kamenicvet
Iskusan
- Poruka
- 5.440
Aahahha..daaa,kad je okupam ona dodje sva pufnasta,ali se slegne dlaka posle sat dva..Trudim se da je hranim onako kako pise na dzaku,ali to je sve odokativno..a inace je zovemo usisivac,kad mi rucamo ako nesto padne sa stola ona odmah usisa,mrve pogotovoNjena mama i dan danas mrljavi sa hranom ali ona jede sta god joj das...Ako ne pojede granule onda kad joj ih dam,ne menjam ih i ne dajem joj nesto drugo..kad ogladni pojede..Na ovoj slici bas izgleda golemo a mrvica je,njuska na slici dugacka a uzivo uopste nije...usi su antene,jedno je palo kako treba,valjda ce uskoro i drugo..a zubice je vec skoro sve izmenjala,mislim da su joj svi poispadali u rodu od 3 dana i evo skoro svi izrasli..
Lav je preeedivaaaaaaaaaaaaannnnnnnD
I da,inace,Joca je devojcica,jeste da ime vuce na musko ali tako nam se dopalo i ostalo...kad zgresi proderem se JOVANKA! Aahahaahaha
Moja Popi je isto imala jedno uvo podignuto a drugo spušteno, međutim posle se i drugo spustilo, a njenoj sestri su baš dugo ostale podignute. Dobro je da hoće da jede, maltezeri su skloni gastritisu, pa nije zgodno kad su mrljavi,a većina njih jeste.