Manchester United

JekaiGeorge:
KAko mi je drago sto je Ronaldo dao onakav gol! Mnogo me nerviraju sto ga konstano pominju i sto stalno nadju nesto da prigovaraju. Decko je sigurno jedan od najboljih igraca evrope na toj poziciji i jedini problem je to sto nemaju sta da mu zamere na terenu pa se zato hvataju za privatan zivot, karakter itd... Ja sam pre mislila da mnogo simulira prekrsaje,ali sam posle ukapirala da ga u 90%
slucaja stvarno udare/pokupe sta vec...

@sweetchick Nisam znala da ne volis Kristijana.
auf,bas se vidi da si zensko...
ta zenska mekanost se ne moze odglumiti.
ali se plasim da si licemerna,jer ne bi mogao niko ko je vatreni navijac najljuceg rivala voleti ovaj drugi tim...
mislim da se malo foliras da me izvines :-D ali moguce je da si zaista objektivna
a jest vala je ronaldo spicio strasan gol...

@Feces Pa ja jesam zensko i sta da radim ta mekanost je urodjena :-) . A mnogo me nervira kad se okome na jednog igraca i stalno mu nalaze nesto sto ce da kritikuju, baz obzira iz kog je kluba igrac. Izgleda licemerno i cini se da se foliram ali Junajted je moj drugi omiljeni klub. Bez obzira sto su Celzi i Junajted ljuti rivali. A sto se Kristijana tice i ja sam mislila da se folira, medjutim kad se malo bolje obrati paznja moze se primetiti da neretko dobija po nogama.

i ja sam zensko, ali nikad, ali bas nikad nisam volela te napaljotke poput kristiana, bekama, neste... meni je uvek sladji neko poput sheve, crespa (ali kad je bio mladji), i onaj italijancic sto niko nece da mi kaze kako se zove... itd...
muka mi je vise od tih plasticnih nalozenih pozera, pa sta i ako ima koju boru ili sta vec... vazno je da ima nesto u sebi... ;)

Nije ni meni sladak Kristijano samo mi zao sto ga stalno napadaju. Dobro Bekam mi je bio sladak neko vreme, a posle mi vise ne...Cisto ono ne svidja mi se vise. Meni su obicno simpaticni likovi koje retko ko voli ili koji imaju nesto specificno (npr.Murinjo. obozavam sto uvek kaze sta misli.).
A nije da nesto branim Ronalda, samo mislim da ga bezveze prozivaju. Sve je to zbog SP, a nije tacno da je sudija zbog njega dao Runiju crveni. Zasluzeno ga je dobio i Kristijano nema nikakve veze sa tim.

KriviStojko:
covek jeste extra igrac, ima mnogo dobru tehniku, al se previse qrci....mnogo se glupira i precesto pada...mozda ga i fauliraju u 90% slucaja al onda na njemu prave po 15 faulova na mecu, sto se ne bi desavalo da ne mrsi tolko.....

Pa ne moze bash swe, ali moze dosta toga. Dechko je weoma talentowan i extra igra, drugi mogu samo da mu zawide :twisted:

JekaiGeorge:
Nije ni meni sladak Kristijano samo mi zao sto ga stalno napadaju. Dobro Bekam mi je bio sladak neko vreme, a posle mi vise ne...Cisto ono ne svidja mi se vise. Meni su obicno simpaticni likovi koje retko ko voli ili koji imaju nesto specificno (npr.Murinjo. obozavam sto uvek kaze sta misli.).
A nije da nesto branim Ronalda, samo mislim da ga bezveze prozivaju. Sve je to zbog SP, a nije tacno da je sudija zbog njega dao Runiju crveni. Zasluzeno ga je dobio i Kristijano nema nikakve veze sa tim.
pa englezi su za fer plej samo kad neko udari po njima...
kad rooney na primer simulira nikom nista a kad ronaldo ili robben ili drogba onda se napravi citava drama na ostrvu...
ne kaze se dzabe"pravi se englez"...
cobani...

Back