Шта ти мислиш о Мандићу и Кнежевићу? Годинама и деценијама су главни борци против Мила а сад су одједном као Вучићеви људи...коме то одговара? И зашто мислиш да Вучићу не одговара податак да 63% народа говори српски у Црној Гори? Ја нисам за њега и не браним га наравно али овде не видим логику...
Kao apstinent nikad nisam izlazio na izbore do 30. avgusta kada sam zaokružio broj 9 odnosno koaliciju "Za budućnost Crne Gore". Na izborima nisam podržao opoziciju kao opoziciju već sam to uradio zato što sam bio protiv kriminalnog, lopovskog i izdajničkog režima Mila Đukanovića. O liderima fronta nemam neko posebno mišljenje iz razloga što su toliko godina bili opozicija bez nekog velikog uspjeha u borbi protiv režima. O njima ne znam puno osim o onome što se piše o njima kao npr. da je Andrija Mandić nekad bio komunista, a nedavno sam pročitao da je Aleksandar Dožić, potpredsjednik DNP-a, Milana Kneževića, poslivno vezan sa vrhuškom DPS-a!
Nova AFERA bivšeg režima u najavi: Vlada dala 35 miliona za put BA-KL, građani dobili podvodne tunele
—
Todor
Pisao sam o ovome na ovom portalu, ali uzalud, niko ni da čuje posebno kad pomenem jedno ime, to je Aleksandar Dožić, potpredsjednik DNP, Milana Kneževića. Ovaj propali i uzaludni promašaj od puta forsirao je Duško Marković i Vesna Medenica. Posao je dobila sarajevska firma iza koje stoji Bakir Izetbegović, podizvođača ima više, a jedan je Aleksandar Dožić, čije mašine se ovog momenta nalaze u Lubnicama i Jelovici.Koji je interes Duška Markovića? Jednostavan, Skijalište 1600 i Skijalište Smiljača, zatim nova trasa puta do Smiljače a odatle do Mojkovca, odnosno Jadranske magistrale kod kuće Duška Markovića, gdje bi bio most preko Tare do magistrale. Sin Duška Markovića, sin Vesne Medenice, Aleksandar Dožić su uvezani u ovim poslovima , kako na ovoj trasi tako i na Auto- putu. ( mašine pod zakup, gorivo, maziva, hrana i piće) Pisao sam na ovom portalu, jer imam tačna saznanja, da umjesto predviđenih 30 miliona za zgradnju ovog bezpotrebnog projekta već je cifra mnogo veća i izaći će na 100 miliona evra. Pravi stručnjaci kažu, ako je trebao da se pravi put do Berana nikako nije smio da se pravi tunel, već put širine 6 metara preko planine Bjelasice sa više počivališta i vidikovaca povezanih sa postojećim katunima, što bi privuklo ogromni broj turista, a ujedno oživio katune i taj vid turizma. Toliko za sad, a o uticaju materijala iz tunela na životnu sredinu pisaću drugom prilikom.
Ima još komentara Todora
https://www.in4s.net/nnova-afera-bi...za-put-ba-kl-gradjani-dobili-podvodne-tunele/