Maltezer

:cao:
mi smo sve -skoro sve- zavrsili proslog vikenda :worth::worth::worth::worth::worth: sad malo odmaramo pa cemo da se sisamo i slikamo pa da se posle reklamiramo.... inace abica i arica imaju teranje, ali nema decka pa abica strajkuje gladu... videcemo do kada ce to trajati.... ali naravno ona ce morati da popusti :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Ćao Jaco. Da li si mi ti dobro? Ljubi te tvoje pufne? Dečaka ima, da dođemo u goste :zcepanje: Šalim se naravno.

cao goco... sada sam dobro... samo kad najzad zavrsismo sve..... uuuuuuuuuuuuuu volele bi one decaka..... evo ceo dan mi se valjaju i prevrcu ovde po tepihu.... odvajamo kana ali dzabe ga i odvajamo on mukica nema pojma sta se desava, a kamoli da bi on nesto uradio.... e a vec tvoja mrvica.... joooooooooooj on i kana rasturi prosli put.... on je vec zreo deckic ..... nego ajde stvarno mozete da nam dodete, ali kad prode teranje abici i arici.... samo moram i tada moju mrvu da sklonim ... on ne zna da se brani.... dok aba i ara.... joj pa one hoce lukasa da smazu.... e mozda ih danas osisamo... snaucer naravno friz.... pozzzz pa se cujemo i vidimo........

Moje pufnice rastu polako i uživaju :heart::whistling:. Lako je njima sa dve mame :heart::super::kiss:

Prilozi

• maltezeri 2 005.jpg
    maltezeri 2 005.jpg
    17,9 KB · Pregleda: 10
  • maltezeri 2 007.jpg
    maltezeri 2 007.jpg
    19 KB · Pregleda: 9
  • maltezeri 2 014.jpg
    maltezeri 2 014.jpg
    22,2 KB · Pregleda: 9
Zdravo svima.
Sto su one pufne sa macom slatke i bas su porasle.
Mrvica ko maneken-ka. hi-hi -bas je slatko ispao. Kad vam stizu gosti?
Mima nista cula nisam za izgubljene kuce, bas sam se potrudila da sto vise ljudi obavestim, ali , em je opstina velika, em oni lepi i slatki.Samo se nadam da su bar dobro-gde god da su.
Pitanje za iskusne.Pudlici moje zaove smo u predhodna tri dana skinuli oko 30-tak krpelja, a nije izlazio iz dvorista.Tretitala ga je frontlajnom ,doduse kasno , tek pre dva dana . Ima i nekoliko zbunova ,lipu i orah, mislilm da su se tu negde odomacili.Cime da isprska dvoriste, i ima li svrhe jer pomenuto drvece je bas-bas visoko.

Mi smo dobro-skuvano doduse, ali bar bez krpelja.

Hvala Bomida. Ako misliš na goste iz Amerike navodno u septembru.
Evo kako se mi osvežavamo po ovoj vrućini :lol:

Uploaded with ImageShack.us
e dobro je da nekako i uspete.... mi ovde svi hocemo da pocrkamo... ja ih pustam napolje samo na sekund da odu do wc-a... iako imaju na terasi hlad vazduh je paklen....kan cini mi se hoce da eksplodira... u kuci klima pa se plasim i zbog toga.... uh valjda ce ova nedelja biti bolja.... da svi predahnemo....

Neece biti puno bolja. :( Samo malkice.[/QUOTE

a joooj juce mi kaze drugarica da najavljuju za sledecu nedelju 40 stepeni.... a to znaci 50 da ce biti.... da iskoristimo jos znaci dan dva za izlazak u dvoristance... mislim na moje pufnice ... posle opet zatvor.... kao jos taj jedan talas od 2 nedelje.....

Nije tačno Jaco nemoj da se sekiraš :lol:
Mrca ide sutra da se šiša, okačimo slikice kad se vratimo :D

Back