fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 39.464
A pola toga bi verovatno trebalo i DEINSTALIRATI!Нисам се питао, јер нисам ни залазио у ово прозорче нити сам знао шта он све мора да упрти на нејака плећа када се покреће...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A pola toga bi verovatno trebalo i DEINSTALIRATI!Нисам се питао, јер нисам ни залазио у ово прозорче нити сам знао шта он све мора да упрти на нејака плећа када се покреће...
Na sve više mesta NEMA kopiranja? Zaštita autorskih prava i slično?Добро, рачунам да нису неко меморијско оптерећење. Деинстлаирао сам раније само оно што сам ја тамо инсталирао, да нешто не зезнем.
Него, једна ситница, није страшна али уме да нервиира: На старом добром ХР у ком год програму да сим, на Интернету и сл (осим где нама копирања) кликнеш Ctrl C и копираш. Преносиш где хоћеш. И све док не угасиш комп, то "шути" у "cliibоrdu" . А овај зеза. Некад мораш 3 пута да кликнеш. Или чак, не само кад идем на Ctrl C него зеза и када идем или десни миш па Copy или где има горе мени на Edit-Copy и опет се понекад јогуни. Знам да то сетујем у Ворду, и колико знам то важи и другде, али не знам има ли још каквог сетовања за Copy
Вероватно. Али лако им доскочити. Снимиш тај део екрана (не цео, да не снимаш непотребне адресе, банере итд) него део који си хтео да копираш.Na sve više mesta NEMA kopiranja? Zaštita autorskih prava i slično?
Cliboard history je je dodat u windows verziji 1809. build 17666.Замисли, нема нигде Pogledajte prilog 671700 ни овде, кад одем на Виндоус у старту га нема Pogledajte prilog 671704
Clipboard otvaras tako što kliknete na tastaturi Win + vЗамисли, нема нигде Pogledajte prilog 671700 ни овде, кад одем на Виндоус у старту га нема Pogledajte prilog 671704
I šta kažeš skoro si sa 8.1 prešao na w10 a oni ti turili stariju verziju win10 ...Немам ни стару ни нову. Тако га добио са осмицо, после се он сам апдејтовао у десетку. Једном је био малтене скроз крахирао, па га је влансик носио у фирму,а и био је под гаранцијом. Сада нема шанси до даљнег..
И сад ћу ја тебе да исправим. није vinver него winverваљда скраћено од Windows version?
Pogledajte prilog 671754
Не. него ми је сити човек био дао лаптоп са 8.1 То је био ужас. После заменио, дао ми "обичну" осмицу, која се редовно апдејтовала. И наједном видим да је "порасла" у десетку. Нисам ни знао када, случајно видео. Лани сам се овде жалио како се апдејтује свакодневно, па сам ишао на Сетинг да то укинем, па ми речено да вратим натраг, јер се Касперкси апдејтује па да може да га прати..I šta kažeš skoro si sa 8.1 prešao na w10 a oni ti turili stariju verziju win10 ...
Verovatno.
У Ворду 2003 се отвара садржај "тацне" Clipboarda Ctrl CC а са Win + v се ништа не дешава.Clipboard otvaras tako što kliknete na tastaturi Win + v
Нисам, него са системом нисам нешто јак, нисам ни учио ни чачкао На старом добром Икс-Пе ниси морао ништа да радиш све ишло лако.Tranda je vanzemaljac.
Stara verzija w10 onda..v
У Ворду 2003 се отвара садржај "тацне" Clipboarda Ctrl CC а са Win + v се ништа не дешава.
Zezamo se malo, tu smo da pomognemo ali i da se malo našalimo , ne zameriНисам, него са системом нисам нешто јак, нисам ни учио ни чачкао На старом добром Икс-Пе ниси морао ништа да радиш све ишло лако.
Зато сам добар са Офисом, некада сам на послу имао Ексел табелу са готово 30 хиљада ставки а шеф ми набавио комп са 520 МГ РАМ меморије, Ужас, али сам то изгурао. Ворд користим свакодневно, радим рецимо "прелом" књига. Некада знао одлично и Access али га овде нико не користи.
На мом старом лаптопу имао Фотошоп, помало знао, и Илустратор, а овде немам, па се заборааило.
У сваком случају, што више научи човек, све више сазнаје колико има онога што не зна.
DA! Ako se dovoljno dugo baviš Windblowsima, i ne možeš da ostaneš normalan!Zezamo se malo, tu smo da pomognemo ali i da se malo našalimo , ne zameri![]()
Vidim, sada izgleda perfektno! ".....Winows ..."Nije nikakav kiks, opusteno desava se svima, prepravio sam naslov teme,
Bas sam sad bacio pogled na net, vidim pojedini se zale na taj Vm331, ne bi trebao da utice na skype, ali ostavi ga ako ti je sada sve OK.
Ti si odavno gotovDA! Ako se dovoljno dugo baviš Windblowsima, i ne možeš da ostaneš normalan!![]()
Зато се ја пазим, па питам вас који сет одавно забраздилиDA! Ako se dovoljno dugo baviš Windblowsima, i ne možeš da ostaneš normalan!![]()
Тек сад видех да сам у налсов прогутао и слово, написао WinowsCliboard history je je dodat u windows verziji 1809. build 17666.
Ako zelis da vidis svoju verziju windowsa upisujes isto u ovom search bar-u RUN i u prozorcicu ukucas winver
Da sam na tvom mestu, pregazio bih tu staru instalaciju svezom Win 10 verzijom, manje bi te bolela glava.
ps.
winver: ispravljeno izvinjavam se![]()
Нема фрке све док ми помажете, само се шалите...Zezamo se malo, tu smo da pomognemo ali i da se malo našalimo , ne zameri![]()