Maltezer

Pozdrav pufnice. :) Iscitavah malopre temu zbog neceg desetog, a onda videh da je neko napisao da All Systems kozmetika ima da se kupi u Beogradu, ali nije napisano gde. Ako bi neko bio dobar da mi neko posalje tu informaciju u pp bila bih zahvalna.

Pozdrav pufnice. :) Iscitavah malopre temu zbog neceg desetog, a onda videh da je neko napisao da All Systems kozmetika ima da se kupi u Beogradu, ali nije napisano gde. Ako bi neko bio dobar da mi neko posalje tu informaciju u pp bila bih zahvalna.

Nema ga odavno, međutim ima i bolje kozmetike, ja se snabdevam kod dobavljača koji donose na izložbe ili mi pošalju poštom. Moraš napisati još par poruka da možeš kontaktirati preko privatnih poruka pa da ti pošaljem link.

Pre neki dan smo sestra i ja kupile po maltezera iz istog legla...Covek nam je doneo na "noge" sa papirima sve po JUS-u....Sestrina je veca, aktivnija, laje, jede kao svinja, a moja je sitnija mnogo,igra se,ali je vise maza, kao misic, ne jede granule sa jogurtom,a kamoli suve, sestrina ''maklja''....Jede piletinu, malo jogurta, ali ne mnogo....Covek je rekao da je iz istog legla, i po papirima jeste, pa me zanima da li ce ojacati, mnogo je pametna, prvi dan naucena gde da vrsi nuzdu, sestrina to radi gde stigne. :) Ali se bojim da nije predisciplinovana, mada nikad nisam povisila ton ili je udarila, obozavam pse, ali ne znam kako da postavim, iako imam 4 svoja psa mesanca....Molim vas za savet, nekog iskusnog, bas sam tuzna,ne zbog toga sto ce ostati sitna,vec sto ne znam izmedju ostalog ni cime da je hranim....:(

Pre neki dan smo sestra i ja kupile po maltezera iz istog legla...Covek nam je doneo na "noge" sa papirima sve po JUS-u....Sestrina je veca, aktivnija, laje, jede kao svinja, a moja je sitnija mnogo,igra se,ali je vise maza, kao misic, ne jede granule sa jogurtom,a kamoli suve, sestrina ''maklja''....Jede piletinu, malo jogurta, ali ne mnogo....Covek je rekao da je iz istog legla, i po papirima jeste, pa me zanima da li ce ojacati, mnogo je pametna, prvi dan naucena gde da vrsi nuzdu, sestrina to radi gde stigne. :) Ali se bojim da nije predisciplinovana, mada nikad nisam povisila ton ili je udarila, obozavam pse, ali ne znam kako da postavim, iako imam 4 svoja psa mesanca....Molim vas za savet, nekog iskusnog, bas sam tuzna,ne zbog toga sto ce ostati sitna,vec sto ne znam izmedju ostalog ni cime da je hranim....:(

To sto je sitna to zaista nema veze. Hrani je ipak granulama narocito sad dok je mala. Mesaj joj granule sa jetrenom pastetom, tako ce hteti da ih jede.

Maltezeri i ne treba da budu preveliki, smešno mi je kad vidim "maltezera" sa kretenskom frizurom i crvenilom ispod očiju, a dimenzija skoro kao nemački lovni terijer. Neka malecke na granulicama, eventualno, slažem se sa Rayelom, dodati paštetu, ali ne ovu "našu" nego recimo Royal canin recovery koja bi trebalo da je ukusna a nije toliko nezdrava.

Uvedite obavezno jedan obrok ujutru od barenog mesa, i jedan u toku dana od kiselog mleka ili jogurta, ostali neka budu neke od superpremijum granula sa dodatkom sosića ( Belkando ima dosta kvalitetne, pa možete njih uzeti)

Igijev prvi rodjendan

fotografija1207aa-1.jpg

Uvedite obavezno jedan obrok ujutru od barenog mesa, i jedan u toku dana od kiselog mleka ili jogurta, ostali neka budu neke od superpremijum granula sa dodatkom sosića ( Belkando ima dosta kvalitetne, pa možete njih uzeti)

To ja ne bih mogla da izvedem. 15 grama mesa ujutru, 20 ml jogurta u podne i 5 granulica za veceru.
:D

Veterinar mi je rekao da hrana ne igra skoro pa nikakvu ulogu u odrastanju psa. Genetika je vec predodredjena
tako da ce jedan biti veci, drugi manje, treci ogroman, a svi su iz istog legla.

To ja ne bih mogla da izvedem. 15 grama mesa ujutru, 20 ml jogurta u podne i 5 granulica za veceru.
:D

Veterinar mi je rekao da hrana ne igra skoro pa nikakvu ulogu u odrastanju psa. Genetika je vec predodredjena
tako da ce jedan biti veci, drugi manje, treci ogroman, a svi su iz istog legla.

Ovo je preporuka za ishranu šteneta maltezera koje slabo jede, lično sam je dobila od jednog od najboljih veterinara u našoj zemlji i meni je sa mojom maltezerkom koja je jako loše jela i dobila gastritis od odbijanja hrane, pomoglo. :) Ne znam koju rasu ti imaš .

- - - - - - - - - -

Igijev prvi rodjendan

fotografija1207aa-1.jpg

Duša draga, kako je ozbiljno shvatio ovu torticu :zaljubljena:

http://pethouse.rs/proizvod/diamond-eyes/ da li je neko koristio ovaj preparat i kava su mu iskustava,mom maltezeru su pocele da se pojavljuju te crvene mrlje na zadnjim sapicama,nije puno ali se bojim da nekrene vise :(,slucajno naleteh na ovo pa reko da pitam :)

U pitanju je proizvod firme Johnson's Veterinary Products iz Engleske. Probao sam sa 3 flašice od 250ml tokom godinu dana. Dok je kuca bila štene, činilo mi se da pomaže, ali se na kraju ispostavilo da je u pitanju hrana.

Svako higijensko održavanje očiju i ušiju je dobro, ali postoje bolji preparati. Po meni za uši je najbolji Otifree, a za oči još nisam pronašao dobar preparat.

Svako dobro.

dlacman, mislim da vi pišete o drugom proizvodu, losionu za brisanje očiju, ovo su tablete .

Ovo je ono što sam ja našla o ovom proizvodu :

Diamond Eyes

Opis
Eliminiše ružne mrlje oko očiju kod pasa za 1-3 nedelje

Za sve bele rase pasa i sve one rase pasa koje su sklone suzenju očiju: Maltezer, Westy, Pudla, Bišon, Coton de tulear, Havanese, Lasa apso, Ši-cu…
Pakovanje: 60 tableta (1 tableta 750mg)

DEJSTVO:
Tablete imaju antimikrobski i fungicidni efekat na pse i efikasno trajno otklanjaju problem oksidacije oblasti oko očiju.
Preparat davati redovno 21 dan ili do prestanka suzenja očiju.

SASTAV:
Pileće mesno brašno, Dehidrirana pileća džigerica, Koren belog sleza, Dehidrirana brusnica u prahu Methylparaben ,β-caroten,Tocopherol, Natrijumsorbate, Propylparaben, Dekstroza, Limunska kiselina, surutka u prahu, Tabletoza 80,Magnezijum stearat.

Sve komponenente su označene kao bezbedne i neškodljive u prehrambenoj i kozmetičkoj industriji i potpuno su biorazgradive.

NAČIN UPOTREBE: 1tbl na 3-5kg tm dnevno. Ne davati psima ispod 4 nedelje starosti.

CENA 800,00- RSD
Interagrar je proizvođač

dlacman, mislim da vi pišete o drugom proizvodu, losionu za brisanje očiju, ovo su tablete .

Ovo je ono što sam ja našla o ovom proizvodu :

Diamond Eyes

Interagrar je proizvođač

Moja greška. Nisam išao na link, već sam pročitao naziv proizvoda. Nisam pomislio da se mogu registrovati proizvodi istog imena, a različitih proizvođača.

pozdrav

Back