Maltezer

danas je rodendan mojim prvim bebcima:heart::heart::heart: kan nije medu njima :) on je malo mladi.... :heart:
kod nas je jos radna akcija pa smo opravdano odsutni.... sta je sa vama ... zar se nikom nista ne desava.... pozdrav svima:cao:

danas moja mrvica kan puni godinu dana... i evo izmerismo se ... 2.6 kg.... pre dorucka... jer ga on prvo razgleda, pa pomera na drugo mesto.... a ja ne mogu da cekam :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
a sutra abica i arica pune 3 godine.... i njih uzgred izmeri ... 3.4 kg.... kako vreme letiiiiiiii
aba :heart: ara :heart: kan :heart: i lukas :heart:

Puder na prste, pa polako, dlaku po dlaku ....
Ako postoji infekcija uha, pa čupanje psa jako boli - prvo se izleči infekcija, pa se ubrzo,potom, čupaju dlake iz ušiju.

Da li se neko uželeo slikica malih beba? Tu su :D:heart::zaljubljena:

Prilozi

• Bebe maltezeri i bebe pudle 005.jpg
    Bebe maltezeri i bebe pudle 005.jpg
    21,7 KB · Pregleda: 8
  • Bebe maltezeri i bebe pudle 001.jpg
    Bebe maltezeri i bebe pudle 001.jpg
    23,2 KB · Pregleda: 9
  • Bebe maltezeri i bebe pudle 004.jpg
    Bebe maltezeri i bebe pudle 004.jpg
    22,9 KB · Pregleda: 8
Jaco, sa zakasnjenjem cestitam rodjendane :vatromet: -opravdano sam bila odsutna.

A one bebice ljnedeljkovic su pravi medici.
Boze, sto volim bebe i sva se raznezim, sada imamo i male macice, necete verovati, Munja ih obilazi u sirokom krugu, ili je ljubomoran ili ih se boji? :hahaha:

HVALA BOMIDA :heart::heart:heart::heart::heart:
da li ima slicica od munje sa tog odsustva :)
mi zavrsavamo- NADAM SE BAR TAKO - za jos nekih nedelju dana :worth::worth::worth: pa cemo i mi da se slikamo.... nisam ni lukasa ni ove pufne slikala za rodendan :( .... ali dobro je ide leto pa ce biti valjda lepih slicica ....:cao:

Jaco nije u pitanju odmor, vec kraj sk.godine, mature, sednice, zakljucivanje ocena, navala roditelja ... LUDNICA.
Konacno smo i mi zavrsili fasadu, ja tek sad pocinjem da uredjujem moje jadno unisteno dvoriste,pa cu da ukradem neku ideju od tebe.A onda,..., uzivancija, slikanje Munje...

Jaco nije u pitanju odmor, vec kraj sk.godine, mature, sednice, zakljucivanje ocena, navala roditelja ... LUDNICA.
Konacno smo i mi zavrsili fasadu, ja tek sad pocinjem da uredjujem moje jadno unisteno dvoriste,pa cu da ukradem neku ideju od tebe.A onda,..., uzivancija, slikanje Munje...
aaaaaaaaaaaaaaa :) ja sam mislila neki odmorcic.... na koji mi opet necemo stici da odemo :( a sto se tice dvoriste ... mog maltezer dvorista... stvarno je sada :super: mozda je lepse sa travom ali sa ovim tucanikom je bolje i mojim pufnama- jer im nije rosna ili ne daj boze skroz mokra trava- a i meni je bolje zbog ciscenja. evo jutros kad nisam zadavila malu mrvici kana... digo nogicu i tras po novim ruzama :dash: kad sam mu dreknula sa prozora u 6 ujutru preturio se ..... pa gde bas na njih jedva se bore da krenu a on ih zaliva :evil:

evo jutros kad nisam zadavila malu mrvici kana... digo nogicu i tras po novim ruzama :dash: kad sam mu dreknula sa prozora u 6 ujutru preturio se ..... pa gde bas na njih jedva se bore da krenu a on ih zaliva :evil:

Sto mi je to poznato, tako su neslavno prosle i neke moje patuljaste tuje...:rotf:
Nego , ovaj moj se izbezobrazio pa prelazi kod komsije i vrsi veliku nuzdu, sreca moja sto su te komsije moji roditelji...naucio da otvara vratanca male kapijice izmedju nas i.. eto, a ja se pravim luda-imam cisto dvoriste :per:

Back