Manchester United

Za mene je fizika laganica(zato sam upisao tehničku školu).

@feces

Ne znam što si mene nabrojao u onom tvom postu, u vezi ispravljanja grešaka.Ja nisam nikada nikog ispravio ovde na forumu ako je imao pravopisnu grešku(smatram da su to greške pri kucanju 95%). Ali evo ako baš oćeš:

" reci oba dve utakmice nije nikakva gramaticka ili pravnopisna greska,nego si ti sa tim pokazao kolko si obrazovan "za svoje godine"naravno.raspitaj se remo.idi kod profesora srpskog iz sredje skole da te malo savetuje...(da sam ja zaista pogresio odma bi doso onaj jekaigeorge,alex i jos neki babuni i poceli se smejati)ovako vide da si ti pogresio sto si se uopste hteo napraviti pametan i nece da te brukaju.kazem nece da te brukaju jer ste istomisljenici.braca po klubu...da razumes...

nego "cica"jel se kaze go ili gol?a bre ko sad koga uci gramatiku? mislio sam da si barem na nivou svojih godina kako se predstavljas a ne na nivou deteta u 3 osnovne.go...

gol sumljiv?sta pricas nesretnice? gol je regularan i ti to znas i nemoj da kenjas o tome...

sta je trebo giggs?da pita lilevce kad i de ce da im suta? glupost je uopste raspravljati sa o ovakvim bezvezarijama.

a kad je henry vama dao preslikan gol pre 3-4 sezone? onda se niste bunili?

ne budi poltron covece...

mi jedva dobili liverpool a vi "jedva"izgubili...tako da...liver uopste nije klub za podjebavanje pa i da smo izgubili od njih...

Da si ti u stvari jugović skontao sam upravo po načinu pisanja poruka, i po tome što se on više nije pojavljivao otkad si ti došao. Samo nisam imao nameru da kažem to, jer je to tvoja stvar.

И изгледа има пренос на ртс-у од 9, леп гест са њихове стране, што не значи да ћу да почнем да плаћам претплату :)

jel neko gledao kako se ronaldo sapleo o svoju nogu kad je nesto pokusavao (kako se prosuo, a joj)... ako je... tako mu i treba, da se malo spusti na zemlju...
laughing.gif

KAko mi je drago sto je Ronaldo dao onakav gol! Mnogo me nerviraju sto ga konstano pominju i sto stalno nadju nesto da prigovaraju. Decko je sigurno jedan od najboljih igraca evrope na toj poziciji i jedini problem je to sto nemaju sta da mu zamere na terenu pa se zato hvataju za privatan zivot, karakter itd... Ja sam pre mislila da mnogo simulira prekrsaje,ali sam posle ukapirala da ga u 90%
slucaja stvarno udare/pokupe sta vec...

@sweetchick Nisam znala da ne volis Kristijana.

covek jeste extra igrac, ima mnogo dobru tehniku, al se previse qrci....mnogo se glupira i precesto pada...mozda ga i fauliraju u 90% slucaja al onda na njemu prave po 15 faulova na mecu, sto se ne bi desavalo da ne mrsi tolko.....

ZzZzZz:
po njima je recimo Maldini maneken

:lol: :lol: :lol:
Urnebesno :lol:

Inače. mislim da je Kronaldo maneken u izradi, negde na sredini proizvodnog procesa. Ipak mora malo da se pomuči da bi stigao Bekama :D
Mora da spava pred kamerama, da plaća frizuru preko 1000$, da na glavi ima uvek, ali uvek preko 3kg gela(i to najskupljeg) itd...Ipak je Bekam Tito za sve njih :lol: :razz::grin:

Back