Мандић: Кривокапић више нема поверење и подршку ДФ-а

Srba u Crnoj Gori ima mnogo više nego što to zvanični podaci prikazuju pozivajući se na režimski lažirani popis stanovništva.

Vučić često puta ponavlja da Srba u Crnoj Gori ima 29% i pravi paralelu sa Albancima u Makedoniji i na taj način Srbe predstavlja kao nekakvu manjinu iako je u pitanju narod koji je stvarao Crnu Goru.
2003. godine na popisu stanovništva 63% se izjasnilo da im je srpski maternji jezik ali ovaj podatak ne odgovara Aleksandru Vučiću.
Шта ти мислиш о Мандићу и Кнежевићу? Годинама и деценијама су главни борци против Мила а сад су одједном као Вучићеви људи...коме то одговара? И зашто мислиш да Вучићу не одговара податак да 63% народа говори српски у Црној Гори? Ја нисам за њега и не браним га наравно али овде не видим логику...

Шта ти мислиш о Мандићу и Кнежевићу? Годинама и деценијама су главни борци против Мила а сад су одједном као Вучићеви људи...коме то одговара? И зашто мислиш да Вучићу не одговара податак да 63% народа говори српски у Црној Гори? Ја нисам за њега и не браним га наравно али овде не видим логику...
Kao apstinent nikad nisam izlazio na izbore do 30. avgusta kada sam zaokružio broj 9 odnosno koaliciju "Za budućnost Crne Gore". Na izborima nisam podržao opoziciju kao opoziciju već sam to uradio zato što sam bio protiv kriminalnog, lopovskog i izdajničkog režima Mila Đukanovića. O liderima fronta nemam neko posebno mišljenje iz razloga što su toliko godina bili opozicija bez nekog velikog uspjeha u borbi protiv režima. O njima ne znam puno osim o onome što se piše o njima kao npr. da je Andrija Mandić nekad bio komunista, a nedavno sam pročitao da je Aleksandar Dožić, potpredsjednik DNP-a, Milana Kneževića, poslivno vezan sa vrhuškom DPS-a!

Nova AFERA bivšeg režima u najavi: Vlada dala 35 miliona za put BA-KL, građani dobili podvodne tunele

Todor
Pisao sam o ovome na ovom portalu, ali uzalud, niko ni da čuje posebno kad pomenem jedno ime, to je Aleksandar Dožić, potpredsjednik DNP, Milana Kneževića. Ovaj propali i uzaludni promašaj od puta forsirao je Duško Marković i Vesna Medenica. Posao je dobila sarajevska firma iza koje stoji Bakir Izetbegović, podizvođača ima više, a jedan je Aleksandar Dožić, čije mašine se ovog momenta nalaze u Lubnicama i Jelovici.Koji je interes Duška Markovića? Jednostavan, Skijalište 1600 i Skijalište Smiljača, zatim nova trasa puta do Smiljače a odatle do Mojkovca, odnosno Jadranske magistrale kod kuće Duška Markovića, gdje bi bio most preko Tare do magistrale. Sin Duška Markovića, sin Vesne Medenice, Aleksandar Dožić su uvezani u ovim poslovima , kako na ovoj trasi tako i na Auto- putu. ( mašine pod zakup, gorivo, maziva, hrana i piće) Pisao sam na ovom portalu, jer imam tačna saznanja, da umjesto predviđenih 30 miliona za zgradnju ovog bezpotrebnog projekta već je cifra mnogo veća i izaći će na 100 miliona evra. Pravi stručnjaci kažu, ako je trebao da se pravi put do Berana nikako nije smio da se pravi tunel, već put širine 6 metara preko planine Bjelasice sa više počivališta i vidikovaca povezanih sa postojećim katunima, što bi privuklo ogromni broj turista, a ujedno oživio katune i taj vid turizma. Toliko za sad, a o uticaju materijala iz tunela na životnu sredinu pisaću drugom prilikom.

Ima još komentara Todora
https://www.in4s.net/nnova-afera-bi...za-put-ba-kl-gradjani-dobili-podvodne-tunele/

Mislim da Ga (premijera) sad lepo trebaju da nazovu telefonom i pitaju kad je to sutra , a moze i prekosuta ili nakosutra od danas, ali za dalje sad nema izgovora.
Mislim da je veca sila zapretila Krivokapicu u ovom slucaju i da ovo nije do njega. Nebi ja njega krivio, nije mu lako, daleko od toga.

Пријатељу СПЦ је већа и важнија и од Црне Горе и од Србије...није проблем да се потпише било где где се договоре али само инсистирање на томе да то баш буде у Црној Гори је потпуно непотребно и не баш братски...ако ме разумеш...
Срби и Србија су постојали и пре СПЦ.Срби су створили СПЦ а не обрнуто.

MILA NIJE SRUSIO MANDIC KOJI JE DECENIJAMA TOBOY LAJAO NA VLAST , vec vjerni narod crne gore i Amfilohije i sasvim je u redu da se predlozi da se na godisnjicu smrti dogodi ovaj svecani cin....
Мила је управо срушио ДФ, који је успео да обједини све просрпске мање странке, и спречи расипање гласова које је Милу увек омогућавало да намакне већину од 41 посланика.

Кривокапић је одавно требао да се повуче ако није могао да поднесе притиске. Он више неће доћи на власт, али сада је проблем то што је он нови камен на који се спотичу не-Милови гласачи. То доводи у питање смењивање Мила, јер ће се већ на следећим изборима вратити ако Кривокапић овако настави.

Кмеее....кмеее...

Кривокапић кара, не само по Српској Спарти, већ почео и по Србији да кара паћенике.

Тачно се зна ко ће од Форумаша да напада човека који је победио Мила.

Све је то страшно чудно.На изборима победе ДФ, Демократе и УРА, а у влади нема министара из ДФ.Влада је експертска али је њен истакнути члан млади политичар од 30-так година Дритан Абазовић.

Све је то страшно чудно.На изборима победе ДФ, Демократе и УРА, а у влади нема министара из ДФ.Влада је експертска али је њен истакнути члан млади политичар од 30-так година Дритан Абазовић.

То је зато што Владу нису састављали Вучић и Мило, већ Амфилохије и Кривокапић.

Ја један дан мислим да је Кривокапић у праву други дан да је ДФ и то је нормално не познајем довољно ситуацију, а волим да размишљам својом главом...надам се да тако и сви овде...:mrgreen:

Back