mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Dobro, i kako bi ti savetovala nekome ko ima malog belog a taj mali , beli ima tu smedju tecnost zalepljenu u ushnoj skoljci?
Pod pretpostavvkom da i vlasnik niti zna sta je grumer, cak i pod pretpostavkom da u njegovom malom gradu tako nesto i postoji
i pod pretpsotackom da nema 20-30 evra ( minimum ) da placa svakih 4-5 meseca tog grumera?
I da li bi savetovala da psu vadi mast iz uha nekim instrumenitima ili da se ponasa kao i covek pa dokle dodje mali prst dotle i vadis, cackas?
Ako je već hteo malog belog psa, mora da bude spreman na redovne troškove. Kad me neko pita šta mislim o nabavci psa iz IX FCI, prvo ga posavetujem da zaboravi sve što zna o drugim psima i da pročita kučkarske forume. I da se spremi da je nabavka psa ubedljivo najmanja stavka. I da se raspita unapred gde ima dobrih grumera jer su oni bitni u celoj priči, pre svega za zdravlje psa.
Cure hvala vam
Rayela,tako nesto sam vec odradila, ocistila sama,vodila sam ga kod vet.ali nas vet je na godisnjem i ovaj drugi ga je jedva i pogledao i rekao da to nije nistada je samo upusteno
,sto nije istina,ja se trudim maximalno oko njega i hocu da poslusam svaki savet ,tu prljavstinu sam mu ocistila sklonila dlacice koiko sam mogla i sada je vec mnogo bolje,okice mu ispiram acidi borici vodicom i stavljam po 1kap neodoxsacina tako mi je receno i vec mu je bolje
Mimi meni je tvoj savet uvek dobrodosaoovde u okolini nema grumera ili ja ne znam,ima verovatno u Novom Sadu ali to mi je trenutno ne izvodljivo ,tako da moram sama ,bitno mi je da je njemu sada bolje ,dusica moja lepa
![]()
![]()
![]()
U NS živi, radi i školuje nove generacije najbolji groomer u Srbiji.