Manastir Tumane i SPC meta sveštenika iz Kučeva

Sto ne podrzavam da nam NATO rasturi drzavu i crkvu?
Kako NATO da rasturi kada od NATO kupujemo oruzje, imamo vojne vezbe sa NATO, uz NATO ucestvujemo.u mirivnim misijama, dozvolili NATO prelazak pteko nase teritorije, imamo kancelariju za saradnju sa NATO....i sve to za vreme Ace Srbina kome su savetnici bili Bler i Sreder, politicke glavesine NATO pakta a Jelena Milic, NATO lobista ambasador u Zagrebu.
Hajde molim te reci.kako i zasto sve to?

Kako NATO da rasturi kada od NATO kupujemo oruzje, imamo vojne vezbe sa NATO, uz NATO ucestvujemo.u mirivnim misijama, dozvolili NATO prelazak pteko nase teritorije, imamo kancelariju za saradnju sa NATO....i sve to za vreme Ace Srbina kome su savetnici bili Bler i Sreder, politicke glavesine NATO pakta a Jelena Milic, NATO lobista ambasador u Zagrebu.
Hajde molim te reci.kako i zasto sve to?

NATO je zlocinacka okupatorska alijanska koja je ubijala srpski narod i rusila nam skole, mostove, puteve, fabrike - ubijali su nam narod osiromasenim uranijumom , kasetnim bombama , raketirali centre gradova , vozove...

Zasto si na strani ovog zla da cujem?

Udbasima iz NATO pakta CIA spijunima nece proci ovaj udar na SPC

Provaljeni su
1753779813899.jpeg

Ja razlikujem Boga od SPC.
Nije sveštenik bliže Bogu od mene, jer nosi mantiju.
Ne stanuuje Bog u crkvi.

Bez svestenika ne mozes u raj. Jer samo onaj ko se kod svestenika ispoveda , posti i pricescuje moze steci Carstvo Bozije. Tako tvrdi otac Joil blazenopocisvsi iguman manastira Cirilovac i cuvara kivota Svetog Vasilija Ostroskog

NATO je zlocinacka okupatorska alijanska koja je ubijala srpski narod i rusila nam skole, mostove, puteve, fabrike - ubijali su nam narod osiromasenim uranijumom , kasetnim bombama , raketirali centre gradova , vozove...

Zasto si na strani ovog zla da cujem?
Sve ok.
Zasto podrzavas ovu vlast koja je NATO sluga?
Sto avione kupuju od NATO a ne od Rusa? Sto onog tvog ne savetuju Rusi i Kinezi vec Bler i Sreder? Zasto imamo toliko vojnih vezbi sa Nato? Zasto ste NATO trupama dozvolili prolazak kriz Srbiju?

Ne razumem tvoju potrebu da se pravis lud.

Ja razlikujem Boga od SPC.
Nije sveštenik bliže Bogu od mene, jer nosi mantiju.
Ne stanuuje Bog u crkvi.
Svestenik sigurno bolje razume Boga od tebe i mene a SPC je podeljena bas kao i ostatak drustva.
Irinej za Vucica a Joanikije za protestante
Krusevacki vladika za Vucica a Grigorije za protestante

A i napredni i protestanti su clanovi, vernici SPC i svrstavanje na jednu stranu je nemoguce jer bi to znacilo okretanje ledja drugoj polovini vernika.

otac Joil je institucija pravoslavlja

Zato stavljamo njegove klipove a ne klipove bezboznika i djavoljih segrta.
I da ponovim:

Zasto podrzavas ovu vlast koja je NATO sluga?
Sto avione kupuju od NATO a ne od Rusa? Sto onog tvog ne savetuju Rusi i Kinezi vec Bler i Sreder? Zasto imamo toliko vojnih vezbi sa Nato? Zasto ste NATO trupama dozvolili prolazak kriz Srbiju?

Ne razumem tvoju potrebu da se pravis lud.

U pokušaju obojene revolucije u državi istovetno traje pokušaj obojene revolucije i u Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

Jedan od primera je sveštenik Nikola Soldatović koji šalje ljudima fotomontaže u kojima ismeva patrijarha, vladike, kao i predsednika Srbije.

Dotični je iz Kučeva, radi za Rumunsku obaveštajnu službu (čitaj NATO) od kojih za svoj "rad" prima određenu apanažu.

Za dobijene domaće zadatke potrebno je da udara po patrijarhu, vladikama, monasima a najpre na predsednika Srbije.

Otuda udar i na svetinju Tumane, jer je taj manastir simbol srpskog naroda upravo u tim krajevima naše zemlje.

Kao što u državi imamo ljude koji su iznutra "pomagali" obojenu revoluciju i u SPC su stranci pronašli ljude koji to isto čine.

Gw9KIbPW4AAIrcc

Gw9KIeuXQAA3VRQ

Gw9KIezWQAANmyp

Manastir Tumane i SPC meta sveštenika iz Kučeva​

Soldatovićevo ime, kako saznajemo, povezuje se sa djelovanjem stranih obavještajnih struktura, prije svega tajne službe jedne države regiona

Nikola Soldatović, sveštenik iz Kučeva

Dok Srbija nastavlja da se suočava sa izazovima spoljnopolitičkog pritiska i unutrašnje destabilizacije, obavještajni izvori i upućeni bezbjednosni analitičari ukazuju da je meta obojene revolucije, pored državnih institucija, postala i Srpska pravoslavna crkva.

Jedan od primjera upliva stranih službi u duhovni život naroda jeste aktivnost Nikole Soldatovića, sveštenika iz Kučeva, koji je, prema dostupnim informacijama, u komunikaciji sa pojedincima distribuirao fotomontaže i satirične sadržaje usmjerene protiv Njegove Svetosti Patrijarha srpskog Porfirija, više episkopa SPC, kao i protiv predsjednika Republike Srbije.

https://aloonline.me/identitet/manastir-tumane-i-spc-meta-svestenika-iz-kuceva/

autorska tema
Nikola Soldatovic ne zvuci kao rumunsko ime?
:D

Bez svestenika ne mozes u raj. Jer samo onaj ko se kod svestenika ispoveda , posti i pricescuje moze steci Carstvo Bozije. Tako tvrdi otac Joil blazenopocisvsi iguman manastira Cirilovac i cuvara kivota Svetog Vasilija Ostroskog

Jesi li ti pročitao Bibliju? ili praktikum?
Bog određuje ko će gde.
Sveštenik je nenadležan.
Nema ispovedi, poslednje pričesti u saobraćajnoj nezgodi.

Jesi li ti pročitao Bibliju? ili praktikum?
Bog određuje ko će gde.
Sveštenik je nenadležan.
Nema ispovedi, poslednje pričesti u saobraćajnoj nezgodi.

Naravno da sam procitao Sveto Pismo i to vise puta.

Ti decko nemas pojma o pravoslavlju da si makar jedno jevandjelje procitao do kraja ne bi lupao tolike gluposti.

Nasu crkvu je kreirao sam Gospod Isus Hristos. Apostolima je dao blagodat boziju a apostoli svestenicima da misionare, da sluze , mole se, pricescuju, ispovedaju.

Bez ispovesti, pokajanja, posta i pricesca nema ni spasenja.

Back