide na karti!

Mislim, Ilinoida, mnogo si brate smesan! Kao ustipak!

Jesu, i kartografija je bila u moodi pocetkom devedesetih....
seti se Mesica i Draskovica i onog predloga o "mapi poput leopardove koze".

Ronhil, a? Ima se novaca, zar ne

<čedo mod on>
nemo da mi pominješ te neke divlje mačke odma me prodju zmarci i pomislim na nejač i gladne lavove tigrove geparde pume itd

puj puj puj : prekrst:
<mod off>

ma ronhill je za šljakere , srednja zalost, ali navika štaš ;)

Dokaao si da si u pravu i da se mali zajebao.... Koji **** sad izigravas? Ako ne mozes da se ponasas normalno, ne treba ni da ucestvujes u diskusijij.... idi na forum "Crne legije" ili na "krajinaforce".... tamo cete docekati rasirenih ruku....

To i ja hocu da kazem, ja ne tvrdim ovde da je mapa tacna jer za to nemam dokaz, ali to nikako nije razlog da se ovde neko ponasa kroz ovu diskusiju krajnje bezobrazno. Ako vam tema ne odgovara, izvolite zaobiđite je.

E ne mogu da verujem sta sve covek ovde nece videti!
To sto je mozda neki Amer ( pitanje je jeli oficir americke vojske ili oficir muslimanske vojske) ima neku kartu ne znaci da je to zvanicna karta! Neko bi mu sigurno dao tu kartu da nosi sa sobom kako bi posle bitke na Treskvici nastavio sa tim planovima koji se vide na karti!

Mislim, Ilinoida, mnogo si brate smesan! Kao ustipak!

Ja ne tvrdim da je mapa tacna, ali ko ovde moze da tvrdi da nije ? Prvo, ne znamo ko je tu mapu nacrtao, ako nije americki oficir ne znaci da nije neko drugi (Albanac, Musliman), to ne znaci svakako da je zvanicna karta. U osnovi, za nju ne postoje dokazi da je od americkog oficira, kao sto ne postoje dokazi da je "obicna namerna izmisljotina" jer to ne znamo i ne mozemo da tvrdimo.

ОВО ЈЕ НАЂЕНО КОД МРТВОГ ОФИЦИРА САД-а (1995) КОЈИ ЈЕ УБИЈЕН У АКЦИЈИ СА МУСЛИМАНИМА ПРОТИВ СРБА (1. СЕПТЕМБАР 1995 ГОДИНЕ) НА ПЛАНИНИ ТРЕСКАВИЦА, ЈУЖНИЈЕ ОД САРАЈЕВА.

ups, izvinjavam se...sad sam tek video, mapa je nadjena kod mrtvog emerikanca, a ja gore napisao ranjenog.

...nekako po crtezu, ucinilo mi se da je crtao do poslednjeg trenutka, sory. ;)

Ja ne tvrdim da je mapa tacna, ali ko ovde moze da tvrdi da nije ? Prvo, ne znamo ko je tu mapu nacrtao, ako nije americki oficir ne znaci da nije neko drugi (Albanac, Musliman), to ne znaci svakako da je zvanicna karta. U osnovi, za nju ne postoje dokazi da je od americkog oficira, kao sto ne postoje dokazi da je "obicna namerna izmisljotina" jer to ne znamo i ne mozemo da tvrdimo.

mislim brate :dontunderstand: te

ako si ti sebe shvatio svaka ti čast

mnogo si konfuzan

Tu mapu je crtao RUSKI AGENT, koji je imao u cilju subverzivno - diverzantsku delatnost na prostoru bivshe Yugoslavije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back