VranV
Ističe se
- Poruka
- 2.634
Otkud udbaši u NATO paktuUdbasima iz NATO pakta CIA spijunima nece proci ovaj udar na SPC
Provaljeni su

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otkud udbaši u NATO paktuUdbasima iz NATO pakta CIA spijunima nece proci ovaj udar na SPC
Provaljeni su
Kako NATO da rasturi kada od NATO kupujemo oruzje, imamo vojne vezbe sa NATO, uz NATO ucestvujemo.u mirivnim misijama, dozvolili NATO prelazak pteko nase teritorije, imamo kancelariju za saradnju sa NATO....i sve to za vreme Ace Srbina kome su savetnici bili Bler i Sreder, politicke glavesine NATO pakta a Jelena Milic, NATO lobista ambasador u Zagrebu.Sto ne podrzavam da nam NATO rasturi drzavu i crkvu?
Otkud udbaši u NATO paktu![]()
Kako NATO da rasturi kada od NATO kupujemo oruzje, imamo vojne vezbe sa NATO, uz NATO ucestvujemo.u mirivnim misijama, dozvolili NATO prelazak pteko nase teritorije, imamo kancelariju za saradnju sa NATO....i sve to za vreme Ace Srbina kome su savetnici bili Bler i Sreder, politicke glavesine NATO pakta a Jelena Milic, NATO lobista ambasador u Zagrebu.
Hajde molim te reci.kako i zasto sve to?
Ja razlikujem Boga od SPC.spijuni=udbasi
Citav NATO je pun spijuna , satanista ubica i zlikovaca najgore vrste.
Zasto ti mrzis Srpsku pravoslavnu crkvu?
Ispovedi se
Udbasima iz NATO pakta CIA spijunima nece proci ovaj udar na SPC
Provaljeni su
Ja razlikujem Boga od SPC.
Nije sveštenik bliže Bogu od mene, jer nosi mantiju.
Ne stanuuje Bog u crkvi.
Sve ok.NATO je zlocinacka okupatorska alijanska koja je ubijala srpski narod i rusila nam skole, mostove, puteve, fabrike - ubijali su nam narod osiromasenim uranijumom , kasetnim bombama , raketirali centre gradova , vozove...
Zasto si na strani ovog zla da cujem?
Pa kad mi sveti vodicu, naplati mi sve po m2.Bez svestenika ne mozes u raj. Jer samo onaj ko se kod svestenika ispoveda , posti i pricescuje moze steci Carstvo Bozije. Tako tvrdi otac Joil blazenopocisvsi iguman manastira Cirilovac i cuvara kivota Svetog Vasilija Ostroskog
Posto je bog duh nevidljiv dokazi da ga nema hahaJa razlikujem Boga od SPC.
Ne stanuuje Bog u crkvi.
Svestenik sigurno bolje razume Boga od tebe i mene a SPC je podeljena bas kao i ostatak drustva.Ja razlikujem Boga od SPC.
Ne stanuuje Bog u crkvi.
Hajde da stavljamo na temi klipove Oca Joila, to bi bilo zakonBez svestenika ne mozes u raj. Jer samo onaj ko se kod svestenika ispoveda , posti i pricescuje moze steci Carstvo Bozije. Tako tvrdi otac Joil blazenopocisvsi iguman manastira Cirilovac i cuvara kivota Svetog Vasilija Ostroskog
Zasto izmisljas 'leba ti????Pa kad mi sveti vodicu, naplati mi sve po m2.
Hajde da stavljamo na temi klipove Oca Joila, to bi bilo zakon![]()
![]()
TIhi....ne s.ri.Zasto me mrzis sto volim Gospoda i branim crkvu njegovu na zemlji?
Pogledajte prilog 1762873
Pogledajte prilog 1762875
Pogledajte prilog 1762877
Moj ima tarifu.Zasto izmisljas 'leba ti????
Uvek, u 99.99% slucajeva je "koliko das"
I da ponovim:otac Joil je institucija pravoslavlja
Zato stavljamo njegove klipove a ne klipove bezboznika i djavoljih segrta.
Nemoj molim te da foliras.Moj ima tarifu.
Ja: Dinara?
On Evra!
Nikola Soldatovic ne zvuci kao rumunsko ime?U pokušaju obojene revolucije u državi istovetno traje pokušaj obojene revolucije i u Srpskoj pravoslavnoj crkvi.
Jedan od primera je sveštenik Nikola Soldatović koji šalje ljudima fotomontaže u kojima ismeva patrijarha, vladike, kao i predsednika Srbije.
Dotični je iz Kučeva, radi za Rumunsku obaveštajnu službu (čitaj NATO) od kojih za svoj "rad" prima određenu apanažu.
Za dobijene domaće zadatke potrebno je da udara po patrijarhu, vladikama, monasima a najpre na predsednika Srbije.
Otuda udar i na svetinju Tumane, jer je taj manastir simbol srpskog naroda upravo u tim krajevima naše zemlje.
Kao što u državi imamo ljude koji su iznutra "pomagali" obojenu revoluciju i u SPC su stranci pronašli ljude koji to isto čine.
![]()
![]()
![]()
Manastir Tumane i SPC meta sveštenika iz Kučeva
Soldatovićevo ime, kako saznajemo, povezuje se sa djelovanjem stranih obavještajnih struktura, prije svega tajne službe jedne države regiona
Nikola Soldatović, sveštenik iz Kučeva
Dok Srbija nastavlja da se suočava sa izazovima spoljnopolitičkog pritiska i unutrašnje destabilizacije, obavještajni izvori i upućeni bezbjednosni analitičari ukazuju da je meta obojene revolucije, pored državnih institucija, postala i Srpska pravoslavna crkva.
Jedan od primjera upliva stranih službi u duhovni život naroda jeste aktivnost Nikole Soldatovića, sveštenika iz Kučeva, koji je, prema dostupnim informacijama, u komunikaciji sa pojedincima distribuirao fotomontaže i satirične sadržaje usmjerene protiv Njegove Svetosti Patrijarha srpskog Porfirija, više episkopa SPC, kao i protiv predsjednika Republike Srbije.
https://aloonline.me/identitet/manastir-tumane-i-spc-meta-svestenika-iz-kuceva/
autorska tema
Jesi li ti pročitao Bibliju? ili praktikum?Bez svestenika ne mozes u raj. Jer samo onaj ko se kod svestenika ispoveda , posti i pricescuje moze steci Carstvo Bozije. Tako tvrdi otac Joil blazenopocisvsi iguman manastira Cirilovac i cuvara kivota Svetog Vasilija Ostroskog
Moj svešteniik ima tarifu.Moj ima tarifu.
Ja: Dinara?
On Evra!
Jesi li ti pročitao Bibliju? ili praktikum?
Bog određuje ko će gde.
Sveštenik je nenadležan.
Nema ispovedi, poslednje pričesti u saobraćajnoj nezgodi.
Moj svešteniik ima tarifu.
Ok, za dinare i evre sam se šalio.