GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
Sandi Moj Mrca jede Eukanubu i dosta se dobro pokazala. Od Royalla su mu jako suzile oči Eeukanubu trenutno nisam našla u Pet centru i kupila royall i odmah pojačano suze oči. Na svakoj hrani imaš količinu koju trerbaš da dnevno da im daš, i razlikuje se.
E sad težina. Ako se se pipaju rebra onda nije debela. Moj Mrvica voli da ručka, debeo nije ali nije ni po standardu za izložbe. To iskreno nismo ni planirali.
E sad težina. Ako se se pipaju rebra onda nije debela. Moj Mrvica voli da ručka, debeo nije ali nije ni po standardu za izložbe. To iskreno nismo ni planirali.

ALi svakako isprobaj nekoliko vrsta, videces koja vam u kom pogledu odgovara, pa se toga i pridrzavaj.

Moje troje zverova sam bacila na dijetu, sve troje su se ubucili od kvalitetnijih granula, sad su na ekonomskoj klasi malkice, sto ce reci, previse im je bilo 30% belancevina + taurin + omega 3 masne kiseline... I za nedelju dana ocekujem prve rezultate.
Izgleda kao da imate nesto jedna protiv druge zbog razlicitih senzibiliteta, energija i stilova pisanja a u stvari imate samo malkice razlicite stavove, skoro beznacajno, sto se tice sustine napisanog.