Manchester United

JekaiGeorge:
Ima vremena, a da ce nekog da osakati to je sigurno. Bas bi volela da se zakaci sa pogresnim tipom pa da ga ovaj napuca. Mnogo me iritiraju takvi igraci tipa Runi i Gatuzo.
hahahahaha,***** budalu...
treba i sama da znas da se tvoj dragi mihajlo balak ili balakovich sad ni ja vise nisam siguran i tvoj dragi cenjeni didije drog ba po malo cemu razlikuju od runija i gatuza,ali na gore...
prvi igra u veznom redu igrac koji nije ni priblizno borben i vatren kao runi i gatuzo a pokusava da osakati igrace,seti se samo sisoka i liverpola i bilo je tu jos mnogo ispada laktovima(primetio sam da je to murinjov stil igre,da protivnike udaraju laktovima) i nije nimalo bolji bio u bajernu(no dobro,nemac je pa mu moram oprostiti)
a sto se drugog tice na svakoj utakmici pokusava cuvara da izubija laktovima(seti se samo vidica)npr. i u jednoj anketici koju su radili igraci engleske lige za najprljavijeg fudbalere ubedljivo su bili prvi 1.)didije drogba 2.) barton iz manchester sitija 3.) robi sevidz
pa gledaj...
a paola fereiru necu ni da spominjem(podrazumeva se :razz: )

Kad bi se pokacili on i Gatuzo navijala bi da jedan drugog dobro izubijaju pre nego sto budu izbaceni sa terena :-) . A uopste ne osporavam da Balak igra prljavo. Cak sta vise mislim da igra mnogo prljavije od Drogbe. Drogba zna da udari nezgodno,ali ne kao Runi ili Gatuzo. Mozda i oni udaraju ali to bar nije toliko ocigledno kao kad to uradi Gatuzo. Nisam mogla da verujem kad je Gatuzo zakacio
(metaforicki receno) jednog igraca i jos ovaj ustaje a Gatuzo ga gleda onako:"ha ha Sta je majmune. Aj sad trci ako mozes" :lol: .

Ovaj rezultat je povoljniji za Man UTD - dobiju ih 1:0 kuci i zavrse posao.P.s.Sudijske odluke su sve regularne-Skols je bezveze napravio prvi faul-nepotrebno s dve noge uklizao-za drugi je ok-jer je prekinuo kontru.P.s.Drzim vam palceve u revansu-mada mislim da ste u boljoj poziciji od Rome.

Ja mislila da cete 100% da pobedite i izgubila opkladu. Bezveze... Nisam gledala tako da ne znam da li je ono bilo za crveni, mada znam da se u poslednje vreme sudije tesko hvataju za dzep kad je Kristijano u pitanju. Kad smo igrali protiv Portugala mislim da je trebao da podeli 20 zuta kartona, mozda i po koji crveni zbog silnih startova nad njim,ali ne... To pocinje da me zivcira.A mogu da zamislim, iako nisam gledala, kako su italijani teatralno padali. Ono,pomislis da nikada vise nece da hoda,a ono posle ustane kao da mu nista nije.

Back