Maltezer

E sad i ja malo da gnjavim. Primetila ovih dana, dam mu doručak, on ne pojede sve, ista situacija za ručak, jede ali ostavi deo tako i za večeru. Količiniu i vrstu hrane nisam menjala. Patala ja ove što imaju velike kuce, kažu da mu izbacijem polako treći obrok. Kada se to uobičajeno radi, neki prosek, pošto znam da nisu svi isti.Da li vi vašim kucama nosite vodu napolje, jer ovaj toliko juri a onda dahće i hoće da poliže sve bare na ulici pa češće kupujem njemu vodu nego sebi.

:tajna:A, možda sam ja samo rešio da budem u top formi pred trku. Drž se Ena.:per:

Daće Bog, do sad je lizao praznu činiju a pre neki dan ja izbacila paškanat iz čorbe a on uzeo i smazao brzinom svetlosti. Pa se zato malo čudim,, inače se ne sikiram, važno je da ipak jede, da je razigran, veseo itd.A kad se otprilike prelazi na dva obroka.
Ima 16 nedelja.

Kupam ga Virbac Shampooing Physioogique za štence. Na njemu piše da može da se pere svaki dan. Mi se naravno ne kupamo svaki dan. Malo se brišemo maramicama, i pošto je stvarno nizak,tj kockast (Šalim se I nisam opterećena i obožavam ga )ili je jednostavno još uvek mal pa se i mnogo se prlja, pa se često kupa. Kupila sam i balzam Ingenya i sprej za raščešljavanje dlake i sve to u Pet centru jer je to u mom komšiluku, a ja velika lenčuga da bazam po gradu. Ustvari ja sam samo za krevet kada se vratim s posla. A Gazelu bolje da ne spominjem. Odmah dobijem tikove.. I zamisli taman dođem kući a neko me po ovom haosu preko mostova pošalje nazad u grad. I rešenje je Pet centar.

Goco jesi li skoro kupila Virbac Shampooing Physioogique za štence, i koliko si ga platila? Moracu da premostim sa nekim drugim samponom dok ne nabavim All systems,sa kojim sam odusevljena (regenerator dobih od jedne izuzetne mlade dame) i verujem da je i sampon dobar.
Kamenicvete,hvala ti na onom linku, zaista je odlican.Imali li nekih vesti od Sande?-osedela sam cekajuci, a sampona mi nestalo!!!!!Znam da si i ti na izmaku istog, sta nam je ciniti, kakav li je taj Virbac?
Pozdrav :pas:

Ma sve je dobro.Važno je da su oni čisti.Meni ga isprljaju i ovi napolju koji ga maze,jer zaboga nedao ti Bog da prođeš a da dotičnu peronu ne primetišali moram da priznam da ga primeteA onda on krene da skače , pa da se valja, još će neko da pomislo da ga mi kući upšte ne mazimo.. Meni je i moj čuveni vet rrekao da je to dobar šampon..Da li je Munja počeo da jede?

Poslednja izmena:
Bomida ja se zasad držim ovog grenfilds za štence 300ml oko 570din ne rastvara se,njega sam vec koristila pa uzeh opet dok ne bude AS kod Sande ili dok meni ne dojadi pa poručim iz Slovenije(mada je cena malo jača),naravno ako ima još zaineresovanih pošto mi stvarno ne treba galon.Virbac je sasvim korektan šampon mnogi ga hvale. :)
Kuca će jesti koliko mu treba,njima dođe tako pa prođe,bitno je da je zdrav.:bye:

Poslednja izmena:
Pa rekao sam ti u najvećem poverenju da se spremam za trku. Još ako ubedim Tozu tj Gocinog muža koji se sprema da trči maraton,da vežba malo i sa mnom, mislim da imam velike šanse za pobedu. Ima da letim.:metla: a One gospođice će da mi gledaju:guza: i da :rida:a ja ću na cilju da se :slika:i da dobijem:cvet:

Joj Goco kako si ovo slatko opisala,ja cu mu poneti i slatkiš za nagradu,a Popi će sigurno da ga izgrdi ona tako i Enu kad je brža,samo škrguće .:zcepanje:
Nije AS skup kad kupimo galon i podelimo,dodje jeftinije od Virbaca,i da, smeš ga koristiti i za štene.

Sad mi pade na pamet- Koliko košta AS u Nemačkoj, da zamolim onu moju rodbinu koja dolazi tek u julu da ga donese. Mada sam ja bezobrazno mislila ako me pitaju da tažim fen. Pre će kuci nego meni da kupe.

Hvala cure :heart::heart::heart:
Pusice od Chilly :zag:

208487_1780406764383_1665850692_32222212_8012817_n.jpg

198019_1780406484376_1665850692_32222211_2616435_n.jpg

207290_1780407644405_1665850692_32222215_1096594_n.jpg

205616_1780406244370_1665850692_32222210_7128408_n.jpg

Dajte i vi malo vise fotkica vasih mezimaca :) nesto ste nam skrti na fotkicama ;)

Lavice :rumenko: meni je ovaj forum totalno zbunjujuci :D skroz drugaciji za razliku od ostalih na kojima sudjelujem... slabo se snalazim pa tako uz sve moje napore da pronadjem taj album, nisam uspjela.... :rumenko: ako me mozes uputiti preko pp bit cu veoma zahvalna ;)

Hvala :heart:

Ja nikad ne uhvatim neke super situacije sa Popi,prosto sam tupava kad treba upotrebiti foto aparat,dok se ja opasuljim,prošo voz.:dash:
WhiteRhapsody- koju kozmetiku koristite i po kojim cenama je nabavljate,šamponi i kondicioneri me najviše zanimaju?(mi ovde muku mučimo sa #1 All Systems,češće ga nema nego što ga ima):bye:
Evo linkova za albume.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/354915-Mala-Tezi

http://forum.krstarica.com/showthread.php/415727-Maltezerka-Popi

Obožavam kad se ovako izvrnu na ledja a stomačić... :cmok2:

Poslednja izmena:
Lavice :rumenko: meni je ovaj forum totalno zbunjujuci :D skroz drugaciji za razliku od ostalih na kojima sudjelujem... slabo se snalazim pa tako uz sve moje napore da pronadjem taj album, nisam uspjela.... :rumenko: ako me mozes uputiti preko pp bit cu veoma zahvalna ;)

Hvala :heart:

Sto? Pa forum je sasvim super, bas je lepo podeljen

Evo kamenicvet i mimis su postavile link:)

Back