nisam siguran da je bilo kog osakatio... :-DAlex.L:Lepo je od Runija što gine na terenu, ali ne moraju i ostali da ginu zbog njega
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam siguran da je bilo kog osakatio... :-DAlex.L:Lepo je od Runija što gine na terenu, ali ne moraju i ostali da ginu zbog njega
pancevu moze da drzi casove :-DZzZzZz:Nikad to igrac nece da bude. To je stoka bre!
hahahahaha,***** budalu...JekaiGeorge:Ima vremena, a da ce nekog da osakati to je sigurno. Bas bi volela da se zakaci sa pogresnim tipom pa da ga ovaj napuca. Mnogo me iritiraju takvi igraci tipa Runi i Gatuzo.
Runi i Gatuzo se ne mogu porediti nikako. Runi je gorila koja zna da igra, a Gatuzo je samo gorila..., pa ****š ga onda se mogu porediti, oba su gorile...JekaiGeorge:Ima vremena, a da ce nekog da osakati to je sigurno. Bas bi volela da se zakaci sa pogresnim tipom pa da ga ovaj napuca. Mnogo me iritiraju takvi igraci tipa Runi i Gatuzo.
68Mustang428CJ:Oba faula jesu bila za zute kartone. Posebno ovaj drugi.
billy idol:E zato sam uvek mrzeo Italijane. Zato sto im sudije vecito pomazu. Sinoc Milanu (ali dzabe), a evo sad i Romi! Grrrrrrrrrrrr...
ZzZzZz:Ako ponisten cist gol Gilardina, i cist penal nad Kakom predstavlja sudijsku pomoc onda si potpuno u pravu!