Manchester United

Ovo postaje dosadno...
Oko 330 minuta nijesu mogli da daju gol, a zatim ga daju i opet je sumnjiv...opet je mogao da se sudi ofsajd... Opet je mogao da se sudi barem jedan penal protivnickoj ekipi...a ne bi bilo neposteno ni da su bila dva...
I dalje sudije najbolje igraju za Mancester...

Можда по правилима од пре 50 година. :D А пенале не би судио ни Дејвид Мојес.

Можда по правилима од пре 50 година. :D А пенале не би судио ни Дејвид Мојес.

Sve smo bliži tituli, a i u LŠ smo ih izbacili sa dvije pobjede, iako je on najavljivao da će nas počistiti na svim frontovima.
Sudije su jedini izlaz ako želiš sebi da objasniš činjenično stanje.

Grizzly, ja te apsolutno razumijem, i imaš moju punu podršku da ovdje dođeš u utorak veče, i da pričaš gdje je sve sudija oštetio Šalke.

Šalke to zaslužuje :ok:

@peti ligament
Izbacili ste nas zahvaljujuci sudijama... Tuzno je sto si cak i ti toga svjestan... Bolje bi bilo da nijesi...jer onda bi bio mnogo srecniji zbog prolaska u Ligi sampiona...

Ne znam o kojem ti cinjenicnom stanju pricas?! 330 minuta cijeli tim ne moze da da gol... I vi treba da budete sampioni? Cega? Boljih je timova bilo iza moje zgrade nego sto je ovaj sadasnji Mancester... Mene bi bilo sramota...

@crni
Ma nema potrebe za saopstenjima za sada...
Sada gledam kako drugi sredjuju stvari... Doci ce vrijeme da ih i ja sredjujem;)

@peti ligament
Izbacili ste nas zahvaljujuci sudijama... Tuzno je sto si cak i ti toga svjestan... Bolje bi bilo da nijesi...jer onda bi bio mnogo srecniji zbog prolaska u Ligi sampiona...

Ne znam o kojem ti cinjenicnom stanju pricas?! 330 minuta cijeli tim ne moze da da gol... I vi treba da budete sampioni? Cega? Boljih je timova bilo iza moje zgrade nego sto je ovaj sadasnji Mancester... Mene bi bilo sramota...

Apsolutno! Svi ti vjerujemo!

Imaš moju punu podršku, jer Šalke to zaslužuje :ok:

a3osI-1.gif
8q3o-1.gif

Situacije koje su me nasmejale :lol:

Treće finale u poslednje četiri sezone :worth::worth:

Giggs i dalje neuništiv, po meni glavni kandidat za igrača godine u LŠ-a, sam je izbacio Čelsi a i sinoć je bio sjajan ...

Šteta samo što sudija nije priznao onaj lep gol Čičarita, pa da nam i Grizli svrati na ovu temu i postavi neke nove teorije sudijske zavere i propasti Mančestra :D ...

Па ово постаје досадно. Првенство, ЛШ... Могли би да се договоре да саставе један тим од Барсе, Реала, Челсија и да се одма игра финале са ђаволима. :lol:

Treće finale u poslednje četiri sezone :worth::worth:

Giggs i dalje neuništiv, po meni glavni kandidat za igrača godine u LŠ-a, sam je izbacio Čelsi a i sinoć je bio sjajan ...

Šteta samo što sudija nije priznao onaj lep gol Čičarita, pa da nam i Grizli svrati na ovu temu i postavi neke nove teorije sudijske zavere i propasti Mančestra :D ...

Steta je sto ljudi zaborave kako oni dolaze do svojih rezultata... Prljavim radnjama...da ponovim opet...
Valjda je jedan tako izvikani klub sposoban da odigra neku lijepu utakmicu u sezoni... I sada im je lako da igraju opusteno kada su dosli do polufinala neposteno...

Opet ce finale da igraju dva kluba kojima je obraz na posljednjem mjestu... Da li ovo uopste vise ima smisla?!:roll:

Eh...

Dosadilo je i meni da pricam vise...

Murinjo je fino sinoc ispricao neke stvari... Svijet je stvarno postao los... Iako su opet ljudi u korist svojih simpatija zamjerili Murinju...a covjek je samo rekao sve ono sto i drugi treba da kazu...ali ocigledno samo on ima srca...

P.S.
Sada je teorija zavjere u tome sto ce Mancester da osvoji da tako vrati Farsi za proslo medjusobno finale(slicno kao Milan i Liverpul)...
Ili ce sada Farsa da pobijedi engleski klub na njegovom terenu da tako dokaze da je spanski fudbal ``najljepsi`` na svijetu i to u glavnom gradu kolijevke fudbala...
Kako god se okrene to je opet teorija zavjere...jer nijedan ni drugi klub ne zasluzuju da igraju finale... Iako znam odlicno i jednima i drugima kvalitete cvrsto vjerujem da ne zasluzuju da igraju finale... A najveca je sramota sto ga oni opet igraju...i nece to biti posljednji put...jer ipak je to u interesu gledanosti...

Jos jednom eh...

Poslednja izmena:
Ne mogu da smislim Mancester, ali ljudi igraju rutinski i sa lakocom. Imaju razradjen sistem igre, kao sto recimo Barsa ima svoj i kad god ubacis nekog neocekivanog, znas da ce obaviti posao.

Vidim da se pricalo o utakmicama sa Celzijem u cetvrt finalu i sudjenju. Mislim da nije dosudjen ocigledan penal, ali to je bilo to od Celzija. Mancester ih je jednostavno nadigrao. Savrseno u odbrani, dovoljno u napadu.

Celzi je jednostavno umorna i procitana ekipa, a to je valjda trebalo da bude jasno i Ancelotiju jos prosle godine, iako su uzeli titulu. To ga je valjda prevarilo, pa nije trazio pojacanja odmah pred pocetak godine. Igraju providno, slabo se krecu i nema vise onog faktora straha, koji je ranije isao uz njih.

Kako god bilo, voleo bi da uzmu titulu, ali sumnjam da ce Mancester ispustiti ovoliku prednost.

I ja bih igrao rutinksi i sa lakocom da me sudije potapsu po ramenu...
Slazem se i da je sistem razradjen i to toliko da se jedva primjecuje koliko je sve namjesteno...
Sto se Celzija tice ne brinem se ja... Uklopicemo se i mi u to... Dijelicemo titule medjusobno...
Ali nije to to... Nije to ono sto ja volim...
Sve je to da ne kazem sta...

Poslednja izmena:
A sta je to Celzi uradio pre nedosudjenog penala? Jedno veliko nista. Za svaki napad im se unapred znalo kako ce teci i kako ce se zavrsiti, dok je Mancester iz kontri uvek delovao opasnije.

Ne volim ih ni ja, ali treba biti realan i reci da su zasluzeno prosli, jer su igrali bolji fudbal i bili opasniji po gol protivnika.

Grizli hoces li gledati finale Mancester - Barsa? Veliki si fan ovih klubova pa zato pitam :D

Naravno da necu...

Prosli put nijesam... Nijesam omeksao po tom pitanju iako je proslo dovoljno vremena... Ne vjerujem da je problem u meni, mislim da je ipak do tih klubova(mada je i logicno da to kazem)...

Proslu sam se prevario da pogledam kasnije u isjeccima...i stvarno mi nije jasno kako je Pujol mogao toliko da pada u tom finalu... Kako ga nije sramota?!

Prosto se poslije takvih stvari zamislim da li su i drugi veliki ljudi koji su zapisani u istoriji kao veliki bili tako losi... Jer i ovaj talog ce biti zapisan kao sjajan igrac... O njegovom timu - velikoj Farsi se vec vodi debata da li su najbolji tim svih vremena(kakva nebuloza)?! Ja mislim da su dobar tim sa nekim izuzetnim igracima...ali isto tako da su najveci talog koji sam ja imao prilike da vidim od kad gledam fudbal... I jedini koji moze da im pridje po takvim stvarima je upravo Mancester, samo sto oni to rade gospodski, na engleski nacin...pa je malo ugodnije za oko... Ali u prevodu je to ona...isto ..., samo drugo pakovanje...

I takvo finale da gledam? Ma radije cu da pogledam neki film...ako vec odlucim tu noc da se opustam... A mozda cu se i zaposliti necim samo da ne mislim o tome ko to finale u stvari igra...
Necu da pretjerujem, ali ja stvarno mislim da je sramota ko ce to finale da igra...

Tuzno...

Pretuzno...

Za Barsu te podrzavam, gomila prljave glumacke gamadi ali dobar fudbal igraju. I drago mi je sto imam priliku da gledam Mesija jer on je vec u najavi medju 3 igraca svih vremena. I to je to. Mancester pak gotivim i bicu srecan ako Vidic podigne pehar :)

A sta je to Celzi uradio pre nedosudjenog penala? Jedno veliko nista. Za svaki napad im se unapred znalo kako ce teci i kako ce se zavrsiti, dok je Mancester iz kontri uvek delovao opasnije.

Ne volim ih ni ja, ali treba biti realan i reci da su zasluzeno prosli, jer su igrali bolji fudbal i bili opasniji po gol protivnika.

Nemoj, molim te, da otvaras diskusiju koja ne vodi nicemu...

Na jednoj strani se zamjera Realu sto igra ultra defanzivno protiv Farse... A na drugoj strani to isto radi Mancester i ti sad pricas da igraju bolji fudbal i da su bili opasniji po gol od Celzija... Moras da se dogovoris sa sobom sta je to sto ti volis da gledas...pa da barem znam koju vrstu fudbala volis(a ne jedan dan najvise volim napolitanke, a drugi dan najvise volim ``Domacicu``)...

Kod mene je to vrlo jasno... Ja volim defanzivni fudbal... Ali kada neko igra odlican ofanzivni fudbal, ja skidam kapu odmah...

Odlican ofanzivni fudbal je ono sto je Njemacka igrala na proslom Svjetskom prvenstvu...ili ono sto je Rusija(ili Holandija)igrala na proslom Evropskom prvenstvu...ili ono sto je Totenhem igrao na svim frontovima u posljednjem duzem periodu(od jedno 2-3 godine)... Ali ono sto igra Farsa ofanzivno nema veze sa zivotom(barem ne protiv najjacih timova)...

Necu dalje da duzim... Vec mi je i ovo previse...

Back