Spencer
Ističe se
- Poruka
- 2.035

Нисам могао да одолим, 'еби га!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Нисам могао да одолим, 'еби га!![]()
My greatest challenge was knocking Liverpool right off their f*****g perch. And you can print that.
А сад треба спремити Евру за оног малог из Барсе.
Evru i još jednog, prije će biti![]()
United team: Kuszczak, Fabio, Ferdinand, Vidic, Evans, Valencia, Carrick, Giggs, Nani, Rooney, Chicharito.
Subs: Amos, Evra, Owen, Anderson, Berbatov, Smalling, Scholes.
Zasluzena titula, cestitam. Posebno mi je drago zbog Vidica. Jel bila ceremonija dodele pehara, voleo bih da vidim sliku kako dize cuveni trofejUz Novaka trenutno ubedljivo najbolji ambasador nase zemlje, svaka mu cast.
Pa sto nagrdi Gibsona covece![]()
Covek solidno igra, napravice Fergi nesto od njega. Kad je uspeo od Flecera i O'Shea vala ce i od njega.
Hocu sliku Vidica sa sampionskim trofejem !
![]()
"Да будем искрен ја то не разумем. Није ми јасно зашто би се неко уопште бавио стварима попут Твитера. Одакле вам уопште времена за тако нешто? Има милион паметнијих ствари које може да радите у животу и беу Твитера. Идите у библиотеку, прочитајте неку књигу", поручио је Фергусон својим играчима који су се навукли на коришћење ове друштвене мреже.
Иначе, осим Рунија, из редова "ђавола" своје профиле на Твитеру имају Рио Фердинанд и Мајкл Овен, док је Гибсон свој избрисао само два дана пошто га је отворио, због увредљивих порука на његов рачун.