MAPA USA ZA BALKAN IZ 1995 GODINE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol:
130335975447a0d1b05fd59.jpg

Mi ovde na ovoj temi NISMO spominjali Beogradski Pashaluk.
Znam da ih ima koj bi voleli videti Serbiju u tim i takvim okvirima to je druga prica..
Ali ima i onih sto se zalazu za Srbiju od Beograda do Tirane i Prishtine preko Tokija i Ankoridza ili kako vec ide ta ruta.

Pa nismo spominjali ali neko mora i da spomene jer su na mapi jasno iscrtane granice pashaluka. Doduse treba tu jos par korekcija...

Mi ovde na ovoj temi NISMO spominjali Beogradski Pashaluk.
Znam da ih ima koj bi voleli videti Serbiju u tim i takvim okvirima to je druga prica..
Ali ima i onih sto se zalazu za Srbiju od Beograda do Tirane i Prishtine preko Tokija i Ankoridza ili kako vec ide ta ruta.

А извини ко се то залаже за Србију до Токија ?
Ja само желим да видим Србију о оквирима њених регулисаних и међународно признатих граница. Дакле оно што у уставу Србије пише, ништа мање и ништа више од тога.

Ja само желим да видим Србију о оквирима њених регулисаних и међународно признатих граница. Дакле оно што у уставу Србије пише, ништа мање и ништа више од тога.
Ma kakve granice ??!?!?!
Zar Srbijansko nogovodstvo NIJE bilo PROTIV AVNOJEVSKIH GRANICA?
E sada bi izgleda i Avnojevske granice bile jako, jako dobre.
SjETIMO se plana Z4 koji je Srbima u Hrvatskoj obezbJedjivao skoro pa drzavu u drzavi :lol::lol:
Ali... tako to biva kada se .....sniva

viš kako nato eu sad penicilin šljaka.
smanjiše se apetiti naglo:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back