Zdraavo. Vidim da ovde ima dosta vas koji se razumijete po pitanju maltezera zamolila bih vas da mi pomognete jer hocu da kupim maltezerea ali prije toga hocu da saznam koliku odgovornos on nosi sa sobom ? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala najlepse na odgovoru. Strpljenje je i najveci problem, kod nas je vec dve nedelje i nikako nam ne ide..ribamo stalno i ne mozemo nikako da je naucimo..a ovo nam je prvi pas i kupili smo ga sinu koji ga je i trazio pa nemmamo iskustva..a sto se tice izvodjenja napolje, i tu se javlja problem jer i supruga i ja radimo i nema nas kuci veci deo dana..znaci ostaje sama po 9 sati.. i to je problem kako da nauci kad nema ko da je uci...mozda smo se zaleteli. Hvala jos jednom.
Dve nedelje je malo da bi naucila odmah sve..kako rece Bi morate biti strpljivi ..ujutro odvojte pola sata i potrudite se oko nje , pa kada se vratite sa posla..
i ovo boldovano me je rastuzilo kada sam sada procitala...jer niste se zaleteli..i nemoljte vise da razmislate na takav nacin jer su oni nase najvece zadovoljstvo
i ljubav....imam malog psa i znam sta pricam...volim je najvise na svetu kao sto cete vi zavoleti vasu
Iz odg zemunski as nikako.kupljen pas.dogovor stene. U objektu docekalo nas nestrucno lice menadzerka Aleksandra.i vlasnica SLAVENKA. izneli stene od preko 4 mes u skartu. Cena 200e al po dolasku uvecana za 50e. Tek tada naveli da se vakcine i pedigre doplacuju. Prevaranti bez premca.ZEMUNSKI AS NIKOM NE PREPORUCUJEM.Paa nekog specijalnog, malog, najsladjeg na svetu hahahahhah
Definitivno zdravog kucnog ljubimca, jer ne zelim da dodjem u situaciju kao moja drugarica, da mi pas ugine posle par meseci na rukama..bas zbog ovog sto sam rekla,nzm gde bi ga kupila, nekako mi se cini sigurnije izabrati odgajivacnicu nego nekog preko oglasa. Trenutno se moja mama "zakacila" za odg "As Zemunski" al ja bi da budem 100% sigurna. A cena, pa s'obzirom kako se krecu mislim da je do 300€ sasvim![]()
Pozdrav svima, vec dve nedelje pokusavamo maltezerku da naucimo da sve obavlja na peleni ali nam ne ide nikako..vrsi nuzdu po celom stanu ..uzas. Sve smo pokusali,grdili je, nagradjivali kad uradi gde treba,dok smo oko nje ona to odradi gde treba ali cim se okrenemo ...eto opsla. Jel ima neko neki savet?
Hvala unapred.