Manchester United

Feces:
ali ako nemaju dobrog defanzivnog veznog tim ide u sunovrat.

Ali tu je Žilberto kralj.

Feces:
sta je bilo sa povredama prosle sezone kad ste bili 4?

Stvarno da nema povreda, bilo bi kako ZzZzZz kaže. Najjači tim Arsenala još nije odigrao zajedno nijedan meč(Leman, Ebue, Ture, Galas, Kliši, Žilberto, Hleb, Rosicki, Fabregas, Anri, Van Persi). Uvek je neko iz ove postave bio povređen u toku ove sezone, a ni prošle nije bilo bolje. Povreda je bilo koliko i sada,ali zamena nije ni bilo(sada ih bar ima kakve su, takve su.Tad je levog beka morao da igrao Flamini!, koji je inače defanzivni vezni, jer su i Kol i Kliši bili povređeni pola sezone i više)tako da ne znam o čemu ti pričaš.

Feces:
arsenalova era se zavrsila prodajom patricka viere.

Činjenica je da nam nedostaju iskusniji igrači, koji bi mnogo šta naučili talentovane mlade igrače, iako su i ovako odlični. Arsenal ima podmladak sigurno u top 5 u Evropi. Mančester, Liverpul i Čelzi ga nešto i nemaju koliko mogu da vidim.
A pogledaj kako igra Diabi. Svi ga već vide kao novog Vieru, samo što je ovaj mnogo mirniji igrač, i neće dobijati crvene kartone kad god bude bio u prilici. Viera je malo stariji od njega bio jedan od najgrubljih igrača lige.

Feces:
bio bi eventualno treci ukoliko bi ostao bez 50% prvog tima po nekim cudnim okolnostima a ta okolnost ti se ogleda u promilima

Pošto imamo dve tekme manje od Liverpula, samo jedan bod manje, bićemo uskoro i treći, a tek sa njima trebamo da igramo(ne mogu da ne skrenem pažnju na moj avatar po ko zna koji put).
Što se tiče povreda Anri, Rosicki, Ebue, Van Persi, Flamini, Hojt, Đuru, i Diabi su povređeni.
Skoro da sastaviš ceo tim, od kojih su prvih 4 sigurni starteri, 5,6,7 zamene, dok je osmi izvanredan mali igrač koji tek treba da zaigra u prvih 11.

Al si ti decko nepismen-oba dve !!!! Kaze se il obe il u dve utakmice.Za ovo kako smo prosli - prosli smo i vi ste dobili uz sumnjiv go u gostima, da ne pricam sto ste jedba dobili Liverpul u gostima....itd...Opet ne kazem da mi nismo imali takve utakmice ali lepo pise gore u postu da CESTITAM - dakle stojim iza cestitki.

reci oba dve utakmice nije nikakva gramaticka ili pravnopisna greska,nego si ti sa tim pokazao kolko si obrazovan "za svoje godine"naravno.raspitaj se remo.idi kod profesora srpskog iz sredje skole da te malo savetuje...(da sam ja zaista pogresio odma bi doso onaj jekaigeorge,alex i jos neki babuni i poceli se smejati)ovako vide da si ti pogresio sto si se uopste hteo napraviti pametan i nece da te brukaju.kazem nece da te brukaju jer ste istomisljenici.braca po klubu...da razumes...

nego "cica"jel se kaze go ili gol?a bre ko sad koga uci gramatiku? mislio sam da si barem na nivou svojih godina kako se predstavljas a ne na nivou deteta u 3 osnovne.go...

gol sumljiv?sta pricas nesretnice? gol je regularan i ti to znas i nemoj da kenjas o tome...

sta je trebo giggs?da pita lilevce kad i de ce da im suta? glupost je uopste raspravljati sa o ovakvim bezvezarijama.

a kad je henry vama dao preslikan gol pre 3-4 sezone? onda se niste bunili?

ne budi poltron covece...

mi jedva dobili liverpool a vi "jedva"izgubili...tako da...liver uopste nije klub za podjebavanje pa i da smo izgubili od njih...

@feces sto se bre toliko nerviras... a i sto toliko napadas druge, rema uopste nije mislio nista lose...
a gol jeste regularan, ali postoji nesto sto se zove fer-plej... pobeda je pobeda ali ona gubi svoju vrednost ukoliko se ostvari ne-fer ili nepošteno... mislim da je i rema to hteo (pokusao) da kaze... ;) pozz...

@Feces Ne vidis koliki si babun. A rema je bio u pravu za gramaticke greske koje si napravio i nemas pravo da tako napadas njega ili bilo kog drugog zato sto ja tebe nisam nazvala ni babun ni kreten... A osim toga nisam "onaj" nego "ona" . A Alex navija za Arsenal tako da nema razloga da ga brani zbog kluba. Znaci sve si pogresno shvatio...
Osim toga, daj ostavite vise tu gramatiku, pa nismo na casu srpskog jezika!

Slazem se sa tobom da je gol bio regularan,ali se dovodila u pitanje fer igra, to je rema hteo da kaze.

" reci oba dve utakmice nije nikakva gramaticka ili pravnopisna greska,nego si ti sa tim pokazao kolko si obrazovan "za svoje godine"naravno.raspitaj se remo.idi kod profesora srpskog iz sredje skole da te malo savetuje...(da sam ja zaista pogresio odma bi doso onaj jekaigeorge,alex i jos neki babuni i poceli se smejati)ovako vide da si ti pogresio sto si se uopste hteo napraviti pametan i nece da te brukaju.kazem nece da te brukaju jer ste istomisljenici.braca po klubu...da razumes...

nego "cica"jel se kaze go ili gol?a bre ko sad koga uci gramatiku? mislio sam da si barem na nivou svojih godina kako se predstavljas a ne na nivou deteta u 3 osnovne.go...

gol sumljiv?sta pricas nesretnice? gol je regularan i ti to znas i nemoj da kenjas o tome...

sta je trebo giggs?da pita lilevce kad i de ce da im suta? glupost je uopste raspravljati sa o ovakvim bezvezarijama.

a kad je henry vama dao preslikan gol pre 3-4 sezone? onda se niste bunili?

ne budi poltron covece...

mi jedva dobili liverpool a vi "jedva"izgubili...tako da...liver uopste nije klub za podjebavanje pa i da smo izgubili od njih... " Toliko samo o greskama ;) P.s.Rekoh ti sve sto se tice gresaka zato sto mi je od jednog najboljeg druga mama profesorka srpskog jezika - tako da ti se zapitaj gde si ucio skolu ! Za igru MAN UTD-a rekao sam vec da smo i mi imali slicne partije sto se tice "provlacenja" tako da smo tu isti.

Mrzi me da stavljam veliko slovo na pocetku recenice.A sto se tice toga trebo,odma i doso,to je narodski jerzi i ne bi trebalo da te buni...ovo je i ovako samo forum de se izbacuju juznoslovenske gluposti...

izvini remo al reci toj mami od tvog druga da nema veze sa zivotom...prilikom ispravljanja je "zaboravila"da se giggs,henry i liverpool pisu velikim slovima... :D

Ok....mozemo u nedogled ali ima i drugih ljudi ovde.U svakom slucaju moj savet ti je budi bar malo tolerantniji.Navijaj za MAN UTD to ti niko ne brani, ali nemoj da pljujes i agresivno napadas druge clanove foruma jer navijaju za druge timove.P.s.Nije lepo to sto si rekao za njegovu majku.Prenecu mu i njoj u svakom slucaju.

Back